Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Amkar Perm 2 - 0 Kriliya Sovietov

Мнениеот ЕМИЛ » 02 авг 2009 14:00

Victor Apostolov написа:
gentlemanxxx написа:Ми нормално всеки футболист трябва да му се даде време да свикне с нашето подобие на футбол!И Нирен изгонихме взе го Панатинайкос има и още куп примери...Не схванаха че на чужденците трябва да се даде време да свикнат с "БГ футбол-а"

И аз съм на това мнение!

Вие като отидете на ново работно място колко време шефовете и клиентите ви чакат да свикнете с обстановката?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот unist_gp » 02 авг 2009 14:00

е дано да няма скъсани коленни връзки. това е контузия, която се получава при по сериозни фалове, освен ако няма супер големи нередности в тренировъния процес. дано няма скъсани коленни връзки.
тази контузия е най неприятната при футболистите, защото ги кара да играят по страхливо след възстановяване. след три подобни операции си отписан за сериозния футбол, но всичко е въпрос на психика. така наприемр абсолютен рекордьор е хасан салихамиджич с 4 и още играе ;) респект. българският рекодьор е Мариян Христов, който след втората опецаия изиграм много силен полусезон във Волфсбург преди да скъса за трети път коленни връзки и да спре с Бундеслигата. В момента следим представянето на Марто Петков след втората подобна операция. Успех на Марто!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 авг 2009 14:03

Един от най-добрите халфове на шампиона Левски Владимир Гаждев ще е аут от игра през следващите девет месеца. Шампионите дадоха свидна жертва в снощния мач с Литекс за Суперкупата на страната (1:0). Още снощи докторът на Левски Жан Филипов му бе обявил, както Sportal.bg ви съолщи, че Гаджев най-вероятно е със скъсани връзки, като се очакваше той е извън игра между четири и шест месеца. След направения на футболиста тази сутрин ядрено-магнитен резонанс се оказа, че положението е още по-тежко.

Гаджев има скъсана кръстна връзка на левия крак и ще остане извън терените около девет месеца, което дефакто значи, че за него сезонът приключи преди да е започнал. Подобни травми на "Герена" миналия сезон сполетяха Еньо Кръстовчев и Георги Иванов - Гонзо като последният, който вече е спортно-технически директор на сините, има шанс да се възстанови по-бързо от очакваното заради добрата си физика. Очаква се Гаджев да лети утре или другиден за Барселона, където да претърпи операция при същия лекар, който опрерира Гонзо през май тази година.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 авг 2009 14:06

каквото и да стане ЛЕВСКИ задължително трябва да търси И ДА КУПИ ОПОРЕН ХАЛФ,някой ако може да ми каже как стоят нещата с картотеките след 3кръг да казвам след 3ти кръг защото момчетата са длъжни да го преминат.А ХАЛФА Е ЗАДЪЛЖЕН ДА СЕ ВЗЕМЕ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 авг 2009 14:09

е много жалко ако е истина ама тва не е майтап работа. вкарват му мускулни влакна през едни дупки в костите на капачката, защото тези пред капачката са скъсани. после трябва да зарастнат, да ги напомпят с белтъци и да започне тренировки. Гаджев трябва да запази самочувствие и да се върне по силен, ако трябва и след 1 цяла година.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 авг 2009 14:11

ааа Телкийски още не е играл, не бил свикнал с отбора. Не е като Ортега значи :)

KZL_KZL

Re: Харесвали Ви играта на Левски?

Мнениеот KZL_KZL » 02 авг 2009 14:11

UltraBlue написа:
KZL_KZL написа:Напротив,много Левскари коментираха и мача на ЦСКА с Дери.Не,че и там се е играл велик футбол,но и за това съм писал.Играта по принцип е трагична на почти всички бг отбори.Литекс играят правилно,но пък там няма душа.За това и си мисля,че Стоилов е добър тренер и слаб мотиватор.Той трибва да върви комплект с Сираков иначе е безполезен.А тактическата грамотност да се бави играта е нещо отдавна остаряло и много наказуемо по европейските терени. За това и там стадионите са им пълни,а тук идват по 200 човека.Същото бих го казал и ЦСКА като го правят,а на тях също им се случва често.Особено оная чернилка Ододжи.Тоя се въргаляше даже и да губим в резултата.Братята Миневи са същите.Иначе много съжалявам за Гаджев,много го харесвам ,но и се контузи сам.Фала дето го свири беше смешен.Въобще бг отборите и съдиите трябва да научат,че футбола не е балет и че те са едни гладиатори,които трябва да привличат публика,а не да е отблъскват с правилни тактики и обучаване на децата да не гонят топките!

Абе гледай си отбора и не коментирай другите бе ... после що се сърдите като ви кажат, че не сте никви фенове на цска, а сте анти-Левски фенчета... еми сами си го правите. Само като ти видя ника и ми става ясно що за у...пка си ... Радвай си се на отбора, нашия си го остави на нас да си го коментираме.... ама нали трябва да се заядеш, да изкараш негатовните емоции от вчера....

Ето това е проблема на бг футбола.Виждат се неприятните черти ,но никой не коментира и не поставя за задачи да се изкоренят.Хайде тук са запалянковци и искат отбора им да бие и са съгласни на всичко,макар това да е малка част от запалянковците,а тези ,които не искат да отидат на стадиона са точно тези ,които се възмущават от тези грамотни тактики.А публиката прави футбола.Не мога да разбера ,как един собственик не разбра,че при една 7-8000 редовна публика при цена на билет средно 6-8 лева ,ще си плащат без проблем заплати и други разходи.А толкова малко се иска за да се привлече публиката.Да не би чалгата на пайнер да е по голямо зрелище?Иска се що годе приятни стадиони,честен и мъжки футбол.Знам ,че с Томето и Грънчаров и запаляковци ,като вас със сините очила и пенсионери и лапачи в БФС,това няма как да стане.Забележете дали един журналист е отразил мача правилно???Отблъскаващото широката публика посочил ли е някой?Не е....за това и ше си караме по селски.

LevskiUltrass
Контакти:

Мнениеот LevskiUltrass » 02 авг 2009 14:11

az mislq 4e sastava 6te izglejda taka:
-------------------------------- Petkov --------------------------------------

Milanov-----------------Rabeh-------------Topuzakov-----------------------Minev

--------------------------Sarmov-----------------Bardon-----------------------------

--Ze Soares------------------------Hristov--------------------------Joazinho

--------------------------------Ortega---------------------------------------------

dano oba4e Tasevski uspee da se opravi za ma4a

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 02 авг 2009 14:14

Смешният пропуск на Карлос срещу Жилина не е въпрос на "свикване" или адаптиране, а въпрос на възможности. Той просто е некадърен.

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 02 авг 2009 14:15

ЕМИЛ написа:
Victor Apostolov написа:
gentlemanxxx написа:Ми нормално всеки футболист трябва да му се даде време да свикне с нашето подобие на футбол!И Нирен изгонихме взе го Панатинайкос има и още куп примери...Не схванаха че на чужденците трябва да се даде време да свикнат с "БГ футбол-а"

И аз съм на това мнение!

Вие като отидете на ново работно място колко време шефовете и клиентите ви чакат да свикнете с обстановката?

Зависи от длъжноста ;) Но по принцип има разлика от спорт и обикновенна работа, пък и конкретно Жеан и другите бразилци трябваше да сменят и климата и обстановката като цяло. Те идват от друг континент и е по-сложно. След като се даде време и шанс на Зе и Жо виж как им тръгна играта ;)

Върни се в “Архив”