ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Г-н Борисов

Мнениеот Lyubaka01 » 14 яну 2010 11:03

Венци Живков: "...причината да бъде отстранен Пенев от поста старши треньор е свързана с отказа му да си намали заплатата, която е била в размер на 50 хиляди лева.
„Тази заплатата е ненормално висока. Присъствах на разговора, в който Димитър Борисов му предложи да я намали и да я компенсира с бонуси при изпълнени поставени цели. Не знам защо Пенев не се съгласи”, каза Живков. "

Добре бе, като е толкова ненормално висока тая заплата-защо сте му я предложили когато сте подписвали договор?!?!

Asen4o59
Контакти:

Мнениеот Asen4o59 » 14 яну 2010 11:08

Тия управници просто надминаха Лупи и Батков взети заедно!!! Ужас!!!!!!

wnezapnite
Контакти:

Мнениеот wnezapnite » 14 яну 2010 11:10

Пернишки шут за едномъдия малоумник!

baki

Г-н Борисов

Мнениеот baki » 14 яну 2010 11:14

г-н Борисов,
тия некадърни сърби най-много да ви сготвят плескавица, която няма да можете да изядете!
За съжаление накрая на сезона, ще трябва да я преглътнем заедно - ние феновете, вие ръководството и футболистите (по всяка вероятност без шамапанско).

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 14 яну 2010 11:16

"Добре бе, като е толкова ненормално висока тая заплата-защо сте му я предложили когато сте подписвали договор?!?!"

Не е луд, който яде баницата, а който му я дава.

veidar45
Контакти:

Мнениеот veidar45 » 14 яну 2010 11:29

Абе на мен надеждите за ЦСКА като добър и стойностен евробоец се сринаха моментално, като научих каква каша е станало

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 яну 2010 11:39

Да ви кажа честно не ви разбирам. Какви хора сте. Плюхте по Божков и видяхте какво стана. Сега почвате пак. Голяма работа, че са махнали Пенев. Да не е Хидинг, че опявате толкова. И защо никой не мрънкаше като махнаха най- големия треньор на България, а именно Димитър Пенев. Венци Живков хубаво го каза днес. ЦСКА трябва да е шампион. Нас второ място не ни е достатъчно. Ако на вас ви харесва да си стоим на второто място това си е ваш проблем. Аз искам да видя отбора на сърцето ми отново на върха. И съм напълно съгласен с Венци Живков. Докато не се намери точния човек ще се въртят треньорите. Нима вас не ви боли, че спечелена титла я изтървахме миналата година или, че тая година можеше да сме първи на полусезона и то с поне 5 точки преднина. Стига сте плюли по хората. Парите идват от тях. Ако спрат да дават пак се връщаме на ситуацията в която аз поне не можех да спя от притеснение какво става с клуба и дали няма да ни закрият.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 яну 2010 11:46

stannn написа:Да ви кажа честно не ви разбирам. Какви хора сте. Плюхте по Божков и видяхте какво стана. Сега почвате пак. Голяма работа, че са махнали Пенев. Да не е Хидинг, че опявате толкова. И защо никой не мрънкаше като махнаха най- големия треньор на България, а именно Димитър Пенев. Венци Живков хубаво го каза днес. ЦСКА трябва да е шампион. Нас второ място не ни е достатъчно. Ако на вас ви харесва да си стоим на второто място това си е ваш проблем. Аз искам да видя отбора на сърцето ми отново на върха. И съм напълно съгласен с Венци Живков. Докато не се намери точния човек ще се въртят треньорите. Нима вас не ви боли, че спечелена титла я изтървахме миналата година или, че тая година можеше да сме първи на полусезона и то с поне 5 точки преднина. Стига сте плюли по хората. Парите идват от тях. Ако спрат да дават пак се връщаме на ситуацията в която аз поне не можех да спя от притеснение какво става с клуба и дали няма да ни закрият.

Между впрочем,можеш ли да ми кажеш какво точно работи твоя "приятел" Живков в ЦСКА във времето,през което не подписва договори?Имам предвид освен да ходи на мачове и да дава интервюта.Той с какво точно помага на отбора да стане шампион?
Последна промяна от deepblue1963 на 14 яну 2010 11:56, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 яну 2010 11:49

Същото което върши и Баждеков в Левски. Ако не си наясно в един клуб няма само футболисти и треньори. И да те питам теб какво те интересува какво става в ЦСКА. Предполагам си от Левски.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 яну 2010 11:55

Както са казали умните хора: Не сме достатъчно богати, за да си купуваме евтини неща.
http://pomiqrat.blog.bg/sport/2010/01/1 ... kyt.472212
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “ЦСКА”