Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЪРМА ТОВА Е ТВОЯ МИГ В ШЛ.
АПОСТОЛЕ критиката ти е ясна и аз понякога така ,но ми намирисва малко на политика твоето изказване и е редно сега ти да изтърпиш критиката ЛЕВСКИ е в много важен момент от годината аз вярвам на гонзо нашата работа е да ги подрепим на терена в сряда тъпчи бг футбола това е ясно ,ама и ние феновете още повече тъпчим на едно и също място.
LEVSKI_FOREVER
- delqnski47
- Контакти:
Re: Идиоти вилняха из столицата
cska_90 написа:delqnski47 написа:Как успя да ме разкриеш![]()
![]()
![]()
Това беше перфектен план!
Ще те осъдим по бързата процедура.-![]()
![]()
И каква е тя

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Игра : Левски - Баку
Взех пример от PetarBG и реших да направя игра за точния резултат за мача между Левски и Баку. Моята прогноза е 3:0 за Левски. Победителите ще спечелят .... едно голямо БРАВО!

- стичо
- Контакти:
Защото спиме! Всеки от нас, вижда вандалщините и никой не се осмелява да се опълчи!?
ЗАщО? Защото институциите не си вършат работата!
Нещата започват от дребният елемент(на пръв поглед) в училищата и семейството! Един "див тинейджър",( при който са направени основни пропуски в възпитанието му) като тръгне на училище и моментално добива чувството на ненаказаност! Там се случват неща които, и да не са вандали децата, стават такива за да избегнат проблема с вандалите! А за гаменчетата няма смислени наказания! И те набират скорост, и ето ти ги в необузданата тълпа ЛУМПЕНИ!!! И е крайно време ние като граждани на тази страна в застой, да понатиснем властите и хората около нас, за това да бъдем граждани в пълният смисъл на думата "ЕВРОПЕЕЦ"
А това че тези ЛУМПЕНЧЕТА са от клубът който носи името на апостола ВАСИЛ ЛЕВСКИ ме дразни особенно много!
Тия изродчета да не се афишират с ФК ЛЕВСКИ те са срам за обществото!!!

А това че тези ЛУМПЕНЧЕТА са от клубът който носи името на апостола ВАСИЛ ЛЕВСКИ ме дразни особенно много!

Последна промяна от стичо на 02 авг 2009 22:07, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:cska_90 написа:delqnski47 написа:Как успя да ме разкриеш![]()
![]()
![]()
Ще те осъдим по бързата процедура.-
И каква е тяНапиване до припадък ли
ДА-

Ама ти да плащаш-

- delqnski47
- Контакти:
Ееее кво ще плащаме бе бате,то ний ше пиеме домашна ракия бре 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
- Контакти:
Re: Достанич:-Нямам морално право....
По всичко си личи че Ратко е на светлинни години пред глупака Велев,заради чието малоумие играчите ни малко по малко окапват и пълнят лазарета.Дано Батков остави Достанич да работи и да престане да досажда с некомпетентните си коментари за играта на отбора след като никога не е играл футбол.Мисля че никаде по света няма президент на отбор, който толкова много да говори пред медиите.Батков,долу ръцете от Ратко и молим те- говори за нещата от които разбираш ,а не за това коя игра е добра и коя не.
delqnski47 написа:cska_90 написа:delqnski47 написа:Как успя да ме разкриеш![]()
![]()
![]()
Ще те осъдим по бързата процедура.-![]()
![]()
И каква е тяНапиване до припадък ли
Вие се ебавате, но положението е сериозно.
- to6kata1912
- kirilenko77
- Контакти:
Re: Игра : Левски - Баку
4:0 май,че ще е по-добре!