Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Започва ли Дарко да ви харесва
ol teparva 6e pokaje golemiq si potencial!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
шампион е Левски София.
Мърльото го мъчеше като дефанзивен халф, където техниката на Дарко се губи, а той и няма физика за такъв пост...
-
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ-Цървена Звезда 2-0
Левски победи не, кой да е, а цървена Звезда. Хубав резултат 2:0. Добър съперник избран за контрола., от страна на ръководството на Левски. Тази победа, ще даде самочувствие на футболистите и все така да радват нас сините привърженици с победи. Мисля, че въобще не си пролича, че не играха в този мач Петков и Рабех. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
-
- Контакти:
genchodm написа:не игра заради Гонзо
Той като чуе гонзо и се катери по дърветата

djonik написа:Супер резултат. Само не разбрах - защо онова животно Гай не игра. Да не са го изгонили?
1. Името му в действителност не е Гай, а ГЕЙ!
2. И в Турция, когато трябваше да играе срещу Гонзо не игра...
Bravo mom4eta!!!idva red na cecka!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
шампион е Левски София.
шампион е Левски София.
Ами ако става на въпрос,на мен винаги ми е харесвала играта му.Просто Мъри не го пускаше на подходящ пост за него и не можеше да разгърне потенциала си.мисля,че този сезон започва да показва защо го чакахме толкова.Но най-важното при него е,че наистина Левски му е на сърцето и,че не е тук за пари,а заради самия отбор.Това го е казвал и го е показвал.
Re: Бистрон, Тиберканин
Колеги според мен не сте прави за Бистрон и особено за Тиберканин-за мен и двамата са достатъчно класни за "Левски". Тиберканин е юноша на "Аякс" все пак минал е през "Байер"(Леверкузен) и руската Висша лига(ФК "Москва") за мен е един от най-класните футболисти играли у нас- има поглед върху играта,няма разлика дали играе с ляв или десен крак, силен удар(според мен един от много малкото футболисти в нашето първенство,който може да вкара гол от повече от 25 метра)спомнете си удара му срещу ЦСКА , много точен пас-спомнете си двата му паса срещу "Литекс"-пасове в стил"моля , вкарай гол с вързани очи",рядко универсдален футболист- не си спомням от кога у нас е играл футболист за който няма разлика дали ще играе отдясно, отляво, зад нападателя,като нападател май след Н.Тодоров-Кайзера не сме имали такъв тип футболист. За мен Тиберканин е по-класен от Зе Соареш и е несъмнено по-ефективен- определено белгийския мароканец е вкарал повече голове и е дал повече голови пасове от Зе. Бистрон за мен също в последните мачове игра доста добре-на пръв поглед е бавен и тромав,но компенсира с тактическа грамотност и умение да се пласира. Между другото не съм сигурен кой е по-бавен между Рабех и Бистрон и двамата са сравнително бавни ,но са много добре подготвени тактически и не случайно защитата на "Левски" е допуснала само 7 гола за цял полусезон-спомнете си вколко ситуации противниковите нападатели са оставали сами срещу нашия вратар- май много малко-броят се на пръстите на едната ръка.
Вратар номер 1 в европа
Георги Петков вратар номер 1 в Европа
Вратарят на Левски Георги Петков е номер 1 в Европа сред неговите колеги. Това показва анализ на международната система за база данни IMScouting. Според статистиката четирикратният победител в анкетата за вратар номер 1 на България няма конкуренция в това отношение. Петков е получил само един гол в 810-те минути, в които е бил на вратата на Левски. Така стражът на „сините” несъмнено се превръща в лидер в интересната класация.
Несъмнено и други фактори, освен уменията, играят роля в класацията. Не могат да се пренебрегнат фактори като класата на българската „А” група, която не е много висока и улеснява вратаря, силата на защитата пред него и не на последно място общата класа на отбора, в който играе даден вратар. Въпреки това не могат да се поставят под съмнение качествата на Петков и поредното признание за неговата класа.
Втори след Петков в Европа се нарежда играчът на Лех Познан – Иван Турина, който за 630 минути е получил 2 гола във вратата си. Това прави средно по гол на всеки 315 минути.
Супервратарят на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Саар се нарежда на пето място според анализа. Холандецът е получил 8 гола за 1732 изиграни минути, което прави гол във вратата му на всеки 218 минути.
Още един български вратар намира място в тази класация. Това е стражът на Черно море Карамфил Илчев, който се намира на престижното 19-о място с получените 7 гола в 1080 минути, което е гол средно на всеки 154 минути.
еми освен да ви честитя за добрия вратар кво друго да кажа

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Видяхте ли с кои игра ЛЕФСКИ