С тия момчета толкова. Стараят се, борят се, надскочиха на моменти себе си, но дайте да не се заблуждаваме - те са си посредствени и никой от тях не е печелил нищо през кариерата си. Искам да акцентирам на бавния и тромав футбол, който играем на контра-атака. Та ние в ситуации, в които трябва да ги разпилеем се затваряме сами с бавно обработване на топката. Лудогорец превъзхожда всички в А група със скорост. Просто нашите не я пипат на скорост. Като добавим и версиите на Веско Минев и нещата натежават. Този Левски е посредствен и няма да спечели никакъв трофей. Най-добре е да започне цялостна реконструкция на отбора.
С хора като Спас Русев и Станислав Ангелов Левски няма да побеждава. Публиката няма да се завърне. Вървим по един утъпкан вече път. Да видим къде ще му излезе краят.
Лудогорец (Разград) - Левски (София) |2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |2:1 FT
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
Днес Левски имаше 8 футболисти, които що годе отговарят на класата на Лудогорец. Бековете ни и Нар обаче не стават за чеп за зеле.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- bilyaletdinov
- Контакти:
W84me написа:Днес Левски имаше 8 футболисти, които що годе отговарят на класата на Лудогорец. Бековете ни и Нар обаче не стават за чеп за зеле.
Единствените Разград дето отговарят на нашата класа са дупките Дяков и Стоянов + резервата Минев. Стига сме се заблуждавали.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
bilyaletdinov написа:W84me написа:Днес Левски имаше 8 футболисти, които що годе отговарят на класата на Лудогорец. Бековете ни и Нар обаче не стават за чеп за зеле.
Единствените Разград дето отговарят на нашата класа са дупките Дяков и Стоянов + резервата Минев. Стига сме се заблуждавали.
Аз лично не бих заменил Боян, Пиргов, Алексендров, Прохазка, Де Нойер, Костадинов за Стоянов, Моци, Паломино, Дяков и Анисе. Реално ни превъзхождат само със скоростта в атака и с головите умения на нападателите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
W84me написа:Днес Левски имаше 8 футболисти, които що годе отговарят на класата на Лудогорец. Бековете ни и Нар обаче не стават за чеп за зеле.
8 казваш?

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:W84me написа:Днес Левски имаше 8 футболисти, които що годе отговарят на класата на Лудогорец. Бековете ни и Нар обаче не стават за чеп за зеле.
8 казваш?
Аз толкова видях, които могат да се противопоставят на Лудогорец. Двойката ни централни защитници откровено е по-добра от тази на Лудогорец. Коментирам първото полувреме само, второто според мен се дължи на треньорския гений на Топузаков.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Ozzimozzi написа:W84me написа:Днес Левски имаше 8 футболисти, които що годе отговарят на класата на Лудогорец. Бековете ни и Нар обаче не стават за чеп за зеле.
8 казваш?
Аз толкова видях, които могат да се противопоставят на Лудогорец. Двойката ни централни защитници откровено е по-добра от тази на Лудогорец. Коментирам първото полувреме само, второто според мен се дължи на треньорския гений на Топузаков.
То най-добре да се коментира само първите 10 мин. Тогава нещата ще изглеждат къде, къде по-добре.

Ако говорим сериозно, само Миневите са сравними и то по разбираеми причини.

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
W84me написа:Ozzimozzi написа:W84me написа:Днес Левски имаше 8 футболисти, които що годе отговарят на класата на Лудогорец. Бековете ни и Нар обаче не стават за чеп за зеле.
8 казваш?
Губиш мач, в който си водил, и обясняваш, че защитата ти е по-добра от тази на съперника

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Tommi написа:bilyaletdinov написа:W84me написа:Днес Левски имаше 8 футболисти, които що годе отговарят на класата на Лудогорец. Бековете ни и Нар обаче не стават за чеп за зеле.
Аз лично не бих заменил Боян, Пиргов, Алексендров, Прохазка, Де Нойер, Костадинов за Стоянов, Моци, Паломино, Дяков и Анисе. Реално ни превъзхождат само със скоростта в атака и с головите умения на нападателите.
Е,само това ли

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!