XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец /10 ноември 2013 г., 17:30 ч./

Мнениеот vaskonti » 10 ное 2013 20:30

Red_Neck написа:... и всички, които хулят Стойчо да не забравят, че прави селекцията за 3 дни по Тубата :)

Не става въпрос каква е селекцията, а че наличното се използва неадекватно. Не може да пускаш титуляр Янчев, на когото играта му е пълен брак, при това вече 2 години. Ок, има 2-3 прилични мача. Ама за 2 години достатъчно ли е? Какво прави Марсиньо на тъча? Защо имаме 4 централни нападатели, но нито един приличен бек, пък дори и взет от ютуб? Апостол е абсолютно неадекватен и ако изобщо има място в ЦСКА, то е като първа резерва и то на централните защитници, а не на бека. Всичко това са прекалено очевидни неща и е абсурдно да се оправдават с лоша селекция, направена на бързо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2013 20:42

vaskonti написа:Не става въпрос каква е селекцията, а че наличното се използва неадекватно. Не може да пускаш титуляр Янчев, на когото играта му е пълен брак, при това вече 2 години. Ок, има 2-3 прилични мача. Ама за 2 години достатъчно ли е? Какво прави Марсиньо на тъча? Защо имаме 4 централни нападатели, но нито един приличен бек, пък дори и взет от ютуб? Апостол е абсолютно неадекватен и ако изобщо има място в ЦСКА, то е като първа резерва и то на централните защитници, а не на бека. Всичко това са прекалено очевидни неща и е абсурдно да се оправдават с лоша селекция, направена на бързо.

Така е. Без да познавам в детайли играта ви, съм съгласен с тези забележки. По същият начин аз питах вчера какво прави Станислав Ангелов на терена, Димов-защитник, а Деко-на пейката.
Споменавам сините в темата, защото има твърде много сходства в нещата. И двата отбора заложиха на безумни и непрестанни центрирания, естествено безрезултатни. ЦСКА бе надигран, но от Лц това е нормално. Левски контролираше играта, но головото безсилие обезсмисли този факт.
И това далеч няма да са последните загуби на двата тима. Защото материалът може да не е кой знае каквъв, но без треньор не става. Това е доказана теорема. Стойчо има потенциал за Нафтата и Любимец, но е пък с предимство пред уникалния син триумвират. И като гледам колко отбора се сбраха в 2-3 точки, ще е голям сеир.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 10 ное 2013 20:46

Pichichi написа:Значи аз съм съгласен горе долу с твойто мнение за треньора на ЦСКА!
Но имам мнение че в България по принцип няма голям избор от добри треньори, такива просто няма!

В България в момента , като треньори се изживяват група полуграмотни хора, като гонзо, сухия, мокрия, тройчо, лаптопа...които я имат я нямат и средно образование.За разлика от " нормалните" държави.
Това е същото , както и взимането на шофьорска книжка с 8-ми клас.
То затова има и толкова катастрофи по пътищата.
Докато не започне да се инвестира в треньори, а и самите те да инвестират в себе си, ще сме на това дередже.
И Лудогорец не е толкова добре, спрямо другите отбори заради треньорът си, а заради успешните покупки на футболисти, извършвани от други хора.
Така ,че ще се гърчиме и ще страдаме още дълго.
Футболът ни е полумъртъв.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 10 ное 2013 20:52

Стойчо си е доста добър като треньор за родните стандарти.Не може всичко да се получава от раз ,още повече да не забравяме къде щяхме да сме в момента.Защо сме имали 4 нападателя ,ами тези футболистите са се навили да дойдат и сигурно е имало някаква представа за тях.По добре ли беше да играем с 5 професионални футболиста ? И стига с това Стойчо не ставал ,това онова .Човека набързо сглоби някакъв отбор и до този кръг бяхме отбора с най-добрата защита,това не е никак малко.Стига с тия прибързани коментари ,макар да знаем ,че във България от осанна до разпни границата е много малка.И мен ме е яд примерно ,че пуска Сидибе ,ама той си е човека и той решва ,вижда се ,че по добър няма.Долапчиев с отборите от В група ,не може да изпъкне ,та тук ли ? Има силно ограничени качества поне към момента.За грешка на Стойчо мога да призная единствено ,че не направи схемата според наличните футболисти ,а си кара по тефтер.Пак да кажа обаче ,той е треньор и той решава ,а ние феновете трябва да сме зад него и отбора ,грешно или правилно историята ще покаже.Важното е всеки да си знае мястото.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 10 ное 2013 20:57

ЗА всички тези, които непрекъснато повтаряте как отборът на ЦСКА бил събран за няколко дена и Стойчо Младенов няма вина за вида и играта на отбора казвам само едно име - Георги Иванов - Гонзо :idea: Или ще си направите устата да кажете, че в Черно море има по-добри футболисти от ЦСКА?! Варненци категорично надиграха Лудогорец, победиха ЦСКА, а очаквам, без да се правя на пророк, че и сините приятелки ще си тръгнат с наведени глави от ''Тича''...Естествено, че старшията ни е най-големият виновник както за няколкото положителни неща, така и за всичко отрицателно в играта ни през този сезон!!
Докато гледах днешният мач имах странното усещане, че гледам поредния типичен мач на български отбор в евротурнирите - надъхана публика, много закани преди мача, тръгване ''на юруш'' в първите минути и неизбежното отрезвяване пред класата и по-смислените отигравания на европейския отбор.. Не е трудно да се досетите кой отбор беше в ролята на европейския тим и кой в ролята на играещ остарял, демодиран и най-важното НЕПЕЧЕЛИВШ футбол днес... Ето защо е такъв подписа ми, нямам нищо лично против г-н Младенов, но всичко против треньорските му умения :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 10 ное 2013 21:00

Извинявам се на всички "армейци" заради тоя индивид над мен.Който величае треньорските умения на инж.иванов !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 ное 2013 21:08

Да ви кажа, за първи път след онзи наш мач с Базел от Лига Европа през 2009 г., не ме е яд, че паднахме. Просто бяхме надиграни по всички параграфи. Лудите бяха по-бързи, по-технични, по-добре си подаваха топката. Това беше най-малкото, с което се разминахме. Както бях писал в темата, те са с класа над другите 4-5 отбора в първата седмица, които са на едно ниво. Ако щете ме наречете луд, но за мен това бе най-полезният мач за ЦСКА. Днес ни лъснаха всички слабости и съм сигурен, че Стойчо ги е видял. На първо място в този отбор от 20 човека, не повече от 8-9 заслужават да останат в ЦСКА, като някои най-много като резерви. Но трябва да бъдем реалисти - дълго време ще се отърсваме от 5 годишното боклукчийско робство. Чак другия сезон, ако имаме нови собственици можем да се борим за титлата. Зимата пак няма да имаме пари за селекция, тъй като листването на акциите ще почне най-рано след Нова година. Въпреки всичко мисля, че спокойно можем да се преборим за 3-то място. Ако ние имаме оправдание защо сме в това състояние, не знам какво оправдание имат подсигурените финансово Ботев и Левски, че даже имат и наглостта да дават акъли. И помнете - Стойчо консолидира отбора и е с основна заслуга за оцеляването на ЦСКА. Адаша му от Лудогорец, ако беше поставен в неговото положение в началото на сезона дали щеше да изгради по-силен отбор от този в момента на ЦСКА? Едва ли...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 ное 2013 21:15

vaskonti написа:
Red_Neck написа:... и всички, които хулят Стойчо да не забравят, че прави селекцията за 3 дни по Тубата :)

Не става въпрос каква е селекцията, а че наличното се използва неадекватно. Не може да пускаш титуляр Янчев, на когото играта му е пълен брак, при това вече 2 години. Ок, има 2-3 прилични мача. Ама за 2 години достатъчно ли е? Какво прави Марсиньо на тъча? Защо имаме 4 централни нападатели, но нито един приличен бек, пък дори и взет от ютуб? Апостол е абсолютно неадекватен и ако изобщо има място в ЦСКА, то е като първа резерва и то на централните защитници, а не на бека. Всичко това са прекалено очевидни неща и е абсурдно да се оправдават с лоша селекция, направена на бързо.

Биха си ни съвсем заслужено.Този отбор е израстнал за последни няколко месеца страшно много.Играят със самочувствие и класа.Крайно време е да си погледнем в двора и спрем с лозунгите и декларациите.Не знам кога
някои ще спрат да се влияят от големи и високопарни думи.Няма кой да нареди правилно отбора и започне да
играе малко по-нападателен футбол.Не може да излезе от сянката на учителя си/Гочето Василев/Стига все
някой друг да ни е виновен и не виждаме гредата в очите ни.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2013 21:17

CSKA69, много оригинално мнение. Докато гледах мача, се чудех откъде ми е познато всичко случващо се, ти си дал отговора! А че Гонзо смачка Лц, си е факт. Би вас, вероятно ще бие и нас( или ще докопаме боеви хикс с куп скандали), наистина няма потениал. Ама три години се учи на наш гръб и може да е почнало да му просветва...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 ное 2013 21:21

percival написа:Извинявам се на всички "армейци" заради тоя индивид над мен.Който величае треньорските умения на инж.иванов !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Бре и това доживяхме ..... ИнжИнерУ да го дават за пример като треньор ........ и то в нашия форум :)
Ще се гръмна :)
Колеги, малко сте крайни за Стойчо ..... Хайде да се опитаме един пълен сезон да изкараме без треньорска смяна :)
Ако ги караме наред, Апата и Янчев си имат доста кусури, но ... нямат много алтернативи :) Опитни са и това в случая е важно. Ако днес Мисиджан разхождаше Апата като панаирджийска мечка по фланга, Гари житния бегач не направи нищо срещу него. На Янчев проблема му е, че до него няма можещ халф - той винаги си е бил основно разбивач. Марсиньо не само, че не е за фланга, ами въобще не е за отбора, ама ми кажете кой да играе на фланга? Садибе и Фо Поре отказвам да ги коментирам и докато втория има проблясъци, то първият е жив тестис на терена и присъствието му води до тези изритвания на топката ( в доста случаи).
Матриала много кофти бе колеги ... матриала :)
Що нямахме един като онова византийче в Локото в средата и нещо по-читаво на дясното крило - тогава и Апата няма да изнемогва.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”