ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gogi78
Контакти:

Re: Играч на мача

Мнениеот gogi78 » 21 сеп 2009 15:02

Вчера гледах мача и съм доволен. Аз такъв ЦСКА не бях виждал от времето когато ги бихме 5:0. Хъс, мотивация, скорост, удари, техника и най-вече самораздаване за червената идея. Искам сега да чуя онези дето в края на миналото първенство искаха да махнат Любо Пенев.
Яд ме е само за едно!!! Както винаги е ставало до сега, когато хванем подуянци по бели гащи им вкарваме 2-3 гола и сваляме темпото! Така беше и `89-а година. 5:0 стана някъде към 65 мин. и нашите спряха, а можеше да ги доразмажем и да не чуваме вече за 7:1 и 7:2. Вчера стана същото. При 1:0 нашите се дръпнаха, а си мисля, че тогава беше момента да ги довършим.
Но аз и така съм доволен.
И ще помоля всички сини които обичат да стоят по цял ден във форума на ЦСКА, да не се оправдават с отсъствието на пътуващата трупа, защото все си мисля, че мачът щеше да е пак същия и с тях.
Честито армейци!!!
Играчи на мача - Иван Стоянов, Коце Стоянов и Иван Иванов

Потребителски аватар
sin_sram_i_rezil

Re: ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ

Мнениеот sin_sram_i_rezil » 21 сеп 2009 15:15

както знаем, в тези мачове резултатите са често извън логиката и моментната форма... много пъти са ни били, когато категорично сме били с класа като форма и селекция над тях, както и ние ги победихме в едно изгубено първенство с изцяло български състав и временен треньор, но вчера просто ги смазахме с игра и с малко ги бихме. Съжалявам за оправданието им, че липсват основни играчи, защото с пияндето Рабех и снажния Живко щяха да отнесат и повече. Жалко е само, че дори че са "Левски", влязоха в смъртоносната спирала на родния футбол - тъп и алчен президент и технически директор и винаги виновен треньор, даже сравнително Лупи даваше повече за отбора и селекцията, без да му пука как ще се връщат пари, но при тях няма качествена селекция от 3-4 години, все така да са.
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа :)

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 21 сеп 2009 16:38

Разпилехме ги :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 сеп 2009 17:08

Котоошу, това на аватара ти новата емблема на Левски ли е? Снощи не играхте лошо и хич не съм сигурен, че с екскурзиантите щяхте да сте кой знае колко по-добре. Просто ЦСКА бяха много по-добри и трябва да се радвате, че така все пак имате някакво оправдание. Е, иначе е голяма смешка, вярно, много базици още има да отнесете. Ама то не е за пръв път и аз вече почти не се впечатлявам от това, което правите. Преди да вземете Симонович, той беше на проби в Миньор и като не го одобриха, го взехте вие. Нямаш ли чувството, че да атакуваш титлата на България и групите на ШЛ като събираш отпадъците на Миньор е още по-смешно. „Титан“ могат да ви дадат някой лев да ги рекламирате. С такава помиярска политика нищо хубаво не ви чака. Батков ще разпродаде каквото е останало от Сираков и Стоилов и, ако не се отървете от него, ще се борите за оставане в групата.

(Между другото, как ти дойде на пръстите точно думата „комплекс“, в тая ситуация е все едно Азис да каже на някого, че не е мъж :lol: .)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Играч на мача

Мнениеот защо » 21 сеп 2009 17:34

И аз съм за Костадин Стоянов. Но целият отбор игра много силно (за двама души не съм сигурен, че си вярвам, ама няма да пиша кои :) ). Левски също играха, не мисля, че с екскурзиантите щяха да изглеждат много по-добре, просто ЦСКА бяха много силни, не че те са били толкова зле.

П.С. А защо никой не се сеща за Спас Делев?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”