Благодаря на Седрик за годините изкарани в ЛЕВСКИ и пълното му раздаване във всеки мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Gretna написа:zap_lv написа:Sleepwalker написа:Длъжността скаут би прилягала идеално на Бардон. Той има познанства във Франция и може да води читави играчи от 2 лига да речем. Но кой да се сети да му предложи я!?
Съгласен съм с теб.Бардон е интелигентен футболист и има връзки във Франция ,които ще му помогнат да търси таланти от Франция и западна европа.
Представям си го Бардон и група талантливи 17-18 годишни западноевропейчета клечат а на земята е постлана една карта на Европа. Бардон сочи с една изъхнала клонка на картата и казва "ей те това тук е България - казва го на Френски ама нали да ме разберете го пиша на Български".
Това да докараш млад талант от там където всеки които рита малко по добре от Легендата го лапат големите още на 13г е равно на нула,zero.
А с играчи от 2 лига нищо добро не ни чака. Та нали са играчи от 2 лига. Защо не са в 1 Лига а?
vladitol написа:Tommi написа:Бардон продължава да е може би най-класният футболист на Левски (заедно с Йовов, Тасевски, Георги Петков) и е голяма глупост ако го изгонят. А, като приключи кариерата си, Бардон е треньорът, който ни е необходим.
Къде слагаш Йовов е![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта