КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч. FT 3:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч.

Мнениеот dafquezz » 24 апр 2019 21:46

delqnski47 написа:Сега ще те разпънат на кръст,за дет се осмеляваш да дадеш лично мнение,противоречащо с хорското :lol:

Еми бате, съдба :)

Да реват от съдията след тоя мач е точно толкова смешно, колкото рева на Любо след всеки друг мач. Вместо да се отдаде заслуженото на тия момчета дето ни зашиха три парцала насред Армията, единия с 9 души, те търсят под вола теле за положения дето даже не са спорни.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 24 апр 2019 21:48

Sstefanov написа:
hydetoshi написа:
SilentKiller написа:Финалът Ботев - Локо Пловдив ще е брутален ! Не знам как ще бъдат укротени ултрасите, ще трябва да се вика жандармерия и армията, и пак ще има смъртни случаи сигурно. :lol:

[offtopic]Предполагам,че само на sstefanov ще му бъде тъп и грозен. ;)[/offtopic]

[offtopic]Даже мисля да присъстам. Ей така да видя малко зрелище. Не че вашият мач сега не беше зрелищен, нито беше тъп, но адски грозен от страна на съдията.[/offtopic]

[offtopic]Уточнявай нещата. Помислих,че наистина не ти е харесал. ;) Въпреки съдията,като цяло българския футбол има нужда от повече такива мачове,като днешния.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 24 апр 2019 21:49

delqnski47 написа:
CaptainBertorelli написа:Щеше да е по-лошо, ако бяхме продължили с такава дузпа. Честито на ботевистите и успех на финала!

Яки емоции бяха.Бях на Армията,но и аз останах с лош вкус.Говоря за съдията.Все пак,супер мач,това е футбола.Ще помоля за трети последен път...по полека с емоциите в темата.Тука масово си признахме като попове.Конкретно за тоя мач. ;)

Аз не бях, просто ми е далечко в работен ден. По телевизията емоцията също си струваше. Изкефих се на нашата публика, майните също се представиха добре, като за работен ден. Мачът също беше вълнуващ, а съдията се справяше, до дузпата. Щяхме да ги бием незаслужено. Аз лично предпочитам заслужена загуба, пред подаръци!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 24 апр 2019 21:50

BPFC_1912 написа:ДВА ИЗМИСЛЕНИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНА !

Втория не беше измислен.
За десно кроше в гърдите на съдията навсякъде по света дават червен.
От друга страна пък дузпата, заради която се стигна до това беше скандална.

Но ДиДжей Тони Ви трябва да се научи да не избухва така, на никого не помага.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 24 апр 2019 21:53

ДА! - Митето ми напомни, че този път Витя се оля!!! - отдавна не бях го коментирал, като вратар, ама...този мач, беше нещо като Перейра срещу "Левски"! - дано няма някакви тежки семейни проблеми, за които да му трябват пари...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 24 апр 2019 21:56

kiril.a.d написа:ДА! - Митето ми напомни, че този път Витя се оля!!! - отдавна не бях го коментирал, като вратар, ама...този мач, беше нещо като Перейра срещу "Левски"! - дано няма някакви тежки семейни проблеми, за които да му трябват пари...

Колко пък да се оля? Вярно, кофти изчистване, но не доведе до голово положение. Просто Неделев вкара от неголово положение.
Хайл Мусолини

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 24 апр 2019 21:56

kiril.a.d написа:ДА! - Митето ми напомни, че този път Витя се оля!!! - отдавна не бях го коментирал, като вратар, ама...този мач, беше нещо като Перейра срещу "Левски"! - дано няма някакви тежки семейни проблеми, за които да му трябват пари...

И аз мисля, че има нещо мътно около Черньо. Играли са пачки.
А и около съдията също - та той си подпираше тънко гостите почти до самия край, а от трите дузпи от кумова срама даде само последната. Заслужава си наказанието!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 апр 2019 21:58

До неговата брутална грешка играта ни не вървеше, но след това изритване, след което топката попадна в купа от футболисти в жълто - черно, точно на крака, на когото не трябваше, всичко се обърка.

За разлика от първия мч в Разград, когато си подавахме топката по конец, в следващите срещи и днес бяхме твърде припряни, лесно губехме топката. Обяснявам си нервността с отговорността на мача и несигурността, породена от натрупаната умора.

Пловдивчани изиграха мача тактически грамотно, направиха 5-6 сериозни атаки, вкараха 3 гола.

За мое огромно огорчение в играта познах и двата знака от полуфинала - загубата в Пловдив и равенството в София.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 24 апр 2019 22:00

Тук ще се съглася с теб! Първият гол си е изцяло на "Витя", вторият си беше на Томаш, а третият на цялата защита! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 24 апр 2019 22:04

Odessit написа:

И аз мисля, че има нещо мътно около Черньо. Играли са пачки.
А и около съдията също - та той си подпираше тънко гостите почти до самия край, а от трите дузпи от кумова срама даде само последната. Заслужава си наказанието!

Абе вие не усещате ли какъв резил направихте срещу 9 от Ботев това надминава в пъти нашия финал със Славия. Тотална щета сте, а съдията ви направи два невероятни подаръка и пак нищо.

Върни се в “ЦСКА”