26.09. 21:00 Левски - Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: 26.09. 21:00 Левски - Берое

Мнениеот Neron » 26 сеп 2010 23:12

deepblue1963 написа:Кой сега е №1?

Който е бил винаги!!!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 26 сеп 2010 23:12

Очаквана победа...МНОООГО пропуски! Играхме що-годе добре, но определено бих отличил Сержиньо. Дано Гарра пази головете си за Лисабон :mrgreen:

eighteen

Бъдещето на футбола в БГ е в такива мачове!

Мнениеот eighteen » 26 сеп 2010 23:14

Бъдещето на Българския футбол е в такива мачове. И Левски и Берое играха футбол. Не са много мачовете които се играят с качесрвен футбол. Може би Литекс,Пирин,понякога Акулите и Славия,по-рядко Локо сф и само у дома си Локо Пд , да не забравя и Славия са тимовете които тази година играят качествен футбол. Повечето други или се мъчат да пречат или се мъчат да кретат. Има няколко откровенно практикуващи неприятен футбол отбори. Флагман им е отбора на Черно море или известен още като трупата на плачковците. Мачове като таз вечершния,обаче са украшение на първенството ни. Поздравления за играта и феърплея!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Бъдещето на футбола в БГ е в такива мачове!

Мнениеот azata » 26 сеп 2010 23:20

eighteen написа:Има няколко откровенно практикуващи неприятен футбол отбори. Флагман им е отбора на Черно море или известен още като трупата на плачковците.

Тука те подкрепям на 1000%.Но определено,Левски и Берое тази вечер показаха феърплей.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 сеп 2010 23:30

Neron написа:
deepblue1963 написа:Кой сега е №1?

Който е бил винаги!!!

Нероне,май след време ще те баннат за прекалено голям подпис :lol: ;) Само Левски :!: Честита победа левскари :) Голям респект и към отбора на Илиян Илиев,който се опита да се надиграва с Левски ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 26 сеп 2010 23:33

Победата си е победа, но през второто полувреме трябваше малко по- сериозно, не може на герена да се трепери така в края на мача. Иначе Грийн е класа.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Re: Бъдещето на футбола в БГ е в такива мачове!

Мнениеот I love Black Sea » 26 сеп 2010 23:37

azata написа:
eighteen написа:Има няколко откровенно практикуващи неприятен футбол отбори. Флагман им е отбора на Черно море или известен още като трупата на плачковците.

Тука те подкрепям на 1000%.Но определено,Левски и Берое тази вечер показаха феърплей.

смешки кои рева след купата на БГ миналата година заради кои смениха комисията е кретени изнасилени писна ми да чета лаина и + това не сме във форма ама по принцип играем красив футбол аре лека и са радваите че ИЛИАН не ви наказа пак :twisted: :evil:

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 26 сеп 2010 23:38

Много нереален резултат,вместо 5-1 ние се измъчихме.....не вярвах че Гарра Дембеле може да изпусне такива положения днес,но и той е човек....дано ги пази головете за Спортинг.Иначе съм впечатлен от Сержиньо Грийн има страхотно заставане,отнема топката по невероятен начин много класен халф,Слори и той съм сигурен че е класа въпреки че днес беше неориентиран на моменти,което е и нормално....резултата определено не отговаря на показаното.Берое показаха че не са лош отбор,стремят се да играят футбол момчетата за което евала,доста мотивирано играха днес.Направо като им гледах мача с Миньор и днеска се едно не беше същия отбор...
Идва ред и на Спортинг Л...
Само Левски !!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2010 23:45

Важна победа. Шампион се става с точки, а не с мрънкане и сеири. Приятно съм изненадан от Берое :) Играха приличен футбол и дойдоха без бетонобъркачката. Вярно че се бяха по-твърди на моменти, но Жо, Гара и Пасевски се пазят трудно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 26 сеп 2010 23:51

Като цяло стоим много добре,но пропускаме много положения,имам чувството,че в някой мач ще се издъним поради великодушно пропуснатите голове,дано да се лъжа,но не е нормално да проиграваме така положенията си...Лека нощ на всички.

Върни се в “Архив”