26 кръг ЦСКА-София - Лудогорец |01.04| 20:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: 26 кръг ЦСКА-София - Лудогорец |01.04| 20:00ч.

Мнениеот GOLEADOR » 01 апр 2017 23:19

Проблема пред ЦСКА е само един и не виждам защо ГГ не го решава.Съжалявам,Белчев просто не става!
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 апр 2017 23:20

kiril.a.d написа:Ай чао! - вече си сипах да отпразнувам...печалбата ;) , пък вие четете, какво ви писах за мач и отбора...Бях го казал и преди, нали? - обичам да казвам, "аз нали ви казах?" ;) ...
:lol:

Честита ти печалба. Но днес реално мачът бе спечелен от ЦСКА, защото клубът показа на Домуса кой е ЦСКА. Във "В" сектор около мен и младо, и старо масово го псуваха, бяха отвратени от поведението му. А това е много по-важно от една загуба и от една тото печалба.
Последна промяна от Mitata на 01 апр 2017 23:22, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 апр 2017 23:22

GOLEADOR написа:Проблема пред ЦСКА е само един и не виждам защо ГГ не го решава.Съжалявам,Белчев просто не става!

Що? ЦСКА-София не играе толкова зле, като поведение на отбора искам да кажа. Днес например атакува когато трябваше, създаде някакъв натиск в търсене на гол за да се върне интригата, съвършено правилно.
Не се получи както ви се искаше, но отчетете и противника все пак..

Просто футболистите ви не стават за реализатори. Изпускат. И не мисля, че работата на треньора е да учи един футболист как да уцели вратата. Той ако не се е научил досега тренера е най-малкия фактор.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 апр 2017 23:22

Изиграхме не лош мач , но няма какво да се заблуждаваме, в момента разликата в класите е очевидна. Лудогорец без да се напънат на 100% ни вкараха 2 евтини гола, а за сметка на това ние пропиляхме с лека ръка нашите положения. В такива мачове ако не вкараш малкото си шансове си обречен. При головете на Лудогорец, колкото и спорни да бяха не смятам, че е имало някакво целенасочено действие на съдийската бригада. Положенията наистина бяха много тънки и за мен основната вина си е на защитата. Това изпълнение с диктора не беше много умен ход! За мен учудващо играчите се държаха като цяло на ниво, при цялото това напрежение преди мача.
За пореден път показахме, че сме най-великата публика и се надявам в близките години да имаме отбор, който да заслужава тези фенове!
За да се спре доминацията на Лудогорец ще е необходима много работа и търпение. Да не забравяме къде бяхме само преди по-малко от година!
Виждам, че мачовете на ЦСКА за пореден път предизивиква по-голямо внимание сред динамовци, отколкото техните и това е радващо.
Само ЦСКА!
Последна промяна от Ozzimozzi на 01 апр 2017 23:23, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 апр 2017 23:24

GOLEADOR написа:Проблема пред ЦСКА е само един и не виждам защо ГГ не го решава.Съжалявам,Белчев просто не става!

Не приятелю! - проблема си му е Стойчо Стоилов, а от там идват всичките други проблеми, на този отбор!!!
Но Гришката си вярва и обича "проблема" още от Ловеч...ей това пък му е на него проблема!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 апр 2017 23:30

Недялков: Да имаш такава публика и да не можеш да ги зарадваш, това е нещо унизително за нас!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 апр 2017 23:32

Mitata написа:
kiril.a.d написа:Ай чао! - вече си сипах да отпразнувам...печалбата ;) , пък вие четете, какво ви писах за мач и отбора...Бях го казал и преди, нали? - обичам да казвам, "аз нали ви казах?" ;) ...
:lol:

Честита ти печалба. Но днес реално мачът бе спечелен от ЦСКА, защото клубът показа на Домуса кой е ЦСКА. Във "В" сектор около мен и младо, и старо масово го псуваха, бяха отвратени от поведението му. А това е много по-важно от една загуба и от една тото печалба.

И на теб да припомня, че 26 години псувахме Гришата...и Лупи го псувахме, въпреки че бяхме все на първо място, преди да се наложи да продадем титлата на Домуса....Ама какво продадохме на Гришата, с онова 0:8? ;) ....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 апр 2017 23:37

@Betchualeng Arnaikem
Победата не е най-важното в един мач.Даже и да загубим ако футболистите са се раздали на терена за мен те ще си заслужат аплодисментите.Ще изплагиатствам от В.Вуцов,нашите не се сбориха , не се сбиха на терена.Лудогорец без напрежение си вкараха два гола и мача свърши.Футболистите ни не са лоши,но не виждам да дават 100 процента от това което могат на терена.А това е задача на треньора.И Белчев за съжаление не се справя с нея.За това по-добре да си ходи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 апр 2017 23:43

Добре стояха ЦСКА (щом искат да се наричат така - нямам против. В противен случай щяха да ми липсват!)
Лудогорец са по-добрият отбор в спортно-техническо и всякакво отношение, така че резултатът си е най- закономерности нещо което можеше да се случи днес.
Браво и за феърплея на футболистите по време на мача - след това са просто приказки в пространството.
Няма никаква вероятност да имате по прост директор от настоящия, така че съм оптимист за по-далечното Ви бъдеще.
Собственикът Ви е Гриша Ганчев и като негова собственост, нямате представа колко точно е това определение.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 апр 2017 23:52

volf написа:Добре стояха ЦСКА (щом искат да се наричат така - нямам против. В противен случай щяха да ми липсват!)
Лудогорец са по-добрият отбор в спортно-техническо и всякакво отношение, така че резултатът си е най- закономерности нещо което можеше да се случи днес.
Браво и за феърплея на футболистите по време на мача - след това са просто приказки в пространството.
Няма никаква вероятност да имате по прост директор от настоящия, така че съм оптимист за по-далечното Ви бъдеще.
Собственикът Ви е Гриша Ганчев и като негова собственост, нямате представа колко точно е това определение.

Моля разградските фенове да не говорят за мача!
@ Вие сте безочливи манипулатори... не ви трябват съдиите, че да ни биете, ама ги използвате във всеки удобен момент!
Ще дойде време разделно и някой ще връщате огромни вересии!

Върни се в “ЦСКА”