Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот buffon » 02 авг 2009 14:52

И какво правим ако и Дарко не може да играе в сряда?пускаме човек който преди седмица беше ненужен като Тиберканин или ще преквалифицираме някой защитник можеби Минев,не помните ли как Гонзо игра халф.Това е смешно ,не се прави така голям отбор за Европа.Освен в защита на кои други постове имаме равностойни смени?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Време е Батков да привика Асус или Симонович!

Мнениеот zlatan » 02 авг 2009 14:56

в сайта на ЛЕВСКИ е написано точно скъсана кръстна предна връзка аут до края на годината а не на сезна,саша симонович е идеален вариант с договор за 1 год.,то момчето още следобед да тръгва за софия.саша е идеален вариант,за ричи тия химки ще искат пари, а нашия президент такива не дава затова саша тръгвай ние сме с теб.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 02 авг 2009 14:59

Ма то може и да ги бова Гонзо и сърбина - маа шефа решава в крайна сметка.Ако неиска - неиска.Мога да ви кажа какво ще стане, ще купи играчи , или ще ги привлече тия Асус и Симонович , само ако елиминираме БАку... тоест това е глупаво.ПРи отпадане от Баку Левски има още мачове в Европа - поне още 2 за групите на Лига Европа , амаа квалификации.Според мен се зима играч за да се сработи... обаче ние НЕ>сега като зехме тоя от Славия , колко време ще рита за нас? Таман ще му тръгне и ще се върне в Славия... за мен се зима играч поднаем само ако е Креспо , Канаваро , Беняни от Сити.. тия ги зимаи под наем... за по един сезон и толко, ще се израсиш за заплатаа 1 милион примерно ама ше грабнеш към 6 от влизане в лигата... той обаче Н Е! Според мен трябваше да се направи повече за Макриев, Job или койот и да било друг.
:cry:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 02 авг 2009 15:08

Абе, без да съм адвокат на Батков, ще си позволя да кажа, че нещата не са толкова лесни - да извади 1 милион и айде...Има си и такова нещо като колективен дух, настроение в съблекалнята и пр.
В момента Левски показва сплотеност. Това е по-ценно само по себе си от всеки конкретен играч по постове. А за това има значение и фактът, че футболистите са що - годе от една черга. Вкарате ли им някой надувалник, дори и някой скромен, но по-богат от тях, работата може да се развали. Все пак не забравяйте, че ние българите обичаме постоянно да се сравняваме помежду си, да си завиждаме и така. Т.е. не трябва само футболни качества, трябва и някои други елементи. Като казвам това, ми се струва, че наистина най-добре е Симонович или Ричи да дойдат. Асус нещо не го мога...ама аз съм само един фен, така че...

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 02 авг 2009 15:13

На Ричи няма да му трябва кой знае каква адаптация с повечето хора е играл така че ще може да се впише бързо.Само че вярвам да го върнем защото ще струва пари.Сега мисля нямаше да дискотираме тая тема ако бяхме взели или Кривия или Коста Янев.Защо всичко в Левски се прави на пожар все в последния момент?ако Батков няма толкова пари за играчи да се обърне към феновете 200 000 човека ако дадът по 10 лева прави два милиона и купуваме двама-трима добри футболисти.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 02 авг 2009 15:14

-------------------------------- Петков --------------------------------------

Миланов-----------------Рабех-------------Топузаков-----------------------Минев

--------------------------Сърмов-----------------Бардон-----------------------------

--Зе Соареш------------------------Тасевски--------------------------Жоазиньо

--------------------------------Христов---------------------------------------------
Като Бардон може да играе изнесен по-напред заедно с Тасевски, демек само с един опорен-Сърмов. Това с уговорката, че Дарко е готов за мача. При това положение няма да се усети толкова липсата на Владо, но няма друга алтернатива. При още една контузия какво правим?
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 02 авг 2009 15:14

Мъчно ми е за Гаджев.
Обаче вижте как играхме с 9 души срещу правилния отбор на Мъри.
С много тичане и себераздаване някои дупки в състава могат и да се компенсират в един два мача. Въпросът за мен не е какво ще правим, за да отстраним Баку. Въпросът е какво ще правим СЛЕД КАТО ГИ ОТСТРАНИМ. Трябват нови варианти, спешно.

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 02 авг 2009 15:15

Ако, Дарко не се оправи зад нападателя ще играе Йовов... помнете ми думата...
Изображение

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 02 авг 2009 15:16

peho написа:-------------------------------- Петков --------------------------------------

Миланов-----------------Рабех-------------Топузаков-----------------------Минев

--------------------------Сърмов-----------------Бардон-----------------------------

--Зе Соареш------------------------Тасевски--------------------------Жоазиньо

--------------------------------Христов---------------------------------------------
Като Бардон може да играе изнесен по-напред заедно с Тасевски, демек само с един опорен-Сърмов. Това с уговорката, че Дарко е готов за мача. При това положение няма да се усети толкова липсата на Владо, но няма друга алтернатива. При още една контузия какво правим?

Много ми харесва това подреждане. Дано да може да се възстанови поне Дарко.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 02 авг 2009 15:17

buffon написа:На Ричи няма да му трябва кой знае каква адаптация с повечето хора е играл така че ще може да се впише бързо.Само че вярвам да го върнем защото ще струва пари.Сега мисля нямаше да дискотираме тая тема ако бяхме взели или Кривия или Коста Янев.Защо всичко в Левски се прави на пожар все в последния момент?ако Батков няма толкова пари за играчи да се обърне към феновете 200 000 човека ако дадът по 10 лева прави два милиона и купуваме двама-трима добри футболисти.

Това е страхотна идея! Аз бих участвал и с повече кинти.

Върни се в “Архив”