Гуу написа:Koragg написа:Радко пиша тук,само когато ме изтърват от лудницата!
В тази твоя лудница контрола ще е да е много слаб, че като гледам често те изтърват
Само като има мачове!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Гуу написа:Koragg написа:Радко пиша тук,само когато ме изтърват от лудницата!
В тази твоя лудница контрола ще е да е много слаб, че като гледам често те изтърват
Не, бе тоя е фен на Касъмпаша и Аллаж Юнайтед
delqnski47 написа:danko_sot написа:Ей такива момчета харесвам, на 17 години е този Бонев ,но не се е посвенил да нарита Нелсън. Тва момче отсега ви казвам, че го чака голямо бъдеще при нас. Мисля, че Павката за такива войници говореше наскоро
Сигурно ще се окаже като Ицата,само че разликата е че той биеше Геренаджиите не само с шамари,а и с головеА и не биеше наште де това е другата разлика,ама има за кога да се поправи Бонев
TheClub написа:Udoji90 написа:Абе, какво я обсъждаме тая контрола??? Играла се е, за да могат някакви непознати досега юноши, както и резервните и възстановяващите се играчи да имат някаква игрова практика. Голямо чудо станало, че е 1-2! Левски паднаха в контрола 2-0 от Дунав преди няколко години. Е, и? Трагедии правиха ли? Не! Паднаха и от Славия 1-4 в контрола преди няколко сезона. Пак никакви трагедии. Не разбирам защо при нас от всяка контрола става трагедия, ако я загубим???
Тихо бееееНе им разваляй кефа на сините батковци!
danko_sot написа:Мачкаме до тук1:0. Гол на Радулович, но след центриране на Тибони. Този Радулович не беше ли на проби и миналата година, но не го одобриха, тази пак дойде и Павката май реши да му даде шанс, но за дубъла. Мисля, че е на 17-18 години. Както и да е. Акуаро и Еспозитоса титуляри, Нелсън също, както и Тибони. Ето съставът
Чавдаров
3.
Божилов
22.
Еспозито
6.
Акуаро
20.
Бонев
8.
К.Янев
29.
Нелсон
10.
Руи Мигел
11.
Радулович
9.
Саидходжа
16.
Тибони
Резерви:
19.
Попов
27.
Вл.Иванов
30.
Маликапов
кой ма4ка6 ве ламур :Д 1:2 тоя ботев от в група ли бе6е ?
Udoji90 написа:TheClub написа:Udoji90 написа:Абе, какво я обсъждаме тая контрола??? Играла се е, за да могат някакви непознати досега юноши, както и резервните и възстановяващите се играчи да имат някаква игрова практика. Голямо чудо станало, че е 1-2! Левски паднаха в контрола 2-0 от Дунав преди няколко години. Е, и? Трагедии правиха ли? Не! Паднаха и от Славия 1-4 в контрола преди няколко сезона. Пак никакви трагедии. Не разбирам защо при нас от всяка контрола става трагедия, ако я загубим???
Тихо бееееНе им разваляй кефа на сините батковци!
Че аз не им развалям кефа. Просто Дунав е вторият ми любим отбор у нас след ЦСКА, така че просто оправям своя кеф.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта