Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 18 окт 2013 00:08

1982 написа:Кое това е много хубаво, уточни се ??

Че не си във всичко като тях.

1982 написа:Нали се разбрахме, че аз съм изключение, не ми говори под общ знаменател с останалите от простомъжелюдието ....

Ти какво смяташ тогава? Да бъдем скромни или да не бъдем и да си искаме? :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 18 окт 2013 00:09

Soulen написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Аз имам силните подозрения и, че Син до гроб има нещо общо със синчеца.

Аз имам подозрения, че ако мацка, като Зайколюбова, ми обърне повече внимание, ще заева и син до гроб и зелен до побеляване :twisted:

На магаре като теб ли бе. Когато атовете се ритат, Кашчей гледа отстрани :lol: :lol:

Той е магаре, а ти какво си? :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 окт 2013 00:11

Не знам, ти ме определи като тюлен. Само дето не съм дебел :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 18 окт 2013 00:13

Soulen написа:Не знам, ти ме определи като тюлен. Само дето не съм дебел :mrgreen:

Не съм те определила като тюлен, просто ника ти звучи подобно. Ето и други примери: Кашчей- ми звучи като каша.., 1982- свързвам с Ливърпул.. :lol: :lol:

Нали не си се засегнал с тюлена??

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 окт 2013 00:14

Red_Girl написа:Че не си във всичко като тях.

Ма може нещо отрицателно да е, как така бързаш да пишеш, че е много хубаво, може да не е на хубаво ??!

Red_Girl написа:Ти какво смяташ тогава? Да бъдем скромни или да не бъдем и да си искаме? :lol:

Аз какво смятам мисля е ясно и от цитата, който дадох.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 18 окт 2013 00:20

1982 написа:
Ма може нещо отрицателно да е, как така бързаш да пишеш, че е много хубаво, може да не е на хубаво ??!

Съмнява ме да изтъкваш някви лошо черти, щото няма да те представи с добре светлина. :lol:

1982 написа:Аз какво смятам мисля е ясно и от цитата, който дадох.

Да не си промениш мнението само. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 окт 2013 00:20

Red_Girl написа:
Soulen написа:Не знам, ти ме определи като тюлен. Само дето не съм дебел :mrgreen:

Не съм те определила като тюлен, просто ника ти звучи подобно. Ето и други примери: Кашчей- ми звучи като каша.., 1982- свързвам с Ливърпул.. :lol: :lol:

Нали не си се засегнал с тюлена??

Разбира се, че не. Да не съм някъв тънкообиден. Аз на животни не се оприличавам. Ти заек ли си тогава или Зайколюбова :)
Моника Зайколюбова как ти звучи?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 18 окт 2013 00:20

Чета пак излиянията на Soulen, че съм бил Лудогорец и Синя империя :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 18 окт 2013 00:22

Soulen написа:
Разбира се, че не. Да не съм някъв тънкообиден. Аз на животни не се оприличавам. Ти заек ли си тогава или Зайколюбова :)
Моника Зайколюбова как ти звучи?

Аз обичам зайчета, не ги ям, че ми е жал за тях и Кашчей за тва ми вика така.. А Моника, просто не го споменавай, шото ми е най-омразното име... Бледа проба за копие на моето. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 окт 2013 00:23

Levskar_90 написа:Чета пак излиянията на Soulen, че съм бил Лудогорец и Синя империя :lol: :lol: :lol:

Е научквам та. За радорезила уцелих. Мисля че си камило плачи също :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”