Норич - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Норич - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 18 ное 2012 00:07

rakiQ написа:
smoothc написа:
we are the champions написа:а ние сме падали от малки отбори ахахахахахаха

Е,в Англия е нормално всеки да бие всеки,но с тази разлика,че някой отбори печелят титлата на всеки три години,докато други си остават само с мечтите за нея;)

Те си мечтаят за зона ШЛ,ти за титла им говориш....... :lol:

Е,хайде сега подробности :)

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 00:09

Bianco написа:

:shock: :shock: :shock:
Ти си гениален бе,роден си за треньор!

Това ли успя да измислиш докато ми четеше мненията? Сигурен съм,че ще постигнеш много през живота си :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 18 ное 2012 00:11

sMotLiO написа:
Giggs написа:
fr3ak_boy написа:Какъв спад виждаш в формата на Скоулс? Човекът отбор от средата на миналия сезон до сега.Гигс по нищо не му отстъпва,20 години футбол на високо ниво! А и двамата взимат участие в не много голяма част от сезона.Ако не се лъжа,това беше първия мач на Гигс във Висшата Лига като титуляр,за купата на Англия игра срещу Челси, и не само че игра,а вкара 2 гола.
Далеч са от това, което бяха 2008 примерно. Хубаво е човек да се оттегли, като е на върха. Като почне да пада, от страни изглежда жалък. ;)

Смятай какви фенове има отбора..
Скоулс върши много повече работа от всички в отбора,да не го сравняваме пък с другите халфове,и считания за негов наследник за Клев щото ще стане смешно :lol: .Гигс нито получава шанс я някой важен мач от 2 сезона насам,че да кажеш че се е изложил по някакъв начин.А когато Скоулс е на терена,съм една идея по-сигурен за отбора.Няма такова докосване,такива пасове,такова отнемане,понякога и грубост :mrgreen:

Скоулс ВЪРШИЛ МНОГО ПОВЕЧЕ РАБОТА ОТ ВСИЧКИ В ОТБОРА :lol:

Само с този ред доказа,че не разбираш нищичко от футбол ама нищичко. Единственото,което предоставя Скоулс са диагонални 35 метрови пасове,което ни осакатява играта тотално. Нужен ти е полу-грамотен треньор отсреща за да те разгадае в първата минута и да те затвори напълно. Всеки път,когато получи топката ни забавя. Скоулс не може да надбяга абсолютно никой в нападение и е безмислно да говорим за негови спринтове. В дефанзивен план не предоставя абсолютно нищичко,така че направо да пропуснем разговор за покриване на хора и прочие. Скоулс е абсолютно непотребен в нападение с изключение на разни домакинства на Уигън,които са твърде страхливи да ни пресират и въобще да предоставят какъвто и да е отбой.

След това мнение думите са излишни,жалка душица...
Не се и учудвам защо си станал фен на Юнайтед-най-вероятно заради доминацията им в Англия толкова дълго време?
Скоро ще се насочиш към другата част на Манчестър,ама то така са феновете на купите като теб,неска съм тук,утре ме нямаааааааааа.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 00:14

Ох, колко сте смешнички.

Giggs почти сигурно тролва,защото ми е трудно да повярвам,че има толкова заблудени :mrgreen: Другия приятел "Dmg" .. момчето дори не може да се заяде като хората :lol: В същия момент вероятно се мисли за много умен и забавен :lol:

Да се надяваме,че и тези като тях някой ден ще си отворят очите,като забравят поне за момент колко осакатени от живота са всъшност :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 00:16

Giggs написа:

След това мнение думите са излишни,жалка душица...
Не се и учудвам защо си станал фен на Юнайтед-най-вероятно заради доминацията им в Англия толкова дълго време?
Скоро ще се насочиш към другата част на Манчестър,ама то така са феновете на купите като теб,неска съм тук,утре ме нямаааааааааа.

:lol: :lol: :lol:

Не съм и очаквал да напишеш смислен ред,в крайна сметка това е ролята на троловете,нали? :mrgreen:

Ти пък много бързо тръгна да се изкарваш като по-голям :lol: Надявах се,че ще продължиш да тролиш още няколко мнение преди да обърнеш на това колко по-голям фен си :mrgreen:
Последна промяна от sMotLiO на 18 ное 2012 00:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 ное 2012 00:18

sMotLiO написа:Ох, колко сте смешнички.

Giggs почти сигурно тролва,защото ми е трудно да повярвам,че има толкова заблудени :mrgreen: Другия приятел "Dmg" .. момчето дори не може да се заяде като хората :lol: В същия момент вероятно се мисли за много умен и забавен :lol:

Да се надяваме,че и тези като тях някой ден ще си отворят очите,като забравят поне за момент колко осакатени от живота са всъшност :lol:

Аз не се заяждам , аз ти вярвам . Ти си истината , ти си бъдещето на МЮ . Ние слепите ти вярваме .

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 18 ное 2012 00:19

DmG написа:
sMotLiO написа:Ох, колко сте смешнички.

Аз не се заяждам , аз ти вярвам . Ти си истината , ти си бъдещето на МЮ . Ние слепите ти вярваме .

Пич,напиши нещо смислено и интересно,за да ти обърна повече внимание :lol: Съжалявам много,но си ми прекалено скучен в момента :mrgreen:

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 18 ное 2012 00:20

sMotLiO написа:

Готин,отдалече си личи кой е осакатения в живота.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 ное 2012 00:20

Гигс и Смотльо,са влезли в сериозна полемика,от която едва ли ще излязат скоро...Пичове,успокойте се!
Сър Алекс,Гигс и Скоулс са икони на Юнайтед и е признак,най-малко на неуважение-фенове на Юнайтед,буквално да накърняват добрите нрави и репутацията им във футболната игра.
Сър Алекс превърна Манчестър Юнайтед в клуб и марка номер едно в света,във времена когато футбола непрекъснато се променяше и динамизираше с всеки изминал ден,той превърна Юнайтед в най-постоянният във всяко едно отношение отбор,но без уважението и всеотдайността на играчите,това едва ли щеше да се случи.
А относно грешките-Да,всеки човек прави грешки,но най-важното е,те никога да не бъдат повтаряни :oops:
Последна промяна от smoothc на 18 ное 2012 00:25, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 18 ное 2012 00:21

Пичове има неща за които "Смотлио" е прав. Не може ние да ставаме зависими от Скоулс. Ако той поднови договора си за още 1 година и на Клев му писне да търка пейката на 38 годишен играч какво правим? Скоулс да играе във всеки мач и да станем зависими от него, след като се пенсионира ще се чудим какво става, и защо в средата на терена не става нищо. Колкото по-рано Клев играе повече като титуляр толкова по-добре за отбора. Гигс тая година трябва да се отказва, защото само запълва дупки вместо да вземем някой млад играч с хъс и енергия. Колкото и да ги уважавам двамата това е истината. Вярно е легенди са, но просто човек трябва да знае кога да се откаже ;)
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”