fen-fen написа:plamen_ch написа:fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.
През втората част вече, тотално осралия се Ристосков подмина дузпа за ЦСКА след шпагат на Барт в краката на Платини. По този начин той компенсира грешките, които направи срещи Лудогорец в първото полувреме.Естествено Бандаловски реагира и той го предупреди официално, но така или иначе Бандата го репликираше постоянно. Та с две думи! Съдията е слаб и опорочи мача. Ако свиреше правилно със сигурност резултата нямаше да бъде такъв, виждах го равен!
Явно в Делиормана има много "разбирачи".... Само това ви е лошото, че гледате и виждате точно така както дявола чете евангелието....
Случайно да дабеляза че секунди преди ситуацията с първия картон на Анисе имаше "брутално нарушение" срещу Саша и то за директен червен картон ,което съдията дори "не забеляза"?
Случайно да забеляза ,че на Платини дадоха картон за симулация при положение на 100 % дузпа ,а в същото време
"шуменския Деко" се въргаляше като магаре в пепел и на всичкоотгоре му присъждаха наушенията.
Дали случайно си пропуснал да забележиш ,че в по-напредналите във футболно отношение страни жълтия му картон при секирата срещу Саша щеше да е червен?
А ти случайно, да забеляза че аз не отричам нарушенията, което са направили наши играчи? Не съм описал обстойно всичко, но как пък вие напредналите във футболно отношение не виждате нарушенията на вашите играчи? Нямаше ли? Не знам кой как чете евангелието, ама със сигурност много ви харесва да се величайте и да не водите нормален разговор!
Вашата работа е "пази Боже сляпо да прогледне!"
От какво да се величаем ,че ЦСКА е победил тепърва прохождащото фирмено отборче на един олигарх ли?
Колко сте велики се видя в Загреб и продължаваме да гледаме как Динамо ще подобрят рекорда в ШЛ 1:17 на друг наш "великан"...
В Европа и в частност в Хърватия ги няма Кобаков, Тасков или Ристосков .
И преди ви го казвах ,но вие предпочитахте да се смятате за велики....