Any написа:Corwin написа:И всеки ден по 2 минути омраза по образа на Гугутката или Дучето за цялата фирма (не знам дали ще ме разбереш) - за пречистване.
Може би на някои от вас ви убягва фактът, че идиотите не са само по стадионите. Може би на вашия стадион няма отделни сектори с огради и полицаи между тях. Може би не се замисляте, че праведният (не иронизирам) гняв към ядрото олигофрени във всяка агитка се разпростира върху всеки фен? А казаното в първото мнение от темата всъщност е твърде вярно - никъде другаде няма гражданско общество, колкото и уродливо да е.
то идиоти има всякакви и под път и над път се намират даже и на пътя
Ми тогава? Идиотите, от които ви пазят огради и полицаи, по-опасни ли са за вас от идиотите, които дебнат да продават дрога на децата ви на ъгъла на кварталното СОУ; или от идиотите, които всеки ден убиват хора по пътищата?
Все пак, ако ви е толкова неудобно и неуютно да седнете възможно най-далече от 'хулиганите' (далечните от тях места обикновено са и най-хубавите за спокойното гледане на мач), винаги можете да идете на театър (аз лично се наслаждавам и на двете неща) или да си гледате мача вкъщи, тъкмо псувните няма да ви пречат да чувате коментара от мача.
Също много бих искал някой да ми обясни защо димките, факлите и знамената на стадиона са толкова ужасни за вас, редовите привърженици (за бомбите е ясно, опасни са си), а в същото време всяка зима има по 4-5 деца, които след празниците са останали с 4-5 пръстчета по-малко?