Лига Европа (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Лига Европа (сезон 2022/2023)
Юнайтед ще са без Бруно Фернандеш и Мартинес в реванша.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- Udoji90
- Контакти:
Бруно е наказан заради днешния картон, но Лисандро пък защо - не е получил официално предупреждение днес, нито контузия?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Сам се контузи веднага след първия им гол и доиграхме мача с 10 човека
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Udoji90
- Контакти:
Ау, да, сега видях, сменях каналите и съм пропуснал. Изпуснаха питомното Юнайтед, сериозна интрига и в 4-те двойки.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Севиля вкараха два абсурдни гола хааха, ако бях фен на Юнайтед щях да съм бесен...

Хари Магуаяяяя <3
-
Голяма издънка на Ман.Ю при положение че на Севиля вниманието е насочено по-скоро да остане в Ла Лига. Ще бъде интересно изпаднал в долна дивизия отбор да спечели европейски турнир. :)
Гледам Андерлехт вървят уверено към 1/2финалите. Ще излезе че Лудогорец не е отпаднал от слаб отбор, какъвто се опитваха да изкарат белгийците и беше на едни дузпи от това да ги отстрани...(или на един пропуск на Десподов в продълженията). Отстраниха Виляреал, сега взеха добра преднина и срещу АЗ. В другите двойки давам леко предимство на Юве и Леверкузен, въпреки равния на германците вкъщи. Те и срещу Монако показаха че като гости играят по-добре, и мисля че ще отстранят дебютантите от Сент Жилоа.
Гледам Андерлехт вървят уверено към 1/2финалите. Ще излезе че Лудогорец не е отпаднал от слаб отбор, какъвто се опитваха да изкарат белгийците и беше на едни дузпи от това да ги отстрани...(или на един пропуск на Десподов в продълженията). Отстраниха Виляреал, сега взеха добра преднина и срещу АЗ. В другите двойки давам леко предимство на Юве и Леверкузен, въпреки равния на германците вкъщи. Те и срещу Монако показаха че като гости играят по-добре, и мисля че ще отстранят дебютантите от Сент Жилоа.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Ще бъде скандално, ако Севиля спечели пак турнира. Доскоро бяха пред изпадане в Ла Лига.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- rebelheartous
- Контакти:
Capitano_Puyol написа:Голяма издънка на Ман.Ю при положение че на Севиля вниманието е насочено по-скоро да остане в Ла Лига. Ще бъде интересно изпаднал в долна дивизия отбор да спечели европейски турнир. :)
Ми явно не следиш Юве, за да им даваш каквото и да е предимство. Мачът си беше под диктовката на Спортинг, които обаче не успяха да си реализират положенията. Юве от няколко сезона играят трагично в Европа и затова заслужено си цъкат в ЛЕ.
Колкото до Андерлехт, те също са в криза от известно време и няма никакво значение, че са минали няколко кръга. Едно са елиминациите, съвсем друго първенството и постоянната форма. АЗ също не са във форма и се очакваше такъв развой, а мачът го хванах на твърд знак.
Шансовете на Юнайтед в Севиля Европа срещу Севиля не би трябвало да са големи на книга, каквито и футболни аргументи да показват. Прогнозирам продължения.
Ще стискам палци на Леверкузен на реванша и в турнира. Аз този мач гледах. И на тях никак няма да им е лесно, защото белгийците са много дисциплинирани и уверени.
Ще стискам палци на Леверкузен на реванша и в турнира. Аз този мач гледах. И на тях никак няма да им е лесно, защото белгийците са много дисциплинирани и уверени.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!