Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!!!
ДА Нека се пусне тема с часа и датата на протеста, евентуално пред офиса на Мустака. И нека протеста е културен без вандализми..
- INZAGHI_99
- Контакти:
Re: ДНЕС 7 ЧАСА на Алабин
да. Аз написах към 19 :15 , 19:30 ще дойда. Там съм.
Макар, ако го направим, когато наште хубавци имат тренировка ми се струва по удачно. Първо е на Герена, второ ще има журналисти да отразят тренировката и ще ни видят и така.......
Макар, ако го направим, когато наште хубавци имат тренировка ми се струва по удачно. Първо е на Герена, второ ще има журналисти да отразят тренировката и ще ни видят и така.......
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- Sleepwalker
- Контакти:
Днес за първи път в живота си ми се дощя да живея в София.Не за друго,а за да помогна с нещо на протеста!

-
- Контакти:
Напълно подкрепям идеята. батков вън
- delqnski47
- Контакти:
Re: Не ви ли писна????
INZAGHI_99 написа:Наскоро тук имаше тема Време Разделно!!!!
Дали наистина не е настъпил момента за време разделно.
Днес Гаврата С ЛЕВСКИ пое по нов още по лош път, защото този път не Локо Пд, не Лацио, не Ц... ни я причини, този път Гаврата с Феновете на Левски идва от клуба от измекяра Батков и най-болезненото за мен от любимият ми Георги Иванов, защо гавра?
Оставянето на Радко Достанич – аз лично хора, фенове на Левски вече не знам какво да напиша за да изкажа , болката си нямам думи и мисли за да опиша това, което ни нанасят сега. За мен наистина дойде ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, не знам Вие какво мислите по тази тема, но на мен ми писна. Писна ми от 95 годишна грешна трансферна политика, закопала хиляди футболни таланти, писна ми от 5 годишното управление на един анимационен герой- Батков, писна ми и ми падна в очите Георги Иванов с безочливите му лъжи за да спаси Сръбският лайнар, Писна ми екипа на най-обичаният ми отбор да се носи от картонени фигуранти, от хора милеещи за 1-во число за заплата и премия, ПИСНА МИ И НАЙ-МЕ БОЛИ ОТ МОМЕНТНОТО РАЗЦЕПЛЕНИЕ на феновете И ОТ ВСИЧКИ смешни шефове на фенклубове, които сме имали до ден днешен, те 10 човека не могат да обединят, а вместо това не разделят и водят нещата до бой между нас феновете на Левски. Писна ми от всичко това, но вместо да наведем глава, е Време да дадем гласност, време е да покажем нашият глас, защото и ако сега замълчим значи не обичаме ЛЕВСКИ. Плакатите от снощи не значат нищо за тези герои, които се гаврят с нас, време е да ни видят, да ни чуят. Настанало е Време Разделно и време да се обединим и да ги разнищим.
И сега за пръв път ще си позволя да поздравя червените фенове за нещо, за което трябва да вземем пример и ние – Спомнете си как когато им отнеха лиценза за по-малко от 2-3 часа се събраха около 300-400 човека. Е Вие кажете не е ли време...................
Да ти отнемат лиценза е лошо, но да ти отнемат правото на глас това е недопустимо.
П.П Давайте идеи какво да правим! И ако го правим, да го правим наистина, а не като снощи да бъдем 4 човека!!!!
Съгласен съм с автора,че за разлика от вас,ние поне сме обединени!Обаче ще е ОГРОМНА грешка ако в момента Достанич бъде сменен!Не може в продължение на 1-2 години да бъдат сменяни 4-5 треньора!Искахте Вуцов да се махне,махна се!Искахте Кокала да се махне,махна се!Сега искате и Достанич да се махне!И той кат се махне ще дойде още някой темерут,който без пари ще тренира отбора!А ЗАЩО БЕЗ ПАРИ???Защото има един който не дава пари,а името му е Тодор Батков!Затова НЕ са ви виновни играчите-те просто толкоз си можат!НЕ ви е виновен треньора-той просто толкоз си може!НЕ ви е виновен Гонзо-просто Батков му е шеф!Виновен ви е...айде сетете се сами!И докато този индивид се махне от отбора ви,тогава ще има напредък,а не чрез смени на треньори и т.н.!
А междодругото протестите във вид на бой,вандализъм,расизъм и секви ей такива няма да ви помогнат на отбора!Най много да ви накажат това е!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
А защо точно в 19:00?той там ли ще е?И какъв ще бъде мотивът на протеста?
- Sleepwalker
- Контакти:
INZAGHI_99 написа:да. Аз написах към 19 :15 , 19:30 ще дойда. Там съм.
Пишем във форума на най-мащабния спортен сайт в България.Нали не мислиш,че някой от Гонг не хвърля по едно око от време на време.А и наистина ако се съберат много хора,върпос на време е да довтасат журналисти!

Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ! ДНЕС 7 ЧАСА на Алабин
Не е зле ако модераторите на форума се имат с хората от ГОНГ да ги помолят да обявят,че се готви протест...така със сигурност до 19ч. информацията ще плъзне почти във всички спортни медии...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!
Нужна е пълна промяна в любимия на милиони Българи отбор!
Карикатурата от родопските села да си ходи ,Гонзо най-накрая да вземе адекватни решения след като е с най -голям авторитет сред ръководители и футболисти..Гонзо,Радко не е за Левски не го ли разбра след 6 мача ,та милия с/у наи слабия в Бг се дъни.Кажи къде видяхте с Радко колко добре играе Левски след като губим от този смешен в момента Лацио с 0:4!!
Защо футболистите се кълнат,че ние сме най добрата публика в Бг а не правят нищо за нас..докога ще се подиграват със синята фанелка.МОМЧЕТА АКО СТЕ МЪЖЕ ИЗЛЕЗТЕ ИЗПОД СЯНКАТА НА ДРУГИТЕ И КАЖЕТЕ НЕ МИ СЕ ИГРАЕ ИЛИ НЕ СТАВАМ ЗА ЛЕВСКИ..НИЕ ЩЕ ВИ РАЗБЕРЕМ !! Болно е да чуеш думи от един французин НАЕМНИК ,че има хора в отбора които не искат да играят !!
Защото ако днес има само писаници и ругатни по стадионите,то бъдете сигурни че утре ще има ШАМАРИ!!
Баткофф ВЪН КУРВО МУСТАКАТА!!!
Карикатурата от родопските села да си ходи ,Гонзо най-накрая да вземе адекватни решения след като е с най -голям авторитет сред ръководители и футболисти..Гонзо,Радко не е за Левски не го ли разбра след 6 мача ,та милия с/у наи слабия в Бг се дъни.Кажи къде видяхте с Радко колко добре играе Левски след като губим от този смешен в момента Лацио с 0:4!!
Защо футболистите се кълнат,че ние сме най добрата публика в Бг а не правят нищо за нас..докога ще се подиграват със синята фанелка.МОМЧЕТА АКО СТЕ МЪЖЕ ИЗЛЕЗТЕ ИЗПОД СЯНКАТА НА ДРУГИТЕ И КАЖЕТЕ НЕ МИ СЕ ИГРАЕ ИЛИ НЕ СТАВАМ ЗА ЛЕВСКИ..НИЕ ЩЕ ВИ РАЗБЕРЕМ !! Болно е да чуеш думи от един французин НАЕМНИК ,че има хора в отбора които не искат да играят !!
Защото ако днес има само писаници и ругатни по стадионите,то бъдете сигурни че утре ще има ШАМАРИ!!
Баткофф ВЪН КУРВО МУСТАКАТА!!!
Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!
Няма нужда да се подхожда с агресия,безсмислено е.
Имам една идейка и си мисля,че доста ще ги заболи,ако им пука естествено.
Отива се на мач Левски-някой си,носят се огромни трансперанти,почва мача всички си тръгват и остават само трансперантите.Едно ДОВИЖДАНЕ!Преди да си тръгнем и толкова.
Ще им стане толкова тъпо,че няма да се осъзнаят какво точно се е случило.
Имам една идейка и си мисля,че доста ще ги заболи,ако им пука естествено.
Отива се на мач Левски-някой си,носят се огромни трансперанти,почва мача всички си тръгват и остават само трансперантите.Едно ДОВИЖДАНЕ!Преди да си тръгнем и толкова.
Ще им стане толкова тъпо,че няма да се осъзнаят какво точно се е случило.
Не е важно да си тъп,важното е да не си личи