Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Re: Започва ли Дарко да ви харесва

Мнениеот xi4o_93 » 23 яну 2009 19:13

ol teparva 6e pokaje golemiq si potencial!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 23 яну 2009 19:17

Мърльото го мъчеше като дефанзивен халф, където техниката на Дарко се губи, а той и няма физика за такъв пост...

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Цървена Звезда 2-0

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 23 яну 2009 19:18

Левски победи не, кой да е, а цървена Звезда. Хубав резултат 2:0. Добър съперник избран за контрола., от страна на ръководството на Левски. Тази победа, ще даде самочувствие на футболистите и все така да радват нас сините привърженици с победи. Мисля, че въобще не си пролича, че не играха в този мач Петков и Рабех. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Левски-София-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-София-1914 » 23 яну 2009 19:19

genchodm написа:не игра заради Гонзо

Той като чуе гонзо и се катери по дърветата :lol:

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 23 яну 2009 19:20

djonik написа:Супер резултат. Само не разбрах - защо онова животно Гай не игра. Да не са го изгонили?

1. Името му в действителност не е Гай, а ГЕЙ!
2. И в Турция, когато трябваше да играе срещу Гонзо не игра...

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 23 яну 2009 19:21

Bravo mom4eta!!!idva red na cecka!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 23 яну 2009 19:25

Ами ако става на въпрос,на мен винаги ми е харесвала играта му.Просто Мъри не го пускаше на подходящ пост за него и не можеше да разгърне потенциала си.мисля,че този сезон започва да показва защо го чакахме толкова.Но най-важното при него е,че наистина Левски му е на сърцето и,че не е тук за пари,а заради самия отбор.Това го е казвал и го е показвал.

honda
Контакти:

Re: Бистрон, Тиберканин

Мнениеот honda » 23 яну 2009 19:25

Колеги според мен не сте прави за Бистрон и особено за Тиберканин-за мен и двамата са достатъчно класни за "Левски". Тиберканин е юноша на "Аякс" все пак минал е през "Байер"(Леверкузен) и руската Висша лига(ФК "Москва") за мен е един от най-класните футболисти играли у нас- има поглед върху играта,няма разлика дали играе с ляв или десен крак, силен удар(според мен един от много малкото футболисти в нашето първенство,който може да вкара гол от повече от 25 метра)спомнете си удара му срещу ЦСКА , много точен пас-спомнете си двата му паса срещу "Литекс"-пасове в стил"моля , вкарай гол с вързани очи",рядко универсдален футболист- не си спомням от кога у нас е играл футболист за който няма разлика дали ще играе отдясно, отляво, зад нападателя,като нападател май след Н.Тодоров-Кайзера не сме имали такъв тип футболист. За мен Тиберканин е по-класен от Зе Соареш и е несъмнено по-ефективен- определено белгийския мароканец е вкарал повече голове и е дал повече голови пасове от Зе. Бистрон за мен също в последните мачове игра доста добре-на пръв поглед е бавен и тромав,но компенсира с тактическа грамотност и умение да се пласира. Между другото не съм сигурен кой е по-бавен между Рабех и Бистрон и двамата са сравнително бавни ,но са много добре подготвени тактически и не случайно защитата на "Левски" е допуснала само 7 гола за цял полусезон-спомнете си вколко ситуации противниковите нападатели са оставали сами срещу нашия вратар- май много малко-броят се на пръстите на едната ръка.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Вратар номер 1 в европа

Мнениеот SHYNE » 23 яну 2009 19:28

Георги Петков вратар номер 1 в Европа

Вратарят на Левски Георги Петков е номер 1 в Европа сред неговите колеги. Това показва анализ на международната система за база данни IMScouting. Според статистиката четирикратният победител в анкетата за вратар номер 1 на България няма конкуренция в това отношение. Петков е получил само един гол в 810-те минути, в които е бил на вратата на Левски. Така стражът на „сините” несъмнено се превръща в лидер в интересната класация.

Несъмнено и други фактори, освен уменията, играят роля в класацията. Не могат да се пренебрегнат фактори като класата на българската „А” група, която не е много висока и улеснява вратаря, силата на защитата пред него и не на последно място общата класа на отбора, в който играе даден вратар. Въпреки това не могат да се поставят под съмнение качествата на Петков и поредното признание за неговата класа.

Втори след Петков в Европа се нарежда играчът на Лех Познан – Иван Турина, който за 630 минути е получил 2 гола във вратата си. Това прави средно по гол на всеки 315 минути.

Супервратарят на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Саар се нарежда на пето място според анализа. Холандецът е получил 8 гола за 1732 изиграни минути, което прави гол във вратата му на всеки 218 минути.

Още един български вратар намира място в тази класация. Това е стражът на Черно море Карамфил Илчев, който се намира на престижното 19-о място с получените 7 гола в 1080 минути, което е гол средно на всеки 154 минути.

еми освен да ви честитя за добрия вратар кво друго да кажа ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

besan_s
Контакти: