ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот captain_drifuss » 26 фев 2014 13:54

успокойте се малко! много ясно, че първият ифициален мач няма да се играе на високо ниво, особено когато противникът е борещ се за оцеляване отбор добре подреден в защита. Кога е било ЦСКА да тръгне гладко срещу подобен отбор?
Следващият мач защита ще е съвсем разлина и Косоко ще е напдател, аз лично очаквам по-добра игра.
А с говедата на 8-и ще е съвсем друга бира

има и друго- при селекция направена със свободни агенти, повечето от които не са играли скоро официални мачове, не знам на какво се надявате? Да ще бием говедата ще се борим за Лига Европа, но едва ли ще направим 17 поредни победи... бъдете малко реалисти и вижте състоянието на клуба, преди да се нахвърляте върху треньора. вижте и конкуренцията- Лудогорец и Ботев какви пари изляха за селекция, Литекс също привлича доказани имена и гради един отбор вече няколко години. Дори подуенци вижте футболисти с какво заплати привлича.

Не виждам и защо се напада треньорът, който е демонстрирал години наред, че си разбира от работата.
Работи се с ограничен бюджет, очакванията трябва да са реалистични.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 фев 2014 13:59

captain_drifuss написа:успокойте се малко! много ясно, че първият ифициален мач няма да се играе на високо ниво, особено когато противникът е борещ се за оцеляване отбор добре подреден в защита. Кога е било ЦСКА да тръгне гладко срещу подобен отбор?
Следващият мач защита ще е съвсем разлина и Косоко ще е напдател, аз лично очаквам по-добра игра.

има и друго- при селекция направена със свободни агенти, повечето от които не са играли скоро официални мачове, не знам на какво се надявате? Да ще бием говедата ще се борим за Лига Европа, но едва ли ще направим 17 поредни победи... бъдете малко реалисти и вижте състоянието на клуба, преди да се нахвърляте върху треньора. вижте и конкуренцията- Лудогорец и Ботев какви пари изляха за селекция, Литекс също привлича доказани имена и гради един отбор вече няколко години. Дори подуенци вижте футболисти с какво заплати привлича.

Не виждам и защо се напада треньорът, който е демонстрирал години наред, че си разбира от работата.

Благодаря ти за мнението!!!!!!!!!!!!!!Събодете се бе хора,стига сте плюли!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 фев 2014 14:07

captain_drifuss написа:успокойте се малко! много ясно, че първият ифициален мач няма да се играе на високо ниво, особено когато противникът е борещ се за оцеляване отбор добре подреден в защита. Кога е било ЦСКА да тръгне гладко срещу подобен отбор?

Виж човек, времето за оправдания мина. Никой не е тръгнал да сравнява нашата селекция с тази на Ботев или Лудогорец, че дори и Литекс! Напротив, сравняваме я с тази на Черноморец. При играчите, с които разполагаме ние и техния състав този мач трябваше да се вземе с лекота. Имахме 2 месеца за подготовка, НОРМАЛНА подготовка. Изиграха се немалко на брой контроли. В много от тях си пролича кои играчи са във форма и кои не дотам. И въпреки това се направиха грешки в титулярния състав. Ето това дразни! Много пъти есента казах, че ще защитавам Стойчо до пролетния полусезон. От тук нататък няма място за извинения. Не и срещу четвъртия отбор отдолу нагоре в класирането.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 26 фев 2014 14:19

Когато не пусне най-добрите играчи от подготовката в началото на мача,са грешки на треньора.Когато направи това за което ние като футболни лаици,само лаици говорим-смени Мартин Петров,Ди Вани и Милосавлевич,отбора не заигра чувствително по-добре,но вкара два гола.Схемата при Стойчо е следната.Той се доверява на старите играчи,независимо как младите и новите са се представили в подготовката.На него му върши работа,застрахова се от неуспех като се надържа на техния опит,неуспех имам предвид не губи мача,не говорим да го печели.За него и "ореола" му пред по-ревностните фенове на отбора е важно да не губи мача,губи подкрепата и одобрението им.Примерно равен мач...терена,съдията,грозна игра има си оправданя.Клуба работи с ограничен бюджет,няма някви безгранични очаквания,този сезон на него му върши работа.Но е факт че с него играем,бавен,грозен и демотивиращ футбол винаги,който в Европа не върви.Не съм съгласен че привържениците му са сред по-старите фенове на отбора,напротив...мисля че повече са неосъзнати младежи от 18 до 25 години...т.н "деца на прехода".

Red Wheeled
Контакти:

Мнениеот Red Wheeled » 26 фев 2014 14:26

mistreated написа:
Red Wheeled написа: В никакъв случай не е сляп Стойчо. Футболисти на отделни позиции се изложиха, а те са важни фигури, опитни професионалисти, които трябва да класират птбора възможно най-горе в класацията. Марто Петров няма как да е резерва. Взима еда маса пари. Длъжен е да играе, поне с присъствие да надъхва, да се скара на някого, но не. Сега Стойчо е виновен, че му се доверява, а крилото явно не му се рита повече. Така ли да разбираме нещата? Щото, знам и обратно какво ще стане, ако титуляри са младоците - старите пушки ще заформят съпротива.

Ми то по тази логика титуляри трябва да са само играчите с най-високи заплати. Хайде изобщо да няма треньор тогава, за какво ни е? Или по-точният въпрос е Стойчо за какво взима повече и от Марто Петров щом не може нареди правилно състава?

Кое не е наредил правилно? Схемата си е една и съща, а тия играчи бяа надиграни и са надиграни само от Лудогорец. Аз не намирам вина в избора за състав на треньора, колкото в безличието на избраните футболисти. Марто вара страхотен гол на Берое и афишира мястото си за Чмц, Чочев бе неузнаваемо слаб и безидеен, Янчев е треньорска слабост- грях на Младенов,факт, но един Венци Василев, един Апостол Попов, един Милисавлевич - те излезнаха на разходка с червената фланелка, а в контролите се раздаваха на максимум. Те подведоха треньорите. А разрешени са само 3 смени в хода на мачовете.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 фев 2014 14:30

Red Wheeled написа:
mistreated написа:
Red Wheeled написа: В никакъв случай не е сляп Стойчо. Футболисти на отделни позиции се изложиха, а те са важни фигури, опитни професионалисти, които трябва да класират птбора възможно най-горе в класацията. Марто Петров няма как да е резерва. Взима еда маса пари. Длъжен е да играе, поне с присъствие да надъхва, да се скара на някого, но не. Сега Стойчо е виновен, че му се доверява, а крилото явно не му се рита повече. Така ли да разбираме нещата? Щото, знам и обратно какво ще стане, ако титуляри са младоците - старите пушки ще заформят съпротива.

Ми то по тази логика титуляри трябва да са само играчите с най-високи заплати. Хайде изобщо да няма треньор тогава, за какво ни е? Или по-точният въпрос е Стойчо за какво взима повече и от Марто Петров щом не може нареди правилно състава?

Кое не е наредил правилно? Схемата си е една и съща, а тия играчи бяа надиграни и са надиграни само от Лудогорец. Аз не намирам вина в избора за състав на треньора, колкото в безличието на избраните футболисти. Марто вара страхотен гол на Берое и афишира мястото си за Чмц, Чочев бе неузнаваемо слаб и безидеен, Янчев е треньорска слабост- грях на Младенов,факт, но един Венци Василев, един Апостол Попов, един Милисавлевич - те излезнаха на разходка с червената фланелка, а в контролите се раздаваха на максимум. Те подведоха треньорите. А разрешени са само 3 смени в хода на мачовете.

Наистина защитата ни за пръв път изглеждаше толкова зле!Дори и Вальо имаше доста неточни подавания и други грешки!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 фев 2014 14:31

Red Wheeled написа:
mistreated написа:

Аз Венци Христов не знам да играе при нас. Чочев не е слаб, не и когато има друг до себе си вместо Янчев. Милисавлевич изобщо не е показал нищо особено в контролите, повечето ги гледах. Попов пък основно играеше на бека в тях. За стотен път ти се повтаря, че е голяма грешка незапочването на Косоко и Сънди в титулярния състав.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 фев 2014 14:32

BRF написа:Наистина защитата ни за пръв път изглеждаше толкова зле!Дори и Вальо имаше доста неточни подавания и други грешки!

Вальо се чудеше на кой по-напред да оправя бакиите. Освен неговата зона трябваше да покрива и тези на Апостол, че и на Фо-Поре. И добре, че го правеше, иначе не ми се мисли...

Red Wheeled
Контакти:

Мнениеот Red Wheeled » 26 фев 2014 14:33

red__army написа:Когато не пусне най-добрите играчи от подготовката в началото на мача,са грешки на треньора.Когато направи това за което ние като футболни лаици,само лаици говорим-смени Мартин Петров,Ди Вани и Милосавлевич,отбора не заигра чувствително по-добре,но вкара два гола.Схемата при Стойчо е следната.Той се доверява на старите играчи,независимо как младите и новите са се представили в подготовката.На него му върши работа,застрахова се от неуспех като се надържа на техния опит,неуспех имам предвид не губи мача,не говорим да го печели.За него и "ореола" му пред по-ревностните фенове на отбора е важно да не губи мача,губи подкрепата и одобрението им.Примерно равен мач...терена,съдията,грозна игра има си оправданя.Клуба работи с ограничен бюджет,няма някви безгранични очаквания,този сезон на него му върши работа.Но е факт че с него играем,бавен,грозен и демотивиращ футбол винаги,който в Европа не върви.Не съм съгласен че привържениците му са сред по-старите фенове на отбора,напротив...мисля че повече са неосъзнати младежи от 18 до 25 години...т.н "деца на прехода".

Това твърдение е невярно. Без никакви доводи. Тактиката и футбола на Стойчо Младенов бяха надиграни само от Лудогорец.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 26 фев 2014 14:55

Мача си беше много добре с Черноморец, очаквах да се гърчим повече. Кога ще разберете, че в този шампионат всички сме еднакво слаби и всеки може да бие всеки ? Мнение, че отбор като Черноморец, трябва да бъде смачкан с лекота е абсолютно нелепо.

п.п. Иначе и на мен ми е чудно защо започнахме с Тошко и Василев, вместо Здравко Илиев и Съни... Но в момента конкуренцията по постове е такава, че който и да започне ще има основателни въпроси, а защо не е еди кой си... само ако бием с по 4-5 гола няма да има въпроси ...

Върни се в “ЦСКА”