Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: "Лудогорец" обяви условията и цените за ШЛ
На печелившите честито .
love_hurtz написа:Някой да каже могат ли да се купят билети от нета ?! Не ми се реди като бастун няколко часа
Пиши в сайта на Пикадили или Лидл

ПП Да не забравите да си вземете промоциите към билета

Teo написа:W84me написа:Teo написа:Забравили са да добавят, че към цените на билета влизат безплатно безалкохолно Етър + 4 бр. кренвирши Леки
И две филии бял хляб
![]()
![]()
+1
Леки имат ли пилешки кренвирши, че нали там...

Нормални цени за мачове от такъв калибър.
пс Червените доста олекват с тази злоба и завист.
пс Червените доста олекват с тази злоба и завист.
Този път няма да има нужда от промоции. За учудване на някои стадионът и с Реал и с Ливърпул ще бъде пълен. От Лудогорец много добре са си направили сметката, че търсенето ще бъде многократно по-голямо от предлагането и са си сложили нормални европейски цени. Това с пакетните цени е голям маркетингов трик и по-всяка вероятност и той ще сработи, защото който иска да гледа и трите мача ще се реди само един път. Имам информация че даже туроператорски фирми са заявили билети, така че от трите мача Домуса ще удари само от билети едно 8 мил.лв.
OT18 написа:Teo написа:W84me написа:Teo написа:Забравили са да добавят, че към цените на билета влизат безплатно безалкохолно Етър + 4 бр. кренвирши Леки
И две филии бял хляб
![]()
![]()
+1
Леки имат ли пилешки кренвирши, че нали там...
Е вие като сте такава вярна публика ще не сложихте 100 лв. билет със Зимбру и да бяхте напълнили стадиона да помогнете финансово отбора.
Ама гроздето тоя път е кисело май.
На мен пък не ми пука колко са билетите,защото няма как да отида на мач на друг отбор освен Левски.Много народ се оказаха бояджии в тая наша България за съжаление.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
LOKOMAN написа:Този път няма да има нужда от промоции. За учудване на някои стадионът и с Реал и с Ливърпул ще бъде пълен. От Лудогорец много добре са си направили сметката, че търсенето ще бъде многократно по-голямо от предлагането и са си сложили нормални европейски цени. Това с пакетните цени е голям маркетингов трик и по-всяка вероятност и той ще сработи, защото който иска да гледа и трите мача ще се реди само един път. Имам информация че даже туроператорски фирми са заявили билети, така че от трите мача Домуса ще удари само от билети едно 8 мил.лв.
Нека удари,че и повече.Домусчиев доказва всеки ден,че знае какво прави.
Абе много хейтъри пак. Какво обсъждате цените. В началото на месеца бях на мач от Чемпиъншип, билета струваше 30 паунда, за сектор В. Ако искаш. Никой не ме е питал, откъде съм, никой не ме е питал, че съм отишъл за един уикенд там, че работя в Бг, каква ми е заплатата. Да, похарчих 500 лв за 3 дена, но гледах любимия си отбор.
Тук благодарение на Лудите идват Ливърпул и Реал на крака и Вие се чудите много ли са, малко ли са цените на билетите. Който си е фен на даден отбор ще даде и 1000 лв да е билета. Това се случва за някои хора веднъж в живота. Е няма ли да дадеш 100 лв за 1 билет? Ходят на застаряващи рок легенди и дават по 150 лв за билет....
Ако трябва и назаем ще вземемш, щом си толкова голям фен. А защо да не си купиш билет за 210 лв за сектор В ако си фен само на Реал? Ще дадеш(продадеш) другите на някой приятел. Защо дори не го подариш, ако не искаш сам да ходиш? Има много варианти. Не се притеснявайте дали ще се напълни стадиона.
Фенове на Интер, Милан, Челси, Юве и т.н. чакат само да дойдат в някоя близка до България държава и тръгват, вие за една София се притеснявате......
Тук благодарение на Лудите идват Ливърпул и Реал на крака и Вие се чудите много ли са, малко ли са цените на билетите. Който си е фен на даден отбор ще даде и 1000 лв да е билета. Това се случва за някои хора веднъж в живота. Е няма ли да дадеш 100 лв за 1 билет? Ходят на застаряващи рок легенди и дават по 150 лв за билет....
Ако трябва и назаем ще вземемш, щом си толкова голям фен. А защо да не си купиш билет за 210 лв за сектор В ако си фен само на Реал? Ще дадеш(продадеш) другите на някой приятел. Защо дори не го подариш, ако не искаш сам да ходиш? Има много варианти. Не се притеснявайте дали ще се напълни стадиона.
Фенове на Интер, Милан, Челси, Юве и т.н. чакат само да дойдат в някоя близка до България държава и тръгват, вие за една София се притеснявате......
Интериорни врати - Врати хармоника
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Teo написа:Забравили са да добавят, че към цените на билета влизат безплатно безалкохолно Етър + 4 бр. кренвирши Леки
Ако някой ми даде 100 лева и аз ще му дам 4 кренвирша и безалкохолно, няма проблем :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]