Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2018 22:34

BRF написа:
TristaNNN написа:
CSKA_1948_ написа:Точно пък срещу Малинката нямате никъв шанс! ;)

Е, щом пък си рекъл, кой съм аз да споря. Ама все пак, за трезвомислещите прилагам малко допълнителна информация от мрежата:

Khaly Thiam:
Height: 1.86 m
Weight: 78 kg
----------------------------------
Kristiyan Malinov:
Height: 1.7 m
Weight: 67 kg

Я сложи габаритите на Раул Лое и вашия направо да не излиза :lol: !Странен критерии за футбол,но като се има предвид чии фен си го приемам за нормално!

Нещо си загубил форумна форма, не знам 'що така. Ако беше вложил повече внимание в хронологията на темата и мненията ми в нея, едва ли щеше да изпишеш горното мнение. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 17 мар 2018 00:40

Red_Neck написа:
sly написа:
Red_Neck написа:--------Черни
Дюлгеров - Чорбата- Бодура - Сашко
Десподов - Малинов - Тиаго - Енрике
---- Бланко - Каранга

Евала това ти е играта :)

4-4-2 преливащо в 2-4-4 ;)
Майтапа настрана, но бай Стамен трябва да разчупи схемата и да изненада синьора. Прекалено сме еднообразни.

АЗ също не се майтапя това ми е състава ,но ако трябва да ги изненадваме да не пуска :) Каранга сред стартовите , е по голяма изненада здраве му кажи

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 17 мар 2018 07:29

sin4ec написа:Този мач го чакам с любопитство и ми е пълна загадка-ще обясня защо: дотук и в петте си мача двата отбора играха срещу автобуси. Как ще изглеждат, когато тръгнат да се надиграват, е напълно неясно. За сините победата изобщо не е задължителна и не е цел на всяка цена, докато за противника и хиксът би бил провал. ( :mrgreen: след 25 дни обаче нещата в този аспект ще се обърнат :mrgreen: ).
Все пак не очаквам някакво зрелище, нито пък грандиозна посещаемост( дано ме опровергаят).

Паднете ли, разликата ви с Берое става три точки. А сега си представи, че завършите четвърти, а Ботев вземат купата! Не изглежда само в сферата на теорията. Иначе за другото съм съгласен. Ще видим съвсем различни отбори, в сравнение с предишните кръгове.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 мар 2018 07:59

Те варианта да станат четвърти го нямат като опция. Съвсем удобно не помнят,че баланса им с другите от първата шестица не е цветущ.Да добавя до тук в преките двубое Берое са с предимсво.Какво пречи да паднат по два пъти от нас и от Разград в плейофа. На Берое ще им трябва просто да ги бият в Ст.Загора и да измъкнат някоя домакинска точка от нас и Разград.

Те говорят ,че Белчев е на пангара което въобще не е вярно.Докато сме в борбата за титлата и не сме отпаднали за Купата Белчев ще е треньор.За Роси съм сигурен, че не вземе ли Купата и както се очертава да завърши на 18-20 точки след шампиона е Чао.

mj1919
Контакти:

Мнениеот mj1919 » 17 мар 2018 09:48

---------------------------------------Черни----------------------------------------
----Манолев--------Бодуров------------------Божката--------Дюлгеров----
-----------------------------------------Малинов-----------------------------------
------------------------------Пинто-------------------------------------------------
---Деспода--------------------------Тиаго-----------------------А.Георгиев---
-----------------------------К А Р А Н Г А-----------------------------------------

НАПРЕД АРМЕЙЦИ !
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ, ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА ! :twisted:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2018 13:42

onegavon написа:Те варианта да станат четвърти го нямат като опция. Съвсем удобно не помнят,че баланса им с другите от първата шестица не е цветущ.Да добавя до тук в преките двубое Берое са с предимсво.Какво пречи да паднат по два пъти от нас и от Разград в плейофа. На Берое ще им трябва просто да ги бият в Ст.Загора и да измъкнат някоя домакинска точка от нас и Разград.

Те говорят ,че Белчев е на пангара което въобще не е вярно.Докато сме в борбата за титлата и не сме отпаднали за Купата Белчев ще е треньор.За Роси съм сигурен, че не вземе ли Купата и както се очертава да завърши на 18-20 точки след шампиона е Чао.

Спокоен съм за третото място, Берое трябва да лягат на ГГ, няма страшно :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 мар 2018 14:22

Би било добре днес бате Сашо да разведе отбора на ЦСКА в Музея на спортната слава и да им разкаже за победата над Ливърпул на днешната дата.Това ще ги надъха допълнително за утрешния мач.
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 мар 2018 14:25

GOLEADOR написа:Би било добре днес бате Сашо да разведе отбора на ЦСКА в Музея на спортната слава и да им разкаже за победата над Ливърпул на днешната дата.Това ще ги надъха допълнително за утрешния мач.
Изображение

Супер идея. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 17 мар 2018 17:16

Всички на стадиона ! ЦСКА Зове !

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 17 мар 2018 17:29

От последните мачове досега, се вижда, че ако се дава респект на сините, вкарват някой гол. Ако се играе със скорост, тичане, преса по целия терен, без да се взема под внимание, че се имат за фактор, ще отидат на разлика. Излезем ли предпазливо, все едно са голям отбор, ще се възползват да си правят играта. Трябва директно да ги започнем с мачкане с игра и така до края. Отбора ни е несравнимо по-добър и като индивидуалности и като колектив и можем да не им даваме никакъв шанс да се правят на футболисти. Ако ги лигавим, ще се възползват.

Върни се в “ЦСКА”