efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
111
28%
Х
61
15%
2
230
57%

Общо гласове: 402

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45

Мнениеот gzagorov » 01 сеп 2019 21:35

damyanov1963 написа:
Thsmith написа:
gzagorov написа:
Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица :lol:
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...

"Кой измисли тази дивотия и от кога е?"
Климент Охридски, през IX - X век :!:

Съмнява ме Климент да е измислил екипа и глупавия начин да се изкараш родолюбец с такива работи. Също както Римляните не са измислили досегашните ни екипи.

goshev написа:
Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица :lol:
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...

Всички отбори играещи в нашите първенства трябва да са така, а твоята коплексащина си я запази за себе си.

мда и един надпис "България на три морета" да сложат за да може някой да избива комплекс за малоценност.

За мен е супер грозно такава шарения. Латински надписи, надписи на кирилица и имена като "Робърта" написани на кирилица.

Абсолютно съм съгласен с тебе. И без това кирилицата ни държи на дистанция от цивилизованите държави, да не говорим за глаголицата от йероглифи на уж българските Солунски братя. Той Кл. Охридски за това я е преправил, като е вмъкнал доста латински символи.

Майко мила :shock: :shock: :shock:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 сеп 2019 21:38

Е на какъв да са? Ако искаш другият път ще ги помолим с йероглифи да са или на иврит. :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2019 21:40

gzagorov написа:
damyanov1963 написа:
Thsmith написа:
gzagorov написа:

Съмнява ме Климент да е измислил екипа и глупавия начин да се изкараш родолюбец с такива работи. Също както Римляните не са измислили досегашните ни екипи.

goshev написа:

Всички отбори играещи в нашите първенства трябва да са така, а твоята коплексащина си я запази за себе си.

мда и един надпис "България на три морета" да сложат за да може някой да избива комплекс за малоценност.

За мен е супер грозно такава шарения. Латински надписи, надписи на кирилица и имена като "Робърта" написани на кирилица.

Абсолютно съм съгласен с тебе. И без това кирилицата ни държи на дистанция от цивилизованите държави, да не говорим за глаголицата от йероглифи на уж българските Солунски братя. Той Кл. Охридски за това я е преправил, като е вмъкнал доста латински символи.

Майко мила :shock: :shock: :shock:

Ами опровегай ме с факти.
На много стоки съм виждал надписи дори и на турски, но не и на български.
Ами този, като - Паролата задължително трябва да е на латиница!?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 сеп 2019 21:42

Какви факти бе пич? В България се пише на български. Какъв по-голям факт от това искаш? :idea:

Евала на ръководството ви за това, че са върнали правилното изписване.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 сеп 2019 21:45

Хубчев да ходи да си играе насрания футбол в Берое! Вън от Левски! Цяло полувреме ги държи зад центъра. Какво очакваш бе ?
Това равенство е като загуба.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 сеп 2019 21:48

gzagorov написа:
Thsmith написа:
gzagorov написа:

Май не ме разбра. Но ще ти задам един въпрос: Поради каква логика трябва имената да са изписани с друга азбука, вместо на кирилица?

Не са български имена, а и това е екип. Според мен не трябва да е шарен с надписи и на латиница и на кирилица. Изглежда ми много грозно. Включително да виждам имена с 20 съгласни и опит за транслация на кирилица. Да не говорим какво ще стане ако всеки си изписва имената така. Йероглифи, фарски и нз кво. Най полезно е навсякъде да се изписват по един начин и да се разбира от всички.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 сеп 2019 21:51

Не, че нещо .....но в България екипи на латиница не са ви необходими. Може би вашите ръководители са преценили, че скоро в европейските турнири няма да играете :lol: :lol: :lol: ...или поне в групите, където може евентуално други екипи на латиница да са необходими :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2019 21:52

Симеон царува 893-927 г. и следователно в Преслав е създадена Кирилицата. Най-ранния надпис на Кирилица е около 931г. върху ваза в Преслав и някаква пещера май беше същата година.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 сеп 2019 21:54

specter написа:Доста съм разочарован от развитието на мача. Вместо да бъдат сгазени, те стигнаха до Х. Не знам какво и защо се случи, но... Сами си преебахме мача, за съжаление, но пък потенциал в отбора определено има! Само Левски и гледаме напред към следващите.

Точно обратното се видя - че потенциала на отбора е толкова. И ще става по-зле. Къса скамейка, липса на равностойни смени. Днес Тиам и Нашименто излязоха контузени и резонно нямаше кой да ги замени. А като знам какво е положението на двата фланга в защита ако Горанов или Миланов сео контузят или бъдат наказани и там увисваме. Напред като гледам нещата са подобни. Тоя Насируту не е в час и ще влезе ли някога може да се гадае. Ако Поулиньо даде фира (което е доста вероятно предвид, че е най-ритания футболист) напред нещата ще станат също зле.
Дотук Божков взе едни пари за Мариани и толкова. Ако до края на трансферния прозорец Левски не привлече някой по-качествен футболист на критична позиция не виждам добри перспективи. До зимата сезона вече ще ни е обезсмислен.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2019 21:55

rebelheartous написа:Какви факти бе пич? В България се пише на български. Какъв по-голям факт от това искаш? :idea:

Евала :mrgreen: на ръководството ви за това, че са върнали правилното изписване.

Прав си. От утре тръгвам с народна носия, за да се знае, че съм в България и съм българин.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”