vvessel написа:metodito написа:Баси странната реакция на повечето хора тук от една победа. Симптоматично за много неща. Идването на бай Дончо влияе явно по някакъв начин на форума. :)
За мен пък да не паднем на Герена от Лудогорец на Герена е най-нормалното нещо в света. Относно победа, единственото, което ме спира да мисля, че също е най-нормалното нещо в света са хората в черно. Помня само един мач, в който не са ни рязали. Беше в мач без значение и ни биха 1-3 ли, не знам колко. В един дъжд... За пръв път на Герена в мач между "Левски" и Лудогорец съдиите не са главни действащи лица. И най-логичното се случи. Каква е тази драма? Досега нямах време да чета, но сега вземам пуканките и ще прелиствам задните страници. Само "Левски" и тесни ...ки!
П.С. Харесва ми, че не преобладават мнения от рода: "Е, сега ги почна, Хулио", "Мачкай, лавино" и подобни.
Искам да те питам гледа ли мачовете на Левски от подготовката. А мача на Лц с Лион и Милсами? Сега ги сравни с вчерашният мач и ми кажи, че мача се е развил по най-логичният начин.
Днес си пуснах първото полувреме, че вчера гледах само второто и такова превъзходство което имахме и такова мачкане скоро не е имало много отдавна. След мачовете с Морето, Тирето и Ботев ще се разбере каква е истината.
На свой ред да те питам, ти колко мача си гледал на Лион този сезон? И кой беше по-важният мач на Лион? Този срещу Лудогорец или този срещу Реймс? Апропо, колко мача на Реймс гледа този сезон. Аз понеже слагам някой лев на френското, на Реймс съм гледал, и на Лион съм гледал.
На "Левски" съм гледал контролите срещу Заглембие и срещу Своге. Наистина ли има значение? Контролите...
Повярвай ми, ако този мач значеше нещо за Лион, щеше да ги накара да си говорят сами. С всичките проблеми, които имат сега "хлапетата".
П.С. Освен, ако нямаш предвид, че можем да се равним с Лион в момента. В такъв случай, не съм те разбрал правилно.