28-ми кръг Берое - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА

Мнениеот 1982 » 21 май 2013 20:29

Класирането се прави не на база пролетта, а на база целият сезон. Затова и онези ще вдигат титла, а оттам и публиката им се върна на стадиона. Толкова е просто, какво го умуваш ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 22:35

1982 написа:Класирането се прави не на база пролетта, а на база целият сезон. Затова и онези ще вдигат титла, а оттам и публиката им се върна на стадиона. Толкова е просто, какво го умуваш ?!

Кое е толкова просто? Есенният полусезон бяха 8т преди нас.Сега са 7.За целият сезон имат повече публика.
Значи след като пролетта сме спечели повече точки би трябвало и публиката да е повече.Да ама не.Отбора
побеждава публиката оредява.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 май 2013 00:20

Кое е просто ли ??! Ми те стават шампиони, ние сме трети. Сега схващаш ли защо имат публика с Лудогорец ??!

С Монтана къде им беше публиката ?? Ами с Берое ?? С "Етър" ??? С Враца ?? С Миньор ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 май 2013 09:26

petko.h.markov написа:Левски победи в последния мач защото имат публика-за разлика от нас.

Ние на мачът с Лудогорец нямахме ли публика? Аз бях на стадиона и видях 10 хил човека, макар че бяхме на 6 точки от разградчани. Левски домакинстваха в пряк мач за титлата, остава и да не напълнят стадиона.
И коментарът ми нямаше нищо общо с това кой и как е победил. Въпросът е, че и двата отбора играят някакво жалко подобие на футбол. Представи си какво е нивото на другите в А група.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”