Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

5kov,5rov
Контакти:

Re: Мнението на феновете на Стяуа за мачовете с ЦСКА

Мнениеот 5kov,5rov » 05 авг 2011 23:22

spartaka написа:На мен ми е любопитно, какви са отзивите на румънските фенове за мачовете с ЦСКА, дали са сигурни в своя успех като своя президент или са реалисти ;) Молбата ми е, ако някой знае румънски и му се занимава, да ни постне тук някой друг коментар в превод. Аз се поразрових в техния форум и фейсбук, но не чаткам езика, от това което долових по усет, мисля си, че едно 90% от техните фенове вече отписаха ЦСКА?

Това важи и за украинците от Динамо ( с феновете им).

Абе май не са много убедени в успеха. От това, което разбрах със сигурност имат същия проблем като нас, българите, а именно други фенове псуват Стяуа и им казват/пожелават да отпаднат. От друга страна някакъв съветваше да не се плюят, а да се подкрепят, все пак са румънци всички и трябва да трупат точки - да ти звучи познато :) ? Освен това смятат, че Аустрия (Виена) би бил далеч по-труден противник от ЦСКА, а някакъв треньор е изказал мнение, че нивото на българския футбол е като това на румънския. Общо взето тва разбрах с google translate и познания по други езици, различни от румънски :lol:

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11

Мнениеот cska - maina » 05 авг 2011 23:41

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/eu ... 3#cFormTop
Поздрави на всички фенове Star. Бъдете страхотна игра Ще на брат срещу отбор армия. Съжалявам, приятели, но ние ще ви бият, очаквайте 35 000 фенове пеят песните на победата София. Напред, напред, напред червените, напреде за подеба за тази публика ......... ..
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

САМО ЦСКА
Контакти:

Re: Страх или Респект

Мнениеот САМО ЦСКА » 05 авг 2011 23:50

CSKARCHETO-BS написа:Според мен е СТРАХ.Както каза колега,по този начин се губи домакинския ефект и за нашите момчета ще е доста по лесно.

В последно време гостуванията са ни по-силни, затова се притеснявам повече за реванша, особено при благоприятен за нас резултат и т. нар. "гипс в краката".

Dari43
Контакти:

Това е Стяуа Букурещ

Мнениеот Dari43 » 05 авг 2011 23:55

[center]Изображение

Изображение[/center]

[center]Отбора играе домакинските си срещи на стадион ''Генча''
Изображение[/center]

Съперникът на ЦСКА в плейофния кръг на Лига Европа Стяуа Букурещ е най-успешният румънски футболен отбор на всички времена. Те са първият източно европейски отбор, спечелил финал на клубно Европейско състезание - КЕШ през 1986, срещу Барселона.
Изображение
Отборът е създаден под името ASA (Спортен клуб на армията), а името Стяуа означава "Звездата".
Отборът е известен с прозвището си "армейците". През лятото на 1997 година Стяуа отстрани ЦСКА в предварителните кръгове на Шампионската лига. На 7 май 1986 г. под ръководството на Емерик Йеней Стяуа става първият отбор от Източна Европа, спечелил Купата на европейските шампиони. След 120 минути игра на стадион Санчес Писхуан в Севиля Стяуа побеждава Барселона след изпълнение на дузпи.
Следващата година отбора печели и Суперкупата на Европа срещу Динамо Киев. Клубът държи рекорд от 23 спечелени титли на футболното първенство на Румъния и 20 купи на Румъния. Стяуа притежава и невероятния световен рекорд от 104 изиграни мача без загуба през 80-те години. През тези години клубът става три пъти шампион на Румъния и остава непобеден в продължение на цели три години.
През 90-те години Стяуа отново се радва на големи успехи. Отборът печели 6 поредни пъти първенството на Румъния – от 1993 до 1998 г. Последният път, когато Стяуа става шампион на Румъния, е през сезон 2005-06.
Най-голямото дерби на Стяуа е срещу тима от същия град – Динамо Букурещ.

Прочути футболисти
Гаврила Пеле Балинт
Миодраг Белодедич
Ладислау Болони
Хелмут Дукадам
Илие Думитреску
Георге Хаджи
Адриан Илие
Ангел Йорданеску
Мариус Лъкътуш
Доринел Мунтяну
Дан Петреску
Мирел Ръдой
Марчел Ръдукану
Виктор Пицурка

ървият отбор от източна Европа, спечелил КЕШ
23 пъти шампион на Румъния
20 купи на Румъния
най-много поредни мачове без загуба - 104
голмайстор на всички времена в Румъния: Ангел Йорданеску (146 гола от 14 сезона)
най-много спечелени титли на Румъния от един футболист: Мариус Лъкътуш (10)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 06 авг 2011 00:13

От всички възможни най-благоприятния жребий. Кофти, че мача само няма да е в Букурещ, щото щете да е червен, но един равен там и победа тук и всичко е точно. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 06 авг 2011 00:18

Жребия на пръв поглед е добър, но Стяуа е неудобен съперник за ЦСКА. Все пак, винаги си има време за първи път. Надявам се играчите да покажат повече от 100% от възможностите си и в 2та мача и крайния успех да е за българския тим. САМО ЦСКА!!!
Прогноза: 2-2 в Румъния и 1(2)-1 тук :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 06 авг 2011 02:16

... Така да започна с това ,че съм фен на Левски ;) ........ Жребия определено е най-лесния ( от 5-те отбора които можеха да ви се паднат ) .... Определено ще е оспорван двубоя .... И все пак като "син" фен аз от този двубой както и да свърши ще съм доволен .... не ме разбирайте погрешно - мразя ЦСКА ( това е нормално ) , но от друга страна тъй като гледам вие сте единствения отбор с реален шанс за влизане в Лига Европа ( Тъй като Литекс изтеглиха късата клечка ) и да паднете , и да биете - аз ще съм доволен .... или ще гледам мачове в групите на ЛЕ или ще се радвам ,че и вие като нас ще играете само "в кочината" и моите приятели ЦСКА-ри малко или много ще спрат да ме е*ават за Трнава ..... и все пак успех ! ;)

Exclusive
Контакти:

Re: Това е Стяуа Букурещ

Мнениеот Exclusive » 06 авг 2011 02:42

Dari43 написа:[center]Отбора играе домакинските си срещи на стадион ''Генча''
Изображение[/center]

Това е "Мала Маракана" в Сърбия. :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 авг 2011 03:38

Боже, Боже, нищо не искам да кажа, ама като виждам нивото на нашият футбол мога само да кажа: Егати късмета?!....Който и да беше се паднал пак щях да го кажа! Щом "Литекс" пада от поляци (да, известен отбор беше), щом "Левски" си позволи да играе така срещу направо отпаднал си отбор особено след като поведоха, щом "Локомотив"-Сф цял мач се брани и чак в продълженията май имат повече положения, но....пак отпадат, не очаквам нищо по-добро и от ЦСКА, просто това ни е нивото, а се сърдим на националния, откъде да вземат футболисти?!.......

Reckless

Мнениеот Reckless » 06 авг 2011 03:40

Red_Pride написа:гледам че имат някакъв Танасе,който е оценен за 2.8 милиона Евро :roll:

Офтопик:
Тези пари са от рекламата на македонска наденица. "Де одиш бре Танасе..."

Върни се в “Архив”