ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот BRF » 26 фев 2014 15:20

mistreated написа:
BRF написа:Наистина защитата ни за пръв път изглеждаше толкова зле!Дори и Вальо имаше доста неточни подавания и други грешки!

Вальо се чудеше на кой по-напред да оправя бакиите. Освен неговата зона трябваше да покрива и тези на Апостол, че и на Фо-Поре. И добре, че го правеше, иначе не ми се мисли...

Може би си прав,по-скоро се осланям на твоята преценка!На стадиона си личеше необяснимата несработеност в отбора и всички правиха елементарни грешки,включително и Вальо!Явно са предизвикани от лошата игра на другите!Аз лично след като гледах тренировката в Созопол предния ден,очаквах нещо такова!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 фев 2014 17:16

Това момче, което вкара първият гол за ЦСКА , незнам какво ви хареса толкова. Много неориентиран на терена в няколко ситуации. Физиката му е крехка според мен. Разликата я направи Косоко. Янчев има моите уважение и респект за даденото на отбора от него, но ще е наистина голям, ако сам помоли да не го включват в предстоящият мач със Славия. Футболът е вече на много висока скорост, само тук имаме ретро парти. Бековете даваха някакви извеждащи пасове на Марто, без да се вземе под внимание, че вече е на 35 години и трябва да му я дават почти на крак :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 фев 2014 09:20

donDiego написа:Това момче, което вкара първият гол за ЦСКА , незнам какво ви хареса толкова. Много неориентиран на терена в няколко ситуации. Физиката му е крехка според мен.

Това момче е на 20 години. Нормално е да не е перфектен във всяко отиграване, но определено има много хляб в него. Това се видя в доста от контролите. А и как виждаш Милисавлевич или Марто да бяха вкарали този гол с глава?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 фев 2014 22:49

Абе Венци сме го дали под наем в Металург Донецк. :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 мар 2014 08:12

Там не се знае дали въобще ще има пролетен полусезон.Вчера някакви са нахлули във федерацията и са се стреляли.Въобще либийска история.Като разберат ,че няма да има първенство очаквам Металург да ни го преотстъпят докато се възстанови техния шампионат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 мар 2014 08:49

Мама му стара...
Влизаме в плейофа с двама нападатели - Ди Вани и Долапчиев. Мисля, че Косоко няма да направи нещо повече в големите сблъсъци. Чочев е скрит жокер, но ми е леко притеснено.

Литекс - Джордан, Миро Манолов
Лудогорец - Платини, Безяк, Кишада
Ботевъ - Доре, Хамза, Цветков

Ще влизаме от ролята на аутсайдер в мачовете с тези отбори, дано поне това ни бъде от полза.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 мар 2014 09:46

Кировец написа:Мама му стара...
Влизаме в плейофа с двама нападатели - Ди Вани и Долапчиев. Мисля, че Косоко няма да направи нещо повече в големите сблъсъци. Чочев е скрит жокер, но ми е леко притеснено.

Литекс - Джордан, Миро Манолов
Лудогорец - Платини, Безяк, Кишада
Ботевъ - Доре, Хамза, Цветков

Ще влизаме от ролята на аутсайдер в мачовете с тези отбори, дано поне това ни бъде от полза.

Гъргоров също минава за нападател.
Все пак ще припомня една древна поговорка - мачове се печелят с нападение, титли се печелят със защита.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 мар 2014 21:01

Армейци,

Юношата на Бенфика Тони Силва удължи своя договор с Клуба до 2017 година.

ЦСКА му желае много победи и отличия с червената фланелка.

http://www.cska.bg/news/Toni-Silva-prepodpisa/437.html

Още една добра новина от клубът .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
мемнто

Мнениеот мемнто » 09 мар 2014 01:42

Някой мод може да я ключи вече. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”