ЕМИЛ написа:Благодаря за съвета Каспер. Ще се съобразя с мнението ти.Но искам да ви кажа ,че при мен опцията "предупреждение"не съществува.И никога няма да я приложа.Просто не ми допада.Значи някой напише някаква глупост и аз да го предупреждавам ,че е сгрешил и да мисли следващият път.Няма начин.Всички имаме глави на раменете да мислиме.Който сгреши си понася вината.
Ами от една страна, аз затова започнах този разговор, за да имаме все пак едни и същи критерии! Онзи ден ме учуди, как си успял да баннеш потребител който е писал във форум "Черно море"?!..... Както и да е! Вярно е, че всички имат глави на раменете си ( щом поне компютър ползват ), но някои са много млади глави, направо деца, може да им се повлияе в правилна посока, и мен са ме предупреждавали когато съм се разгорещявал, ако не се лъжа и аз тебе съм те предупреждавал, не винаги трябва да се подхожда с "рогата напред". Има много читави момчета, просто трябва да им се покаже правилния път, или по-точно по какъв път се подхожда именно в този форум! Много сами разбират, че повече им подхождат формати като "хулиганс", като " ***" и други, но не тука! Но, човек сбъркал и веднага метлата, не това е начина! Аз съм имал случаи, по три пъти съм предупреждавал някого в ЛС, и чак тогава съм предприемал мерки и са ме разбирали пичовете, мога да ти дам много примери, които още са ми на лична!....... Но не можем да "олекваме" така, целия екип, за смешни причини да се отстраняват потребители, защото това веднага се лепва на всички, а не на определен модератор!....... Повярвай ми, минахме и през "въстания", и през "преврати", то заплатите ли не ни рязаха, то модератори ли не отстраняваха, но направихме форума по-добро място за общуване! Респект за работата ти, но имай и респект към опита ни!