Селекцията на Левски-напускащи играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Левски се разделя с Бардон

Мнениеот turbogena » 09 юни 2010 19:37

Доста необмислено решение на Гонзо ,но няма какво да се прави....
Благодаря на Седрик за годините изкарани в ЛЕВСКИ и пълното му раздаване във всеки мач :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Loyalist
Контакти:

Мнениеот Loyalist » 09 юни 2010 19:46

Едно голямо БЛАГОДАРЯ,за всичко което направи за любимия ни отбор Седрик.Завинаги ти ще си един от нас.Дано продължиш кариерата си в синия клуб,защото ти доказа,че сърцето ти е синьо и не си безразличен към Левски.

MATA KOCMATA
Контакти:

Мнениеот MATA KOCMATA » 09 юни 2010 19:47

От кога Левски е на Гонзо та да казваш че така решил и така ще бъде?Да,верно че напоследък от джоба си вади та да взимат заплати некои наши звезди :roll: а Патков се го е закъсал и много добре знае че махне ли се от Левски всички ще забравят за него а егото Боратско големо,иска да се вижда и чува по медии :) Та нещо се отплеснах-с други думи да се махат и двамата,видехме ги колко са кадърни,сега и другия пловдивски герой ще го видим като тренер,дано не съм лош пророк,но Ясенчо ми е ЯСЕН :) ,милия,давам му най-много 5 кръга.....ай със здраве

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 09 юни 2010 20:04

В интерес на истината,последната година Бардон не игра добре,бавен и бързо се изморяваше.Но няма как само заради тази година да съм настроен лошо спрямо него.Без него едва ли онзи Левски щеше да е страхотен отбор особено в сезона,в който играхме доста мачове в Лига Европа.

МЕРСИ СЕДРИК!!!
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

MATA KOCMATA
Контакти:

Мнениеот MATA KOCMATA » 09 юни 2010 20:10

А другите беха стрели,машиниии,нали?Недей така,нали имат софтуер за измерване на километраж,пасове,КПД и т.н. та неговото най-зле,нали?Абе вола рие,рие та на гърба си накрая,чакам да се наиграят Гонзо и Патков,да не ги изпращаме като Лупи само,че грозна картинка :(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2010 20:12

Ясно е, че всеки има право на мнение, но никой и по никакъв начин не може да ме убеди, че Бардон е лош играч. Абе момчета, та той все пак е французин, сиреч гурбетчия. И като повечето такива беше логично да се прибира заплатката и да живее ден за ден. Да, ама не - момчето показа че освен класен играч е и мъж. Остави си душата на стадиона - винаги се раздаваше и бореше докрай.
Разправяте някви иронични неща за Лига 2 - вие как си представяте играч от Лига 1 ( като изключим "звездата" от ПСЖ, която за малко да заиграе в Цска :mrgreen: ) да дойде тука :roll:
Затова - наистина едно много голямо благодаря на Бардон, за това че беше лоялен към отбора, към феновете, и затова че беше наистина професионалист, а не прост гурбетчия :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юни 2010 20:20

Защо ми триете мненият,защитавате ли го тоя?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 юни 2010 20:23

Gretna написа:
zap_lv написа:
Sleepwalker написа:Длъжността скаут би прилягала идеално на Бардон. Той има познанства във Франция и може да води читави играчи от 2 лига да речем. Но кой да се сети да му предложи я!? :roll:

Съгласен съм с теб.Бардон е интелигентен футболист и има връзки във Франция ,които ще му помогнат да търси таланти от Франция и западна европа.

Представям си го Бардон и група талантливи 17-18 годишни западноевропейчета клечат а на земята е постлана една карта на Европа. Бардон сочи с една изъхнала клонка на картата и казва "ей те това тук е България - казва го на Френски ама нали да ме разберете го пиша на Български".

Това да докараш млад талант от там където всеки които рита малко по добре от Легендата го лапат големите още на 13г е равно на нула,zero.

А с играчи от 2 лига нищо добро не ни чака. Та нали са играчи от 2 лига. Защо не са в 1 Лига а?

А голмайстора на А група Нифлор играеше в отбор от Лига 2 Гиньон,Жан Филип Кайе също,Александър Барт също.И тримата са бивши или настоящи играчи на Литекс и са класа.Нали виждаш Мадурейра?Знаеш ли от коя дивизив в Бразилия го взе Литекс?От трета!Така че мнението ти е несериозно.Не е важно в коя дивизия играе даден играч,а какви качества има.А за да дойде играч от Лига 1 трябва да взима огромна заплата за нашите стандарти.А и като ни види условията след първия мач ще си стегне багажа за Франция!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 09 юни 2010 20:43

Да благодарим на Гонзо за поредното му гениално решение! Чудя се какво ще правят Телкийски и Кривия в Левски?! Защо Бардон?! А не Мечо и Кривия... Може би Гонзо го е страх, че Бардон ще му заеме мястото и с право, Бардон знае по-добре български от него. Аз не искам Гонзо в Левски!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 юни 2010 20:44

vladitol написа:
Tommi написа:Бардон продължава да е може би най-класният футболист на Левски (заедно с Йовов, Тасевски, Георги Петков) и е голяма глупост ако го изгонят. А, като приключи кариерата си, Бардон е треньорът, който ни е необходим.

Къде слагаш Йовов е :lol: :lol:

Защо някой хора толкова плюят по Йовов като той ни е голмайстора и без него едвали и 3 позиция щахме да вземем.. . Сега по темата : Да Бардон е на години но е много по класен от Мечо и Алекс ,странно решение на щаба на Левски с оглед на това че най слабия от 3мата беше Мечо.. никаква игра не показа в мачовете в които игра..
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”