Ливърпул - Тотнъм 10.02.2015 | 22:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Тотнъм 10.02.2014 | 22:00

Мнениеот Karsa Orlong » 11 фев 2015 19:47

9lives написа:If nobody Can, Emre can !!! И да знам че името му не се чете така :mrgreen:

Да, това го видях онзи ден в един англоезичен форум и адски много ми хареса :lol: Даже мислех в подписа си да го слагам ;)

iznenada

Мнениеот iznenada » 11 фев 2015 19:55

iliev72 написа:Тренер не , че не харесвам Фалкао.Просто след такова отсъствие от терена няма как да е същият.
А и контузията която го изкара за 1г си е сериозна и няма как това да не му влияе.
Поне разумният ход за мен беше да остане в Монако и покрай Бербо да влиза във форма.
Реално му остават няколко години футбол на високо ниво , а една от тези години си замина.
И сега ако МЮ не го вземат не виждам кой ще брои пари за него и ще се върне в Монако.
И ще загуби още една година и ще му остане само възможността да се върне в родна Колумбия.
Едва ли някой сериозен отбор би броил сериозни пари за 30г нападател.

Oсвен контузията ,за мен му пречат още два фактора ,за да покаже силна игра . Това са силовата ,твърда и динамична игра в Англия ,както и лошия стил на Ван Гаал. Защитниците в Англия буквално го изяждат .Не му дават да мръдне .Влизат му твърдо а той не е свикнал да подобни силови единоборства .Вижда ми се и бавен и муден .Бавно обработва топката ,бавно взима решения . Освен това ,стилът на игра ,с тия постоянни дълги изсипани топки го затруднява допълнително .Това не е неговия стил .При стилът на Брендън , Фалкао ще се чуства по добре на терена .
Но нека манафите да му мислят ,както и самия Фалкао .Ние си имаме Дани Стъридж ,който не заменям за никой .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 11 фев 2015 20:54

9lives написа:If nobody Can, Emre can !!! И да знам че името му не се чете така :mrgreen:

Човекът се е "заключил" и не го е*е :lol: :lol: :lol:
Изображение
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 11 фев 2015 21:41

Karsa Orlong написа:
iznenada написа:
MASTER_COOL написа:Нещо прекалено се надъхвате ми се струва. Да не ви боднем и на Анфийлд?
Тогава очаквам Суарезшампион изненадващо да си пререже вените :mrgreen:

Ши боднеш ,само ако заспим :) Пълен смях сте ей манаф....искам всяка седмица да играем срещу вас :) Ето още един ,който е на моето мнение :
http://www.novsport.com/news1368451_1004.html
:mrgreen:

А, той също е на твоето мнение. В техния форум всички без изключение плюят ЛВГ и се вайкат колко са слаби, ама сега дошъл тук да се пери.

Аха...значи дойдоха на мойта манафите.Като им говорих ,преди сезона ,че тоя треньор не става ми се смееха ...ай сега пак да ми се смеят :)
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 11 фев 2015 21:45

iznenada написа:
Karsa Orlong написа:
iznenada написа:
MASTER_COOL написа:Нещо прекалено се надъхвате ми се струва. Да не ви боднем и на Анфийлд?
Тогава очаквам Суарезшампион изненадващо да си пререже вените :mrgreen:

Ши боднеш ,само ако заспим :) Пълен смях сте ей манаф....искам всяка седмица да играем срещу вас :) Ето още един ,който е на моето мнение :
http://www.novsport.com/news1368451_1004.html
:mrgreen:

А, той също е на твоето мнение. В техния форум всички без изключение плюят ЛВГ и се вайкат колко са слаби, ама сега дошъл тук да се пери.

Аха...значи дойдоха на мойта манафите.Като им говорих ,преди сезона ,че тоя треньор не става ми се смееха ...ай сега пак да ми се смеят :)

Твърдо предпочитам Роджърс, но нека изчакаме краят на сезона и да видим, кой става и кой не. Юнайтед ни водят с 2 точки, които ще станат най-вероятно 5. Нека изчакаме със заключения за краят на сезона.

Върни се в “Ливърпул”