Вчера гледах мача и съм доволен. Аз такъв ЦСКА не бях виждал от времето когато ги бихме 5:0. Хъс, мотивация, скорост, удари, техника и най-вече самораздаване за червената идея. Искам сега да чуя онези дето в края на миналото първенство искаха да махнат Любо Пенев.
Яд ме е само за едно!!! Както винаги е ставало до сега, когато хванем подуянци по бели гащи им вкарваме 2-3 гола и сваляме темпото! Така беше и `89-а година. 5:0 стана някъде към 65 мин. и нашите спряха, а можеше да ги доразмажем и да не чуваме вече за 7:1 и 7:2. Вчера стана същото. При 1:0 нашите се дръпнаха, а си мисля, че тогава беше момента да ги довършим.
Но аз и така съм доволен.
И ще помоля всички сини които обичат да стоят по цял ден във форума на ЦСКА, да не се оправдават с отсъствието на пътуващата трупа, защото все си мисля, че мачът щеше да е пак същия и с тях.
Честито армейци!!!
Играчи на мача - Иван Стоянов, Коце Стоянов и Иван Иванов
ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- sin_sram_i_rezil
Re: ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ
както знаем, в тези мачове резултатите са често извън логиката и моментната форма... много пъти са ни били, когато категорично сме били с класа като форма и селекция над тях, както и ние ги победихме в едно изгубено първенство с изцяло български състав и временен треньор, но вчера просто ги смазахме с игра и с малко ги бихме. Съжалявам за оправданието им, че липсват основни играчи, защото с пияндето Рабех и снажния Живко щяха да отнесат и повече. Жалко е само, че дори че са "Левски", влязоха в смъртоносната спирала на родния футбол - тъп и алчен президент и технически директор и винаги виновен треньор, даже сравнително Лупи даваше повече за отбора и селекцията, без да му пука как ще се връщат пари, но при тях няма качествена селекция от 3-4 години, все така да са.
професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа 

Разпилехме ги

Котоошу, това на аватара ти новата емблема на Левски ли е? Снощи не играхте лошо и хич не съм сигурен, че с екскурзиантите щяхте да сте кой знае колко по-добре. Просто ЦСКА бяха много по-добри и трябва да се радвате, че така все пак имате някакво оправдание. Е, иначе е голяма смешка, вярно, много базици още има да отнесете. Ама то не е за пръв път и аз вече почти не се впечатлявам от това, което правите. Преди да вземете Симонович, той беше на проби в Миньор и като не го одобриха, го взехте вие. Нямаш ли чувството, че да атакуваш титлата на България и групите на ШЛ като събираш отпадъците на Миньор е още по-смешно. „Титан“ могат да ви дадат някой лев да ги рекламирате. С такава помиярска политика нищо хубаво не ви чака. Батков ще разпродаде каквото е останало от Сираков и Стоилов и, ако не се отървете от него, ще се борите за оставане в групата.
(Между другото, как ти дойде на пръстите точно думата „комплекс“, в тая ситуация е все едно Азис да каже на някого, че не е мъж
.)
(Между другото, как ти дойде на пръстите точно думата „комплекс“, в тая ситуация е все едно Азис да каже на някого, че не е мъж

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Играч на мача
И аз съм за Костадин Стоянов. Но целият отбор игра много силно (за двама души не съм сигурен, че си вярвам, ама няма да пиша кои
). Левски също играха, не мисля, че с екскурзиантите щяха да изглеждат много по-добре, просто ЦСКА бяха много силни, не че те са били толкова зле.
П.С. А защо никой не се сеща за Спас Делев?

П.С. А защо никой не се сеща за Спас Делев?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.