[center]

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kiril.a.d написа:Ай чао! - вече си сипах да отпразнувам...печалбата, пък вие четете, какво ви писах за мач и отбора...Бях го казал и преди, нали? - обичам да казвам, "аз нали ви казах?"
...
GOLEADOR написа:Проблема пред ЦСКА е само един и не виждам защо ГГ не го решава.Съжалявам,Белчев просто не става!
[center][/center]
GOLEADOR написа:Проблема пред ЦСКА е само един и не виждам защо ГГ не го решава.Съжалявам,Белчев просто не става!
[center][/center]
Недялков: Да имаш такава публика и да не можеш да ги зарадваш, това е нещо унизително за нас!
Mitata написа:kiril.a.d написа:Ай чао! - вече си сипах да отпразнувам...печалбата, пък вие четете, какво ви писах за мач и отбора...Бях го казал и преди, нали? - обичам да казвам, "аз нали ви казах?"
...
Честита ти печалба. Но днес реално мачът бе спечелен от ЦСКА, защото клубът показа на Домуса кой е ЦСКА. Във "В" сектор около мен и младо, и старо масово го псуваха, бяха отвратени от поведението му. А това е много по-важно от една загуба и от една тото печалба.
volf написа:Добре стояха ЦСКА (щом искат да се наричат така - нямам против. В противен случай щяха да ми липсват!)
Лудогорец са по-добрият отбор в спортно-техническо и всякакво отношение, така че резултатът си е най- закономерности нещо което можеше да се случи днес.
Браво и за феърплея на футболистите по време на мача - след това са просто приказки в пространството.
Няма никаква вероятност да имате по прост директор от настоящия, така че съм оптимист за по-далечното Ви бъдеще.
Собственикът Ви е Гриша Ганчев и като негова собственост, нямате представа колко точно е това определение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта