Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот venomcho » 01 фев 2012 18:38

Liverpool_EC написа:А,Отровен,жив ли си бе? 100% и ти, като джонито си бил пиян от щастие цяла седмица след 3те успешни мача...ей,все тъй става бе-живот ли бе да го опишеш,ангажименти ли бяха да ги зарежеш :lol: :lol:
Ай наздраве за победата ;)

[offtopic]аз след около месец наистина ще съм пиян от щастие живот и здраве, ама това няма да има нищо общо с футбола, капиш :?:
ама нищо де - ще пораснеш и ще разбереш...може би...[/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 фев 2012 20:56

venomcho написа:
Liverpool_EC написа:А,Отровен,жив ли си бе? 100% и ти, като джонито си бил пиян от щастие цяла седмица след 3те успешни мача...ей,все тъй става бе-живот ли бе да го опишеш,ангажименти ли бяха да ги зарежеш :lol: :lol:
Ай наздраве за победата ;)

[offtopic]аз след около месец наистина ще съм пиян от щастие живот и здраве, ама това няма да има нищо общо с футбола, капиш :?:
ама нищо де - ще пораснеш и ще разбереш...може би...[/offtopic]

[offtopic]Ако е това за което си мисля да ти е живо и здраво и много да те радва! ;)[/offtopic]
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 фев 2012 01:09

KingKenny написа:аз искам да попитам тука от форума суаресчошампиона: пич ако наистина вярваш в това, което пишеш ще ставаш за смях, в който и форум да идеш. Нали си специалист по футбол и по психология, в кой отбор си треньор, в кой отбор взимаш решенията за спортно-техническата част ? Нали си и спец. по психология ? Кога ти си виждал или спечелил повече от 1/50 от сумата платена за Каръл ? Това знаеш ли колко пари са ? Знаеш ли кой ги дава ? Как треньора застава и казва искам тоя тоя и тоя за 120 млн паунда ? Ако ти си треньор и психолог нямаше да се възхваляваш до небесата... нямаше да обиждаш Далглиш с всевъзможни идиотщини само и само да си ти правия, и сега когато отбора печели започваш да мислиш за бъдещето, което е светло, но не и в твоите очи.
Давай говори за спортния си опит, за опита в треньорството, за това какъв виден ПСИХОлог си, но когато и веднъж през живота си играеш за повече пари от половината заплата на най-ниско платения в Ливърпул, пред повече от най-ниската посещаемост на мач на Ливърпул, ела да се обадиш в форума, а дотогава ти си оставаш поредната дебилна къртица и всички го виждат, но най-големият психолог тук - не. това мога да ти кажа суаресчошампион. Дори и това не заслужаваш, тръгнал той да говори за уважение, мишка с мишката ти !

Ама чакай сега бе прост мъж ,какво общо имат парите и пред колко хора съм играл бе алооо? И не ми говори ти на мен за пари бе нещастник ? Мен не ме мисли ,само това ще ти кажа ,всичко си имам и всичко съм си постигнал сам в тоя живот .Ами ти кво си постигнал бе форумен герой ,кой знае къв издухан чикиджия си ми .Как може да говориш за някой, за личния му живот при положение ,че не го познаваш бе ? Ама вината, както казах и снощи е единствено моя ,че влизам тук във форум за обикновени фенове.Ти като един нещастник не можеш да повярваш ,че един специалист може да влезе тук, като нормален фен и да коментира отбора си ,нали ? Но не съм влязъл тук за да се изтъквам,че съм такъв ..ето виж 5 месеца не бях обелил думичка за това и нямах намерение ..но в един момент просто не издържах ,както и сега .И аз повечето случаи давам мнение в ролята си на фен ,както и в момента ,но когато давам мнение в ролята си на това, с което се занимавам цял живот, и когато някой пикльо като теб започне да ми дава акъл за футбол и откачам бe .Разбра ли ме ся ? И да не си ме разбрал..боли ме ...:)
Христо нали си икономист бе ? Ако някой ,който не е икономист и започне да спори с теб за някоя серьозна тема в твоята област, няма ли да реагираш бе ? Не е ли същото.Аз никога няма да започна да споря с теб за серьозна тема в икономиката ,тъй като не я разбирам колкото ти .Ще се вслушам и ще проявя уважение.
Простия мъж ме напада и за Кени Далглиш.Искам да кажа само че ,всеки ден му благодаря ,за това което е постигнал като играч и мениджър навремето.Но сега положението е съвсем различно ,има огромно напрежение у феновете заради липсата на титла 22 години и заради това ,че през тия години гледахме как туй съдийдско отборче всяка година вдигаше титлата и ни задмина и стана най великия отбор в Англия.Аз лично не мога да се примиря с този факт,боли ме и искам възможно най бързо да се върнем на върха ! И когато виждам ,че настоящия мениджър не работи правилно и реагирам остро.В тоя момент мен не ме интересува кой е мениджър като име ,мен ме интересува да ни върне на върха ,където ни е мястото.Има финансовата подкрепа от собствениците ,вярват му хората,от феновете също има пълна подкрепа и при наличието на тия фактори, ако не успее тая година да ни вкара в топ 4 а другата да ни направи шампиони всичко друго ще е провал и ще си заслужи критиките .Но ако го направи ,тогава всеки ден ако искате ,за да ви олекне :) ще пиша по 100 пъти "извинявай Кени ,ти си големец "
P.C. махам се до 13 май ,тогава ще се разбере дали Далглиш е изпълнил основната си цел за тоя сезон..TOP 4 !
Последна промяна от suareshampion на 07 мар 2012 10:09, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 02 фев 2012 02:54

Suareschampion,не може да искаш бързи резултати от Далглиш,той пое отбора миналата година,когато бяхме 13-ти,сега имаме големи шансове за четвъртото място,за спечелване на ФА Къп и вероятно ще вземем Карлинг.Не ме устройва това,че се борим за място в ШЛ,но това е реалността.Сити имат по-голям бюджет и лесно развързват кесията,Юнайтед са стабилни,а Тотнъм просто имат добри играчи за всяка позиция.Мислете по-оптимистично и се радвайте на победите.Според мен не е редно да се хули Крал Кени така,той си знае работата и е безсмислено само да бъде псуван "каруцарски".Просто не разбирам защо се стига до това да бъде наричан "тъпото","наглото" и тем подобни.Едно е да критикуваш,друго е да обиждаш легенда на клуба.Всички фенове трябва да се обединим и да застанем зад отбора в този тежък момент,не да се караме.
обединението прави силата.

Послепис-Suareschampion,приятелю,не ти отива на годините да обиждаш така,не можеш ли да се въздържаш,все пак сме зрели хора.Моля те,не го приемай като заяждане или порицание,просто приятелски съвет :) .
Послепис 2 - Този форум е,за да обсъждаме,дискутираме теми,свързани с Ливърпул,не да се обиждаме на "тъп мъж" и "мишка".Нека просто изкажем мнението си,без да го налагаме,и уважим това на другия.Все пак сме фенове на най-великия клуб - Ливърпул.
Изображение

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 02 фев 2012 03:50

suareshampion написа:Христо нали си икономист бе ? Ако някой ,който не е икономист и започне да спори с теб за някоя серьозна тема в твоята област, няма ли да реагираш бе ? Не е ли същото.Аз никога няма да започна да споря с теб за серьозна тема в икономиката ,тъй като не я разбирам колкото ти .Ще се вслушам и ще проявя уважение.

не зная защо ме намесваш във вашата личностна разправия, но моето мнение е че не й е мястото тук. ако някой започне да спори на някоя тема с мен, по която е по-слабо осведомен вероятно ще ми стане смешно и по всяка вероятност ще покажа това, но силно се съмнявам че ще използвам обидни реплики или ще започна да се нареждам с отсрещния, просто защото ми е такъв характера. но не съм аз човека, който ще тръгне да ви дава акъл как да се държите или да ви съди кой е крив и кой е прав. единственото което правя от края на лятото до сега е да ви призовавам за малко по-умерен и добронамерен тон на общуване, без караници и личностни нападки и да се концентрираме върху темата Ливърпул и всичко свързано с нашия отбор, за да можем да върнем старото ниво на форума. сега този форум не винаги е приятно място за общуване, каквото беше преди...
Роналдо9Големец написа:Suareschampion,не може да искаш бързи резултати от Далглиш,той пое отбора миналата година,когато бяхме 13-ти,сега имаме големи шансове за четвъртото място,за спечелване на ФА Къп и вероятно ще вземем Карлинг.Не ме устройва това,че се борим за място в ШЛ,но това е реалността.Сити имат по-голям бюджет и лесно развързват кесията,Юнайтед са стабилни,а Тотнъм просто имат добри играчи за всяка позиция.Мислете по-оптимистично и се радвайте на победите.Според мен не е редно да се хули Крал Кени така,той си знае работата и е безсмислено само да бъде псуван "каруцарски".Просто не разбирам защо се стига до това да бъде наричан "тъпото","наглото" и тем подобни.Едно е да критикуваш,друго е да обиждаш легенда на клуба.Всички фенове трябва да се обединим и да застанем зад отбора в този тежък момент,не да се караме.
обединението прави силата.

Послепис-Suareschampion,приятелю,не ти отива на годините да обиждаш така,не можеш ли да се въздържаш,все пак сме зрели хора.Моля те,не го приемай като заяждане или порицание,просто приятелски съвет :) .
Послепис 2 - Този форум е,за да обсъждаме,дискутираме теми,свързани с Ливърпул,не да се обиждаме на "тъп мъж" и "мишка".Нека просто изкажем мнението си,без да го налагаме,и уважим това на другия.Все пак сме фенове на най-великия клуб - Ливърпул.

+1 колега, подкрепям мнението ти - имам чувството че чета собствените си мисли ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 фев 2012 10:27

След като победихте Уулвс, а Арсенал направиха реми, вече съм 100 процента убеден, че другия велик отбор след Юнайтед ще играе за влизане в Шампионска лига :) Ако си взимате мачовете и направите издънки много много, направо сте си в ШЛ. Сега в Неделя правим равен с Челси, вие биете там който е наред и хоп, на 2 точки от Челсито :)

Успех Ливърпуул !

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 фев 2012 10:31

t0bl3ro_bg написа:След като победихте Уулвс, а Арсенал направиха реми, вече съм 100 процента убеден, че другия велик отбор след Юнайтед ще играе за влизане в Шампионска лига :) Ако си взимате мачовете и направите издънки много много, направо сте си в ШЛ. Сега в Неделя правим равен с Челси, вие биете там който е наред и хоп, на 2 точки от Челсито :)

Успех Ливърпуул !

Бе вие вземете биите Челсито пък дано си вземем мача с Тотнъм /или Щорите какво им викаше един от Челси :mrgreen: /

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 02 фев 2012 13:27

t0bl3ro_bg мерси за пожеланието,рядко се среща фен на Юнайтед да пожелае успех на Ливърпул.Иначе ни предстоят не леки мачове.На 6-ти и 11-ти играем с Тотнъм и с вас,а на 3-ти март играем с Арсенал.След това ни предстоят мачове с т.нар. средняци,с които често правим равенства.Няма да е лесно,но мисля,че ще успеем :)
Изображение

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 02 фев 2012 17:18

suareshampion написа:
KingKenny написа:аз искам да попитам тука от форума суаресчошампиона: пич ако наистина вярваш в това, което пишеш ще ставаш за смях, в който и форум да идеш. Нали си специалист по футбол и по психология, в кой отбор си треньор, в кой отбор взимаш решенията за спортно-техническата част ? Нали си и спец. по психология ? Кога ти си виждал или спечелил повече от 1/50 от сумата платена за Каръл ? Това знаеш ли колко пари са ? Знаеш ли кой ги дава ? Как треньора застава и казва искам тоя тоя и тоя за 120 млн паунда ? Ако ти си треньор и психолог нямаше да се възхваляваш до небесата... нямаше да обиждаш Далглиш с всевъзможни идиотщини само и само да си ти правия, и сега когато отбора печели започваш да мислиш за бъдещето, което е светло, но не и в твоите очи.
Давай говори за спортния си опит, за опита в треньорството, за това какъв виден ПСИХОлог си, но когато и веднъж през живота си играеш за повече пари от половината заплата на най-ниско платения в Ливърпул, пред повече от най-ниската посещаемост на мач на Ливърпул, ела да се обадиш в форума, а дотогава ти си оставаш поредната дебилна къртица и всички го виждат, но най-големият психолог тук - не. това мога да ти кажа суаресчошампион. Дори и това не заслужаваш, тръгнал той да говори за уважение, мишка с мишката ти !

Ама чакай сега бе прост мъж ,какво общо имат парите и пред колко хора съм играл бе алооо? И не ми говори ти на мен за пари бе нещастник ? Мен не ме мисли ,само това ще ти кажа ,всичко си имам и всичко съм си постигнал сам в тоя живот .Ами ти кво си постигнал бе форумен герой ,кой знае къв издухан чикиджия си ми .Как може да говориш за някой, за личния му живот при положение ,че не го познаваш бе ? Ама вината, както казах и снощи е единствено моя ,че влизам тук във форум за обикновени фенове.Ти като един нещастник не можеш да повярваш ,че един специалист може да влезе тук, като нормален фен и да коментира отбора си ,нали ? Но не съм влязъл тук за да се изтъквам,че съм такъв ..ето виж 5 месеца не бях обелил думичка за това и нямах намерение ..но в един момент просто не издържах ,както и сега .И аз повечето случаи давам мнение в ролята си на фен ,както и в момента ,но когато давам мнение в ролята си на това, с което се занимавам цял живот, и когато някой пикльо като теб започне да ми дава акъл за футбол и откачам бe .Разбра ли ме ся ? И да не си ме разбрал..боли ме ...:)
Христо нали си икономист бе ? Ако някой ,който не е икономист и започне да спори с теб за някоя серьозна тема в твоята област, няма ли да реагираш бе ? Не е ли същото.Аз никога няма да започна да споря с теб за серьозна тема в икономиката ,тъй като не я разбирам колкото ти .Ще се вслушам и ще проявя уважение.
Простия мъж ме напада и за Кени Далглиш.Искам да кажа само че ,всеки ден му благодаря ,за това което е постигнал като играч и мениджър навремето.Но сега положението е съвсем различно ,има огромно напрежение у феновете заради липсата на титла 22 години и заради това ,че през тия години гледахме как туй съдийдско отборче всяка година вдигаше титлата и ни задмина и стана най великия отбор в Англия.Аз лично не мога да се примиря с този факт,боли ме и искам възможно най бързо да се върнем на върха ! И когато виждам ,че настоящия мениджър не работи правилно и реагирам остро.В тоя момент мен не ме интересува кой е мениджър като име ,мен ме интересува да ни върне на върха ,където ни е мястото.Има финансовата подкрепа от собствениците ,вярват му хората,от феновете също има пълна подкрепа и при наличието на тия фактори, ако не успее тая година да ни вкара в топ 4 а другата да ни направи шампиони всичко друго ще е провал и ще си заслужи критиките .Но ако го направи ,тогава всеки ден ако искате ,за да ви олекне :) ще пиша по 100 пъти "извинявай Кени ,ти си големец "
P.C. махам се до 13 май ,тогава ще се разбере дали Далглиш е изпълнил основната си цел за тоя сезон..ДАНО УСПЕЕ !

пич ок приемам, че не съм най-големия специалист, но нали се сещаш, че 10 човека тука ти казват, че говориш пълни глупости ти пак си знаеш твоето, еми как да си говорим нормално, като не някой от нас феновете започна да обижда Далглиш, как тогава ние да не се намесим. Ние обичаме отборът в сегашния му вид и в бъдещия, който Далглиш ще изради, отбор с амбиции, отбор с успехи, ако тука3-4 не можете да го проумеете, както сам каза хващайте си пътя ! ;)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”