Шапки долу!
За пръв път виждам такова себераздаване и самочувствие. Вчера обърнахме мач от 2-0, днес наваксахме 5 точки в третия гейм. Момчетата всеки път при сервиз поглеждаха Плачи и изпълняваха. Вижда се с един грамотен треньор как измъкваме точки, а оттам и мачове. Спомням си как в мача с Германия в София в третия гейм при 18-14 за нас какви простотии направи Стойчев. Остави Пенчев на първа линия и след две сгрешени топки му се караше на пейката. Остави го в игра и загубихме гейма. Днес видяхме, че освен посрещане Пенчев е израстнал и в Атака, добил е самочувствие. Така се става голям. Радващо е, че отдолу идва следващото поколение. Направо ми е чудно на база простотията в нашата държава във всички сфери как тия момчета излизат като равни, без страх. Браво!
ЕП: Германия - България - 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bastuna2003
- Контакти:
Re: ЕП: Германия - България - 1:3 FT
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
- bastuna2003
- Контакти:
От 89 наши сервиза 53 са били в Калиберда
Голем е Плачи - ГОЛЕМ

Голем е Плачи - ГОЛЕМ

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Браво на отбора.
Поздравления за мъжката игра. И срещу Полша и сега срещу Германия показаха характер в тежките моменти и не се предадоха. Умората си каза думата, но ние сме по-класният отбор и заслужено победихме. Някой грешки можеха да ни костват много, но добре че не се оказаха решаващи. При Пенчев определено има израстване.
К*Р за съдията!

К*Р за съдията!
- damageplan
- Контакти:
Честита победа ![offtopic]Какво става с опозиционерите ,още ли искат да свалят Данчо Лазаров ?
[/offtopic]

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Вчера след победата над швабите
[wrapimg=]http://www.thestrongestthereis.com/wp-content/uploads/2012/12/tumblr_lmj7kztT081qg39ewo1_500.gif[/wrapimg]

[wrapimg=]http://www.thestrongestthereis.com/wp-content/uploads/2012/12/tumblr_lmj7kztT081qg39ewo1_500.gif[/wrapimg]
Обичаме да трескаме немците на четвъртфинали. Браво юнаци!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- ZinedineZidane
- Контакти:
Айнцу, цвайнцу....
Всъщност нямам какво повече да добавя!
Всъщност нямам какво повече да добавя!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Честито. Сега е крайно време да вкараме и италианците в правия път. Тях няколкото победи срещу нас напоследък са им замаяли нещо главите и нуждата от приземяване е наложителна. Нека нашата артилерия ги свали от рано на земята.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Udoji90
- Контакти:
Пропуснах вчера първия и почти целия втори гейм - явно съм си спестил доста нерви, като знам как са се развили.
Имах късмета да наблюдавам най-приятната част от мача, който завърши според мен напълно очаквано - просто не допусках да паднем 2 пъти поред от Германия (не и на волейбол). Евала на Плачи, че не се притеснява да сменя когото и да било - онзи ден извади Йосифов за известно време, вчера пък доиграхме мача без Алексиев. Сега ни чака много тежък мач с Италия, срещу които натрупахме 3 поредни загуби - дано тенденцията да се обърне.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
В третия гейм бях вселена от нерви, която огласяваше квартала с викове. Не ги знам нашите как издържаха на терена, но аз за малко да прегрея от нерви, особено при 24:22 за нас стисках палци на крака, ръце и подскачах около масата.