delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Нали знаеш, за не разбралите, не повтарям, ДиляниееееВпрочем днес правих матура а-у, нали, за да видя кво, що 65т. на теста
Ссслабоо,Ралкее,сслабоо!![]()
И този като майка ми
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Нали знаеш, за не разбралите, не повтарям, ДиляниееееВпрочем днес правих матура а-у, нали, за да видя кво, що 65т. на теста
ralka_levskarka написа:Dani написа:ralka_levskarka написа:Dani написа:Ама тръбиш постоянно за 7, които НЕ СИ ВИДЯЛА
Постоянно? Не![]()
Ебати дебила.
Ауу, обиди ме![]()
Нали във фейса постоянно викаш: "Баща ми е видял 7"
Как да ти обясня да научиш значението на "постоянно" ? Един статус постоянно ли е?!
Dani написа:ralka_levskarka написа:Dani написа:ralka_levskarka написа:Dani написа:Ама тръбиш постоянно за 7, които НЕ СИ ВИДЯЛА
Постоянно? Не![]()
Ебати дебила.
Ауу, обиди ме![]()
Нали във фейса постоянно викаш: "Баща ми е видял 7"
Как да ти обясня да научиш значението на "постоянно" ? Един статус постоянно ли е?!
Споко че е един статус![]()
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Нали знаеш, за не разбралите, не повтарям, ДиляниееееВпрочем днес правих матура а-у, нали, за да видя кво, що 65т. на теста
И този като майка ми65 от 70 и ми вика слабо
я се скрий
delqnski47 написа:От СТО!!Не се тарикати, ей моме младо и зелено!Тук не ти е женския пазар!
![]()
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:От СТО!!Не се тарикати, ей моме младо и зелено!Тук не ти е женския пазар!
![]()
Затова казах на теста, ама кой да чете, отновоЕсе не съм писала.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:От СТО!!Не се тарикати, ей моме младо и зелено!Тук не ти е женския пазар!
![]()
Затова казах на теста, ама кой да чете, отновоЕсе не съм писала.
Ама не ми се обяснявай бе!!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта