Съдийска победа над селските резерви...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Roger_Federer написа:Честита победа,армейци!Надиграхме Литекс тотално през втората част след равностойно първо полувреме,видя се кой е по добрият отбор.Доволен съм от нашите,браво на Милен,чудесно начало на сезона,голям Спас,добър дебют на Зику,още много титли с Радуканов и само ЦСКА!
daniel875 написа:Roger_Federer написа:Честита победа,армейци!Надиграхме Литекс тотално през втората част след равностойно първо полувреме,видя се кой е по добрият отбор.Доволен съм от нашите,браво на Милен,чудесно начало на сезона,голям Спас,добър дебют на Зику,още много титли с Радуканов и само ЦСКА!
Виж повторението на гола на Литекс внимателно и ще видиш, че засада няма. Виж също така как Генов дава картони на Литекс и как на ЦСКА, как се дава дузпа за фаул отвън наказателното поле, как се вкарва гол от засада.
Както казаха няколко потребители, тази година нямате редовен гол, вкаран на финал.
delqnski47 написа:daniel875 написа:Roger_Federer написа:Честита победа,армейци!Надиграхме Литекс тотално през втората част след равностойно първо полувреме,видя се кой е по добрият отбор.Доволен съм от нашите,браво на Милен,чудесно начало на сезона,голям Спас,добър дебют на Зику,още много титли с Радуканов и само ЦСКА!
Виж повторението на гола на Литекс внимателно и ще видиш, че засада няма. Виж също така как Генов дава картони на Литекс и как на ЦСКА, как се дава дузпа за фаул отвън наказателното поле, как се вкарва гол от засада.
Както казаха няколко потребители, тази година нямате редовен гол, вкаран на финал.
Важното е Подуене да е пр**бан!Друго не ни интересува,пич![]()
САМО ЦСКА
daniel875 написа:Roger_Federer написа:Честита победа,армейци!Надиграхме Литекс тотално през втората част след равностойно първо полувреме,видя се кой е по добрият отбор.Доволен съм от нашите,браво на Милен,чудесно начало на сезона,голям Спас,добър дебют на Зику,още много титли с Радуканов и само ЦСКА!
Интересно защо повече мразиш "Левски", отколкото обичаш ЦСКА. Това не е нормално. Обясни ми.
Да не си пребоядисан, признай си. Няма лошо.
joro65 написа:daniel875 написа:Roger_Federer написа:Честита победа,армейци!Надиграхме Литекс тотално през втората част след равностойно първо полувреме,видя се кой е по добрият отбор.Доволен съм от нашите,браво на Милен,чудесно начало на сезона,голям Спас,добър дебют на Зику,още много титли с Радуканов и само ЦСКА!
Къде да ги видя тези повторения,като едно няма свястно.....иначе гола на Литекс е най-съмнителен за засада,защото линията на вратарското поле позволява да се ориентираш,че чернилката беше в засада.Иначе за кой ли път трябва да се набива в сините ви малки мозъчета,че нарушението се гледа къде свършва,а не откъде е започнало.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта