efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив) , 29.07.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Пловдив) , 29.07.

Мнениеот specter » 29 юли 2019 22:10

d.milanov написа:
specter написа:Мисля, че е време Модора да се намеси вече и да ги поразчисти малко превъзбудените хора, които ни наводниха форума.

Цял живот ли някой ти върши работата, ревльо?

Малоумен ли си, или на такъв се правиш? Ако бях модератор лично на теб щях да ти сложа бана, щото си отвратително досаден. Жалко, че нямам такива правомощия, та се налага да го прави друг. За другото не бери грижа. Глупак.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 29 юли 2019 22:12

А знаете ли дали някъде мога да намеря запис на мача?

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 29 юли 2019 22:15

specter написа:
d.milanov написа:
specter написа:Мисля, че е време Модора да се намеси вече и да ги поразчисти малко превъзбудените хора, които ни наводниха форума.

Малоумен ли си, или на такъв се правиш? Ако бях модератор лично на теб щях да ти сложа бана, щото си отвратително досаден. Жалко, че нямам такива правомощия, та се налага да го прави друг. За другото не бери грижа. Глупак.

Що? Дай една основателна причина. И не си спомням да съм обиждал някой, както ти го правиш. Няма и да го направя. Пък много ти е плитко обиждалото, пич. Само се гъбаркам, но не си позволявам да обиждам някой.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юли 2019 22:23

[offtopic]
specter написа:
d.milanov написа:

Брат, просто пълен игнор. Иска да провокира, местиш си го в другия крачол. Бай Тодор сигурно е в некоя кръчма след мача сега.[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 юли 2019 22:38

veni__85 написа:
botevplovdiveoe написа:100% дузпа за Ботев,100% червен картон за онзи кюнец за влзиането с бутоните в коляното и 100% измислен фал при гола на Мариани.Такива мачове ви правят само мечешка услуга,как не го зацепихте толкова години тва нещо.

1. Ако Кр. Димитров не се беше "борил" с Райнов и не го беше прегърнал при падането, а веднага се беше "проснал" на земята , тогава можеше и да говорим за дузпа, но в случая е по- скоро единоборство.
2. И футболистите на двата отбора посегнаха за топката. Футболиста на Ботев игра пръв с нея и за това се стигна до този фал. Нямаше никаква умисъл ,и за това няма как да е директен червен картон
3. На едно от повторенията от камерата зад вратата, се вижда,че футболиста на Ботев посяга с десния крак и не играе с топката.

1. Като се свалят сините очила е чиста дузпа. В половината време на единоборство то Райнов го държи и то с двете ръце, а оня ръб - не, чак в края вече го прегръща и той, преди да се строполят. Та да не се чудим, ако някой ни свири такава дузпа.
2. Картонът е жълто-оранжев. Сигурно 20% от съдиите ще вдигнат и червен.
3. Тук вече съм на мнение, че фаул по-скоро има, но не с крак, а с ръце - блъскане

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юли 2019 22:41

olimpi написа:За плщвачите по райнов, момчето покрива страшно много терен и затова Ботев практически нямаха положение.

[offtopic], Абсолютно съгласен, освен с едно: що е това "плювачи" (предполагам не "плщвачи" що не знам какво е). Всеки си има мнение, форум е.[/offtopic]. За Райнов все още имам надежда да се превърне в онова... "сърцато дървенце", каквото всеки отбор трябва да има. Тип Старокин, да речем. Аз не помня мач на Старокин, в който да е излязъл и да не е дал 100% от себе си.
Последна промяна от metodito на 29 юли 2019 22:51, променено общо 3 пъти.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 юли 2019 22:48

1. С тия снимки стана като художествена галерия.
2. Тодор Неделев игра ли днес, че беше незабележим?
3. В защитен план сме много рискови, а в нападение опропастяваме доста добри ситуации за гол. Липсва ефективност и сработеност.
4. Много брак в подаванията при разиграванията в центъра, от които произлизат доста контраатаки на противника.
5. Трябва задължително да се намерят титуляри, които да заместят Горанов и Миланов, а те да си починат и да си избистря главите. Особено важи за Миланов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 юли 2019 22:48

ЧЕСТИТА ПОБЕДА! САМО ЛЕВСКИ !
С малко се отърваха Металик Сопот , няма как да не рИват ... близо четвърт век нямат победа на Гереня :mrgreen:

Този мач ми приличаше на онзи от 2013г , само че тогава сопатчани имаха бат Ваньо .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 юли 2019 23:13

d.milanov написа:
Kris_men2000 написа:
alexdb написа:Слаб мач за Левски. Случаен гол и нищо като идея напред.
Алар до момента вече втори мач ми се струва изключително неубедителен. Май няма няма добро отиграване.
Ако продължат по същи начин и второто полувреме, както и в четвъртък нищо добро не ни чака.
Ботев традиционно глътнали гипса. Привидно играят уж нападателно, практически в защита са 11 човека пред топката. Напред след традиционната грешка на Каргас им върза.

Преди година така говореше за Мариани но сега мълчиш.Нещо по въпроса или е много сложно да го разбереш , че на всеки му трябва време дори и на Райнов.

Остави го тоя ревльо. Сигурно и на стадиона не е стъпвал. Я сега коментирай поста със снимката на колегата! :mrgreen:

Сигурно. Знаеш ли колко са ми смешни пикльовци като тебе, които ни от футбол разбират, нито от каквото и да е, но иначе го играят врачки :lol:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 юли 2019 23:15

Kris_men2000 написа:
alexdb написа:Слаб мач за Левски. Случаен гол и нищо като идея напред.
Алар до момента вече втори мач ми се струва изключително неубедителен. Май няма няма добро отиграване.
Ако продължат по същи начин и второто полувреме, както и в четвъртък нищо добро не ни чака.
Ботев традиционно глътнали гипса. Привидно играят уж нападателно, практически в защита са 11 човека пред топката. Напред след традиционната грешка на Каргас им върза.

Преди година така говореше за Мариани но сега мълчиш.Нещо по въпроса или е много сложно да го разбереш , че на всеки му трябва време дори и на Райнов.

Ле-ле Мариани направил два мача и голЕм титан :lol: . Жалко, че май няма да можем да го видим пак във важните мачове брилятната му игра, като срещу АЕК например, където цял мач кажи-речи не се забеляза :oops:

Върни се в “Левски”