ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Atila
Контакти:

Re: Пак фишек,Помпони не е купил Сиена

Мнениеот Atila » 24 авг 2009 21:38

VHP написа:Нашенеца най-се дразни като му кажеш истината . ;) Айде , лека нощ - да сънувате сладки сънища с нови собственици и италиански суперзвезди. :geek: Лаптопа каза на играчите си ,че са шматки... Май не само играчите.

Нищо лично,но ако и в живота си такъв песимист значи е нетърпимо да се седи около теб.Явно си от хората,които обичат да се налагат и без да искат да изнервят обстановката и да дразнят другите около себе си.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Кьорфишека "Визоне"

Мнениеот rump_shaker » 24 авг 2009 21:40

Изображение

Айде да видим сега колко визонета ще пристигнат. Мамка ти и селска пръчко
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: НОВО 20

Мнениеот alive » 24 авг 2009 21:40

до atila-В интерес на истина,ако христолов си оправи дълга с всичките му лихви и тн... то спокойно запора пада и веднага прехвърля акциите.Запор се маха за 1 седмица макс:)) иначе и аз съм на мнение,че всичко това е една пародия.Искрено се надявам да греша и нещата да започнат да се оправят.
Това е твое мнение по една друга тема във форума?!Не си ли противоречиш с това което изложи по-горе,и това което съм копирал като твое мнение?!
Изображение

VHP

Re: Пак фишек,Помпони не е купил Сиена

Мнениеот VHP » 24 авг 2009 21:41

Предпочитам да съв песимист , отколкото лапнишаран . ;) Нищо лично.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: Кьорфишека "Визоне"

Мнениеот urbano » 24 авг 2009 21:43

Извади логика :) А защо просто не предположиш че първата снимка е случайно взета отнякъде и пусната просто за пълнеж??

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 24 авг 2009 21:47

alive написа:до atila-В интерес на истина,ако христолов си оправи дълга с всичките му лихви и тн... то спокойно запора пада и веднага прехвърля акциите.Запор се маха за 1 седмица макс:)) иначе и аз съм на мнение,че всичко това е една пародия.Искрено се надявам да греша и нещата да започнат да се оправят.
Това е твое мнение по една друга тема във форума?!Не си ли противоречиш с това което изложи по-горе,и това което съм копирал като твое мнение?!

Искам да ми кажеш,за кое по-точно си противореча???
Затова,че митето като продаде клуба ще си изчисти дълга .... и че по този начин пада запора.
И затова,че никой не би му дал пари без да получи нещо насреща освен обещания??
Кажи ми ако бъркам някъде

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Кьорфишека "Визоне"

Мнениеот alive » 24 авг 2009 21:48

Хах,аз виждам прилики в скулите. :lol: Все пак снимките са различни като години...Дано да не е поредният гаф на селяка.
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 24 авг 2009 21:55

"иначе и аз съм на мнение,че всичко това е една пародия. Искрено се надявам да греша и нещата да започнат да се оправят"

Ето това ме накара да ти копирам цялото мнение!Кое е пародия,че се надяваш да не грешиш ли?Нали беше убеден от сигурни източници,че сделка ще има?!
Изображение

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 24 авг 2009 22:00

alive написа:"иначе и аз съм на мнение,че всичко това е една пародия. Искрено се надявам да греша и нещата да започнат да се оправят"

Ето това ме накара да ти копирам цялото мнение!Кое е пародия,че се надяваш да не грешиш ли?Нали беше убеден от сигурни източници,че сделка ще има?!

Моля да бъда извинен:)) просто неправилно съм се изразил.Имах предвид,че и миналия път с Динев беше пред сделка,но в последния момент осра нещата от лакомия.Тогава един от доводите му е бил,че има по добра оферта и го е обърнал на пазарлък.В случая говоря,че всички тези глупости са пародия на бизнессделка от страна на Селинджъра.Защото до момента по този начин за последните 1-2 години доста хора се отказаха от закупуването на акциите.

Върни се в “Ботев”