ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Мнениеот naduvko » 08 дек 2011 00:27

sangio написа:Абе що не станеш фен ( ако не си де ) на някой др отбор ... ;) :? Само дразниш с тия ти " изцепки " ... !?!? :?:

Не, не съм фен на друг отбор. И от кога да кажеш на черното черно, а на бялото бяло е изцепка? Ако на теб като си нас*ан ти мирише на крем за ръце и те кефи, ок, аз предпочитам да си измия гъза. Не че очаквам да разбереш какво искам да ти кажа... Не се чувствай длъжен да ми отговаряш.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 дек 2011 00:30

Stanislav_Ivanov написа:А нали знаеш,че ако сменят треньора което все някога ще стане,те трябва да отпишат и следващия сезон.Защото 25 години работа са си супер много.Толкова време е работено по 1 тактика,разигравания глупости и изведнъж идва нов тренер и всичко на ново.Ще му трябва време и на него!

Те когато и да го сменят,все ще се наложи да минат през този период ;) Въпросът е дали ще изчакат да влезнат в пълна дупка и сам да се откаже,дали след някакви безбройни неуспехи ще си намерят причини и поводи и тогава да го сменят,или ще се вземат своеобразни мерки и ше се вземе човек,който да гради нов отбор :roll: Иначе кво се получав :roll: Зимата се взимат някакви нови играчи(уж много перспективни) и на тези футболисти ще им трябва поне 1-2 сезона за да се сработят и да станат част от колектива на МЮ,добре ама през това време САФ решава че му е време да се откаже,идва новия мениджър и решава,че голяма част от същите тези футболисти няма да му вършат работа за неговата философия и неговите възгледи върху бъдещото развитие на клуба и дай на ново нови футболисти и нов отбор,на който пак ще му трябва няколко сезона докато се сработят ;)

П.П. Лично мнение :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 08 дек 2011 00:34

То па една тактика се върти от няколко години... 6 от 7 нападателя на пейката и разчитаме бековете да ни направят играта напред...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 00:35

Тишина на Олд Трафорд :( Базел ни отърва от мъките.

ВРЕМЕ ЗА ТОТАЛНИ ПРОМЕНИ!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 дек 2011 00:36

manchesteR*und написа:И 20 години нищо да не спечелиме ,Ман Ютд ще е по ВЕЛИК ОТБОР И ОТ ЧЕЛСИ И ОТ СИТИ ! защото има история ,има харизма и има КЛАСА ! - нещо което не се купува с пари

Ти осъзнаваш ли,че цялата Ви история се гради около един,единствен човек :!: И с напускането на този човек,ще ви изчезне и историята :!: А за харизма и класа...по-добре не говори ;) Относно парите...и за това не говори :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 08 дек 2011 00:36

Хайде сега всичките, които плюеха по Бербатов, да се наредят в редичка, да им тегля по една ***** майна! Много ми е кеф, че отпаднахме! Най-заслуженото отпадане на отбор от Шампионска лига! Да го духа дъртия - без извинение! Ще ми играе с резервите в началото на груповата фаза. :x Като не знае какво прави, така му се полага!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 дек 2011 00:38

от smoothc на 04 Дек 2011 10:52
пс:Колкото и странно да звучи,но конкретно за този мач-аз лично забелязвам,т-нар "странни" знаци на съдбата,които с една дума са с негативно влияние за Юнайтед:През 2005,когато отпаднахме в групите отново бяхме с Бенфика в група,а подобно на сега отново играхме решаващ двубой,който също подобно на сега беше на 7-12....+това отново играем срещу отбор с буквата "Б".....Между другото,сега като се замисля напоследък в ШЛ,изобщо не ни върви срещу отбори с буквата "Б"-Барса,Байерн,Бенфика,Бешикташ(когато ни развалиха рекорда от домакински победи),сега и Базел се пръкват и те от някъде...

Съдбата наистина е странно нещо! Явно така е писано да се случи и това е!

ПС:Малко или много,поне този път тя ни "пожали"...и вместо никъде,ще играем в ЛЕ,където Де Хея...е с най-големият опит от целия отбор :)
С ръка на сърцето,ви заявявам,че в мига,в който прозвуча последния съдийски сигнал,си помислих следното:"Митко,явно съдбата е решила,ти,никога да не спечелиш ШЛ".....Наистина много тъжно ми стана!

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 08 дек 2011 00:39

Станко ти па стига с това че САФ ще напусне и КАКВО ? Дал е много на отбора ,обаче Ман Ютд е бил и преди САФ ще бъде и след него ! Все едно незнам света свършва и какво ми говориш за пари бе ? Роман колко наля Челси да заприлича поне малко на отбор и пак нестава уви ..

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 00:39

[center] G G M U[/center]

[center]ДЯВОЛИ ЗАВИНАГИ[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”