Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2014 00:21

Аз предлагам да му дадат време до мача с Тотнъм,ако и там се издъни да си ходи! :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 авг 2014 00:23

Смешното е, че Рики Ламбърт продължава да бяма гол за Ливърпул. Това момче е прокълнато.

Иначе, сериозно, усеща се липсата на Суарес. Едно от най-силните му качества е, че държеша защитите в постоянно напрежение. Дано Балотели тръгне добре и вземе неговата роля. Иначе трябва да признаем, че Сити ди ни биха като голям отбор, използваха си положенията, като наглед бяха ни оставили инициативата. И късмета ги покри, но късмета е със силните. Още някой да има да каже нещо за Йоветич?
Морено игра добре, но му теябва още време. Маркович само загатна потенциал. На Емре трябва да се залага, за мен е по-добър и от Лукас, и от Алън. Хендерсън отново пропиля добри възможности с неувереността си в атака. Коу и Стърлинг бяха тотално неутрализирани. Стъридж се стара, но не получи подкрепа. Глен нямаше нито едно правилно отиграване в атака, а за мен Миньоле носи вина зя третия гол, въобще не си бе покрил ъгъла, сякаш не знаеше къде е вратата. Видя се, че е хубаво да има и играч като Ламбърт. И в двата мача внесе объркване в съперника, само му е време да счупи гипса.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 авг 2014 00:23

realist написа:Честно казано не виждам как може да са по-зле нещата. Ако бях собственик, щях да задам на Брендън 5 въпроса: 1) Защо след похарчени над 120 млн.паунда отборът изглежда като циркова трупа? 2) Защо след 60-та минута играчите не могат да дишат, все едно е края на сезона? 3) Защо по дяволите в отбора има играчи като Глен Джонсън и Джо Алън? 4) Защо от 6 налични нови попълнения започват само двама? Ако ще са резерви, скъпичко ни излиза. 5) Защо защитата ни е по-слаба от тази на Хасково, при положение, че миналия сезон изгубихме титлата именно заради нея? Вие изобщо тренирахте ли това лято? Отвратен съм от това, което видях тази вечер. Направо ми се гади. За титлата е ясно, но не виждам как ще попаднем в топ 4 с тази игра. Вярно, началото на сезона е, но и другите са в началото. Не може 2 кръг претендент да те бие като малко дете, все едно играят мачле в квартала. Никаква съпротива.

Ловрен и Морено се виждат за първи път на терена, защото ако почнат и 6мата а те не са играли нито веднъж заедно ще настане такъв хаос, че на 5ца ще се усмихваме. Ясно основни неща не са ти изобщо ясни в тая игра. Да ти обясня още нещо, ти събличал ли си се по физическо, физическа подготовка като спортист водил ли си? Знаеш ли какво е върхова спортна форма и че след тежките натоварвания на турнето/подготовката отбора е настроен да влезе в оптимална форма края на Октомври? Няма значение кога е през сезона, всеки отбор е трениран различно и да бъде пиков по различно време. Арсенал винаги почва страшно силно и след Януари окапват от всички турнири. Нашия абсолютен пик е Януари-Април, но ти явно за първи път гледаш отбора. Например Сити са много зле Ноември и Декември почти всяка година. Арсенал загуби 2-8 от Юнайтед и 1-6 от Сити и без проблем си влиза всяка година в ШЛ. Това какво ти говори? Загуба с 3 гола случайно точки ли ни отнема или нещо друго което съм пропуснал?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 авг 2014 00:24

Последните 3 загуби като гост на Ливърпул са срещу Сити, Челси и Сити.....само аз ли мисля, че това не е болка за умиране?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 26 авг 2014 00:26

Оставете ги хейтърчетата :) Като толкова разбират да си пускат молбата и да заемат мястото на БР !
[offtopic]И на Санди темичката за великият Сити отново в кофата :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 авг 2014 00:30

Ами разочароващо, няма какво да се лъжем. Защитата ни все още е зле... Морено и Ловрен просто нямат минути заедно с отбора... Джонсън ме е яд въобще да го коментирам... Миньоле беше виновен за 3-я гол. Алън беше най-добрия ни играч днес!!! Всеки, който ми каже, че Алън е играл зле просто е гледал друг мач. Маркович се включи отлично! Ламбърт също! Като цяло аз възлагам големи надежди на Лалана и Балотели. И моля "умниците", които казват Роджърс да си тръгва след 2 мача да замълчат, че стават смешни... Нищо кой знае колко трагично не е станало. Лека нощ!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 26 авг 2014 00:30

wolf написа:
realist написа:Честно казано не виждам как може да са по-зле нещата. Ако бях собственик, щях да задам на Брендън 5 въпроса: 1) Защо след похарчени над 120 млн.паунда отборът изглежда като циркова трупа? 2) Защо след 60-та минута играчите не могат да дишат, все едно е края на сезона? 3) Защо по дяволите в отбора има играчи като Глен Джонсън и Джо Алън? 4) Защо от 6 налични нови попълнения започват само двама? Ако ще са резерви, скъпичко ни излиза. 5) Защо защитата ни е по-слаба от тази на Хасково, при положение, че миналия сезон изгубихме титлата именно заради нея? Вие изобщо тренирахте ли това лято? Отвратен съм от това, което видях тази вечер. Направо ми се гади. За титлата е ясно, но не виждам как ще попаднем в топ 4 с тази игра. Вярно, началото на сезона е, но и другите са в началото. Не може 2 кръг претендент да те бие като малко дете, все едно играят мачле в квартала. Никаква съпротива.

Ловрен и Морено се виждат за първи път на терена, защото ако почнат и 6мата а те не са играли нито веднъж заедно ще настане такъв хаос, че на 5ца ще се усмихваме. Ясно основни неща не са ти изобщо ясни в тая игра. Да ти обясня още нещо, ти събличал ли си се по физическо, физическа подготовка като спортист водил ли си? Знаеш ли какво е върхова спортна форма и че след тежките натоварвания на турнето/подготовката отбора е настроен да влезе в оптимална форма края на Октомври? Няма значение кога е през сезона, всеки отбор е трениран различно и да бъде пиков по различно време. Арсенал винаги почва страшно силно и след Януари окапват от всички турнири. Нашия абсолютен пик е Януари-Април, но ти явно за първи път гледаш отбора. Например Сити са много зле Ноември и Декември почти всяка година. Арсенал загуби 2-8 от Юнайтед и 1-6 от Сити и без проблем си влиза всяка година в ШЛ. Това какво ти говори? Загуба с 3 гола случайно точки ли ни отнема или нещо друго което съм пропуснал?

Тоя пъ, тръгнал пример с Арсенал да ми дава. Когато Челси или Ман Сити загубят с 3-1 като гости ела и ми се обади.
За мен тактиката беше грешна, трябваше да излезнем за Равен, пък всичко останало щеше да е бонус, както Челси направи миналия сезон. Трябваше да ги оставим да диктуват играта и на контри да им вкараме. Все пак гостуваме на Сити а не на Бърнли..... разочарован съм, толкова пари дадхоме и още сме ялови.
Няма я класата, няма го духа на победител, гледам ги 70-та минута те се разхождат като на тренировка. А щом даваш пример с Арсенал, я ми кажи как играха срещу Евертън в последните 10 минути, и не се отказаха да гонят победата.
Последна промяна от dNelbandian на 26 авг 2014 00:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 26 авг 2014 00:31

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
Тук се извъдиха вече мажоритарни собственици и тръгнаха да дирят сметка на треньора след 2 мача само, че и да го гонят.
Селекцията не е приключена, играчите не са готови, схемата не е избистрена.
Важно е да се направят нужните изводи, да се възстановят играчите и да се забрави този резултат по-скоро.
Ние да си вземем "малките" мачове трябва, другото ще се нареди. ;)

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 авг 2014 00:32

Нищо тежко не е станало и явно съм единствения който очаква титла дори и след този мач :lol: :lol: Малко или много имаме много играчи на който не можем да разчитаме още Балотели, Лалана, Флано, Енрике отдлено Морено и Маркович играха първи официален мач има време ще свикнат заедно спокойно :)
Не съм гледал мача, но прочетох всичко дали сме 2 жертви разбрах или само Глен се е контузил ??? Време му е на Глен да почине малко сигурно и днес е бил трагичен и от това което четох тук е така :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2014 00:33

dNelbandian написа:Тоя пъ, тръгнал пример с Арсенал да ми дава. Когато Челси или Ман Сити загубят с 3-1 като гости ела и ми се обади.

Доста сме далече от съставите на Челси и Сити,че даже и на Арсенал,така че именно ''артилеристите'' са отбора,с който трябва да се сравняваме.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”