Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честита титла на всички левскари
Ако някой се изходи (изака) на фанелка на Гонзо, кой се излага, Гонзо или простака с ЧЕРВЕНИЯ г.з? В случая с клипчето е аналогично.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Re: Време е Батков да привика Асус или Симонович!
Защото Викроте, ако погледнеш само година назад във времето, ще видиш причината. ЦСКА, който да речем, че има по-малко фенове. Да речем, че са по-смотани, както искаш го приеми, но колкото и да е зле там обстановката, не е много по-зле, отколкото при нас, ако изобщо е. Та те, за да спасят клуба си събраха 1500лв от смси, и 5000лв от дарения по банка. На каква база мислиш, че това ще върви, щото тези твои доводи бяха и техни, преди да усетят безумноста на идеята...
-
- Контакти:
много ми е интересно ако някой подхвърли идеята за събиране на пари на Баждеков, човека е разумен пестеливец и сигурно ще се навие, аз също бих подпомогнал.Иначе по темата и аз мисля че Ричи е най-добрия вариант.
абе тя идеята е леко безумна ама се надявам пък мустака да се затрогне
... и току-виж извади някой лев от кесията за заместник на гаджев

-
- Контакти:
Re: Честита титла на всички левскари
peho написа:Ако някой се изходи (изака) на фанелка на Гонзо, кой се излага, Гонзо или простака с ЧЕРВЕНИЯ г.з? В случая с клипчето е аналогично.
Много точно казано....Поздрави на всички Левскари,оставете отрепките да си умрат от ЯД,ПРОСТОТИЯ,БЕЗХАБЕРИЕ И ПЪЛНА ДУШЕВНА НИЩЕТА.....САМО ЛЕВСКИИИИИИ.....
-
- Контакти:
Момичета по монокини и ниски цени на Герена
Ръководството на сините е поканило четири атрактивни момичета с прелестни форми,които ще повдигат блузки,а формите им ще бъдат прикрити само звездички символизиращи Шампионската лига,разбра ..Именно по-този начин синьото ръководство редом до ниските цени смята да вдигне посещаемостта,адреаналина и доброто настроение по трибуните на Герена научи портала за спорт и лайф.
-
- Контакти:
Симонович веднага трябва да бъде взет,няма по добър вариант,помним как в първия си мач за Левски вкара гол на ЦСКА след 3 тренировки!Може да не е опция за бъдещето но ще свърши отлична работа тази година.А и според мен затова за опитните играчи-да помагат на отбора в извънредни ситуации.
- KingForadayy
- Контакти:
Re: Харесвали Ви играта на Левски?
Не се карайте и двата софийски ,, гранда " са смешни.Спора Ви е кой е по- малко смешен , а не кой е по- добър. 

KingForadayy написа:Не се карайте и двата софийски ,, гранда " са смешни.Спора Ви е кой е по- малко смешен , а не кой е по- добър.
Ако Левски и ЦСКА са смешни,то тогава останалите отбори направо са....

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
peho написа:BGarmy написа:UltraBlue написа:Изтърва Жиняк и Тулуза, Хайдук Кула, МТК, разбира се Торпедо ....
Тук е мястото да припомним и за подвизите на вечния дубльор от „Герена“, който у дома е допускал пет изключително позорни поражения – от Люцерн, Олимпия,Жилина, Тампере и БАТЕ. Във визитката на ЦСКА подобни унижения има само един случай с МТК. Сигурен съм, че около 70-ата минута на мача с Дери Сити, част от „синия“ футболен спектър е потривал доволно ръце от нулевото равенство на „Васил Левски“. Да, за ЦСКА и 0:0 щеше да е провал, но той в крайна сметка бе избегнат. „Червените“ са орисани да излизат от неудобни ситуации. Така бе и в мача реванш с Омония преди 5 години, когато кипърците водеха на „Армията“ с 1:0 до последната минута и се виждаха вече в следващия кръг на турнира за Купата на УЕФА, но тогава се появи Амиран Муджири, който с фамозен удар с левачката прати мача в продължения. ЦСКА вкара още два гола и се класира.
Преди два сезона Омония отново бе равностоен на „червените“, поведе в София, но Неи бързо изравни, а в последната минута Чиликов вкара за 2:1. Не знам как, но ЦСКА винаги се измъква, винаги си взема своето, а такива клубове се броят на пръсти. Затова „червените“ приемат болезнено отпадания като тези от Тулуза, Торпедо (Москва), Блекбърн..., които за Левски биха били съвсем рутинни елиминирания. За „армейците“ Тулуза е равносилен на Тампере за „сините“. Дори в Борисовата градина драмата срещу французите бе приета по-тежко, отколкото на „Герена“ излагацията на века срещу велосипедистите от Финландия. Това показва разликата в двата свята. А тя е огромна и непреодолима.
Армеецо, кат син толко умен може ли да ми кажеш колко мача изброих. С МТК, Торпедо, Хайдук Кула, Тулуза, Стяуа (3 на 3 като гост, 0 на 2 в София), Омония ( 90 мин. срам на Армията, Муджири ви спасява в 90 мин.), Галатасарай- на два пъти с отличника Трйчо...Това всичко е от новия век, демек за 9 години. Вие пропуснахте една година турнирите и какво се получава-за 8 години 8 срамни мача. Всяка година срам!!! Това са факти. Да ти кажа ли какво постигна Левски за това време. Няма ти си знаеш. Аре ходи да ревеш!![]()
![]()
Чудно защо хайдук кула не играха в следващия кръг.И вие винаги четете между редовете.

Няма смисал да ви обеснявам.lol:

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!