Здравейте, след мача бях достатъчно разочарован, за да си кажа, че 1-2 дни футбол и форуми няма да пипна. Изобщо не исках да мисля за това, което се случи, но така или иначе и сега не се чувствам кой знае колко по-добре. Мненията в темата изобщо не съм ги чел, не мисля и да го правя.
- Конкретно за мача – единственото хубаво нещо в него беше резултатът през по-голямата част от времето. Лично аз „Лудогорец“ изобщо не го видях на терена, държахме се като абсолютно неграмотен в тактическо и психическо отношение отбор. „Динамо“ бяха пък по-слаби и от нас и това ме кара да побеснявам, за това което стана. Интересното е, че „Лудогорец“ се опита да играе играта си общо за 15-20 минути през целия мач и за този период буквално разпиляхме хърватите. По този начин не сме надигравали и „Светкавица“. Два пъти вдигнахме оборотите, отбелязахме 2 гола и изпуснахме още 1-2 добри положения. Какво се случи след всеки гол? Петев маха с ръчичката и нашите пред наказателното. Мисля, че след като го видяхме това на всички ни беше ясно какво ще се случи. Голът на хърватите трябваше да дойде далеч по-рано. Заслужавахме си го, но за да отпаднем по най-долния начин това се случи в 98-мата мин. Головете, които ни вкараха бяха просто смешни. Две огромни грешки на защитата при първия и третия гол и много късмет и паника при втория, които падна след 2 рикошета.
- Петев. Казват, че всеки прави грешки, но само глупакът ги повтаря. Аз искам да ви попитам какъв тогава е Петев щом това го виждаме за 5-ти път? Отборът когато иска може да играе много прилично, това му го признавам. Във футбола обаче нещата не винаги вървят и би трябвало да имаш едно на ум какво да правиш когато това се случи. Нашите са пълна дупка в това отношение. Съжалявам, но аз виждах какво се случва и в двата мача още от края на шампионата. Тогава ви казвах какво ще стане ако пазим резултат, видяхме го първия мач, сега отново. За мен огромната част от вината за късните голове е на Петев.
- Играчите. Този път изобщо няма смисъл да се коментирам по отделно. Всичките бяха отчайващи, защото се опитаха да играят защитна тактика, от която не разбират много. Психически почти всички се сринаха, видя се че няма кой да им каже две думи, за да накара да си стъпят здраво на краката. Не мога да откроя нито един, дори голмайсторите. Единствено мога да кажа, че Марселиньо направи голяма глупост.
- Съдийството. Първо да отчетем че наистина имаше съмнения за игра с ръка при втория ни гол, но сме виждали къде, къде по-фрапантни случаи, които са оставали незабелязани. След тази ситуация обаче и след жълтия си картон Марсо трябваше да се покрие малко и да не дразни съдията. При ситуацията със симулацията наистина имаше чукване отзад и ако не се беше хвърлил толкова артистично можеше и дузпа да ни дадат. След това огромни пропуски на съдията при нарушенията срещу нашите и особено срещу Дяков. Тоя Самир и 5 лв. няма да дам за него, какво остава за 5 мил. Дебело дърво, което общо взето играе като централен защитник, а не като офанзивен полузащитник. Продължението от 5 мин си беше напълно заслужено и въпреки бавенето на играта от нашите не заслужавахме 3 мин продължение на продължението. Като цяло съдиите в двата мача изиграха роля, но не са ни те най-черните. Дано нашите да са го разбрали и да не ставаме като един друг отбор.
- Късметът. Ей, по нещастен отбор от нашия не съм наблюдавал от много, много време. Нито при жребия, нито при първия, нито при втория мач имахме и грам късмет. Само в един от тези три случаи да ни беше провървяло малко и щяхме да се класираме. Няма и няма.
Като обобщение за двата мача ще кажа, че „Динамо“ с играта си не заслужаваха да продължат, но пък ние с поведението си си заслужихме отпадането.
Гледаме напред, отиваме да подкрепяме момчетата и лично аз се надявам или да пратят Петев на курс или да го сменят. В най-важните моменти не знае какво да прави и това ни тежи много.
II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT
Последна промяна от D.Georgiev на 27 юли 2012 20:18, променено общо 1 път.

Вие с кой ще играете в 3 кръг на ЛЕ?
-
- Контакти:
Пич, Европа приключи и за нас тази година. Правилата на турнира гласят, че в тази фаза който отпадне, не продължава в ЛЕ. В ЛЕ продължават отпадналите отбори от 3-ти и 4-ти (плейоф) предварителни кръгове.
Горе главите, анти-късметът трябва да се преодолее с повече работа!
Горе главите, анти-късметът трябва да се преодолее с повече работа!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

D.Georgiev написа:Гледаме напред, отиваме да подкрепяме момчетата и лично аз се надявам или да пратят Петев на курс или да го сменят. В най-важните моменти не знае какво да прави и това ни тежи много.
Няма смисъл да се прави смяна на треньора в първия по-тежък момент.Ако искате да работите като европейски клуб не правете грешките на ЦСКА,Левски (а и като цяло на всички наши отбори) след първия по-лош момент да махате треньора.Оставете човека да работи.За мен определено не е некадърник.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:D.Georgiev написа:Гледаме напред, отиваме да подкрепяме момчетата и лично аз се надявам или да пратят Петев на курс или да го сменят. В най-важните моменти не знае какво да прави и това ни тежи много.
Няма смисъл да се прави смяна на треньора в първия по-тежък момент.Ако искате да работите като европейски клуб не правете грешките на ЦСКА,Левски (а и като цяло на всички наши отбори) след първия по-лош момент да махате треньора.Оставете човека да работи.За мен определено не е некадърник.
Радвам се,че Георгиев се включи,за мен си е светлия лъч на нашия форум

Подкрепям хаха на 100%,нека оставим човека да работи.Трябва да се гледа напред и нека изкажем нашата подкрепа към клуба,все пак сме още зеленички за ШЛ,дано догодина грешките се превърнат в плюсове.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
haha написа:D.Georgiev написа:Гледаме напред, отиваме да подкрепяме момчетата и лично аз се надявам или да пратят Петев на курс или да го сменят. В най-важните моменти не знае какво да прави и това ни тежи много.
Аз далеч не съм от хората, които след първия провал ще кажат, че треньорът трябва да си ходи. Това обаче далеч, далеч не е първият път, в които се случва едно и също нещо. Да не кажа голяма дума, но за мен развоят от двата мача си беше предизвестен. За да не кажете, че говоря глупости, ето едно мое мнение от 08.07.12 (още не си знаем съперника):
D.Georgiev написа:Re: Лудогорец - възможни съперници в ШЛ
Мнение от D.Georgiev на 08 Юни 2012 12:18
Единственото, което ме тревожи в тези мачове е Петев. Вземем ли да поведем случайно на някой и ще върне отбора в малкото наказателно, дори играта да ни е споряла. Така стана със "Славия", "Левски" и "ЦСКА" - всички знаем какво стана в тези мачове и как само късметът ни спаси в 2 от тях. Това нещо продължи ли в ЕКТ нямаме големи шансове. Пожелавам си срещу когото и да се паднем да повеждаме с късен гол или да изоставаме от рано в резултата.
П.П. Към всичко това искам да добавя нещо или по-скоро да ви попитам в кой от последните ни по-трудни мачове не сте тръпнали до последната секунда, защото виждате на къде отиват нещата? Лесно е да побеждаваш в "А" група, с тези жалки защити и абсурдни нападатели, но когато имаме по-труден мач е адска мъка за нас. В контролите тотално надиграваме големи отбори, просто защото не играем за нищо и не пазим резултат. Това трябва малко по-малко да се прехвърли към официалните мачове. Да се тренират тези ситуации, да се знае как да се реагира.
П.П.П. Вярвам, че "Лудогорец" има играчите и потенциала да побеждава с разлика какво в България, така и в ЕКТ (вкл. "Динамо" З). Вярвам също, че със същите играчи хърватите можеха да бъдат разбити. Това, което нямаме е манталитът да го сторим.

Динамо Загреб си хареса Петев за нов треньор
Сензационно Динамо (Загреб) може да ангажира за свой следващ треньор младия български специалист Ивайло Петев, научи БТА. Петев беше съперник на Динамо във втория квалификационен кръг с българския шампион Лудогорец, като разградските "орли" показаха наистина впечатляващ футбол в големи периоди от двата мача. Първата среща в Разград завърши 1:1 с изравнителен гол в последните секунди на добавеното време. В сряда пък Динамо направи драматичен обрат, с доста сериозна съдийска помощ, и в крайна сметка спечели с 3:2 с победно попадение в 8-ата минута на добавеното време.
Въпреки отпадането, в Лудогорец няма от какво да се срамуват. Добрата и бърза игра, включително контрола на топката под напрежение в големи периоди от мачовете, са впечатлили президента на Динамо (Загреб) Здравко Мамич и той споделил пред свои приближени в ложата на стадион "Максимир", че би искал Динамо да има такъв треньор. Още повече, че Лудогорец е абсолютен дебютант в Европа.
Факт е, че положението на сегашния наставник на хегемона в хърватския футбол Анте Чачич никак не е стабилно и вероятно при първия сериозен провал той ще се раздели с поста си. По време на втората среща по държавната телевизия на Хърватия- HRT, няколко пъти коментаторите казаха, че Чачич най-вероятно прекарва последните си часове на поста. По ирония на съдбата, тази победа в сряда вечер понамали напрежението върху него. През уикенда феновете поискаха оставката му след домакинското равенство (1:1) в първенството срещу Интер (Запрешич). По непотвърдена информация, в момента Петев е в родния си град Ловеч, тъй като отборът е в почивка за два дни и подновява занимания в събота.
sportal.bg

[center]
[/center]

Айде още...Почва да става интересно... 
Какво да кажем за сега за неподкупните европейски рефери или селенията в Европа...

Какво да кажем за сега за неподкупните европейски рефери или селенията в Европа...

Скандалният съдия Феликс Цвайер е бил обвиняем по делото "Хойцер"
Скандалният съдия на мача Динамо (Загреб) – Лудогорец Феликс Цвайер е бил разследван за подкуп. 31-годишният германец през 2004 и 2005 г. е бил първо свидетел, а после и обвиняем по делото срещу Роберт Хойцер. Тогава Хойцер бе обвинен в корупция и влезе в затвора, след като бе уличен във връзки с хърватската тотомафия. Седалището на братята Анте и Марио Сапина бе в Берлин, откъдето са и Хойцер и Цвайер. Самият Феликс, който по професия е брокер на недвижими имоти, е един от хората, подали първи сигнал до прокуратурата за далаверите на Хойцер.
Цвайер е бил асистент на Доминик Маркс в мача Карслруе – Дуисбург (0:3) през 2005 г. За него главният съдия прибира 30 000 евро подкуп. Нашият човек Цвайер се превръща от свидетел в обвиняем, след като укрива информация. Не счел за важно, че Маркс му казал за подкупа преди мача. “Не съм сигурен, че парите не са отишли в Цвайер”, твърди тогава Хорст Хилпет, председател на комисията, разследваща скандала. Хойцер и Маркс са осъдени и лежат в затвора, но Цвайер се отървава.
ludogorec.net
[center]
[/center]

D.Georgiev написа:Здравейте, след мача бях достатъчно разочарован, за да си кажа, че 1-2 дни футбол и форуми няма да пипна. Изобщо не исках да мисля за това, което се случи, но така или иначе и сега не се чувствам кой знае колко по-добре. Мненията в темата изобщо не съм ги чел, не мисля и да го правя.
- Конкретно за мача –
- Петев.
- Играчите.
- Съдийството.
- Късметът.
Чаках това включване и с интерес го изчетох

Всичко написано за съдийството и надолу го подкрепям напълно! Много точно!
Но и аз се присъединявам към другите мнения, че треньорът не бива да се пипа с лека ръка. Казвам го, макар и аз да изказвам недоволство към паническия, защитен хаос, който практикува отборът вече няколко мача. Мисля, че през последния мач това нямаше да се случи, ако не бяхме останали с 10 човека. Трябва да държим сметка, че Петев е причина както за някои негативни, така и за многото отчетливо позитивни черти в отбора. И това е основно комбинативната игра, която се отличава с ясно разпознаваем стил. Петев има своя идея и работи упорито за да я приложи. Наистина малко трудно излиза от грешките си, обаче мисля, че тръгваме да го съдим на фона на висотата на която се издигна отбора и заради неговия принос.
[center]
[/center]

- ralka_levskarka
- Контакти:
D.Georgiev съгласна съм с теб за Петев. Не мисля, че беше правилно да си разваля защитата, като вкарва Моци мисля, че беше
И наистина се създава впечатление, че Лудогорец вкарат ли гол и се прибират в защита, а точно в сряда това не им се получи. Срещу ЦСКА проработи с голяма доза късмет, но срещу Динамо не се получи, които не бяха нищо особено. Защитата им беше, като сирене и повечето пъти нападаха само отдясно.
П.С. честно казано този мач ми напомни онзи срещу Лил. Тогава треньор беше Ясен Петров и също така има добри качества, като треньор за Левски, но няколко минути преди края всички помним какво се случи, ако не беше този нелеп автогол Левски прескачаше групите
Но.. минало. Гледаме напред и Успех ви желая.

П.С. честно казано този мач ми напомни онзи срещу Лил. Тогава треньор беше Ясен Петров и също така има добри качества, като треньор за Левски, но няколко минути преди края всички помним какво се случи, ако не беше този нелеп автогол Левски прескачаше групите

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]