А, ей сега я вапцахте вече!?! Това ви беше трансфера на века??! Да му се чуди човек на акъла на Дерменджиев (абе струваше ми се умен човек сякаш), какво видя в тоя пълен идиот Генов, че го мъкне в отбора ви??!! Та тоя освен, че е пълен лаик в треньорството, даже и физкултурник не смея да го нарека, щото ще взема да обидя някой даскал по физическо, ами е и доказан интригант, мишок, действаш подмолно и кално за да постигне подлите си цели! Ще ви разбие дисциплината, сговора, колектива... отбора ще ви прецака, ужас! Пада ми в очите Дерменджията, явно е или много заблуден човека или... просто е и той такъв мишок, за съжаление. Пак казвам, на свестен и умен човек ми приличаше и ... изведнъж такъв ход... като параход

Губите си симпатизанти, да знаете. Що народ го мрази тоя гащник Генов, що ви трябваше таралеж в гащите?! Все пак ви желая успех занапред, но вече с друго око ще гледам на отбора ви, докато такъв некадърен мухльо и доказан гадняр се мъдри в редиците ви.. Срам..

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------