шивача написа:първо да се извиня, ако съм подвел някой с прогнозата си за 1-ца![]()
дано се включат хора, които са присъствали, за да ни разкажат как сме играли
Шивач, единица ли си го дал бе братле

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:първо да се извиня, ако съм подвел някой с прогнозата си за 1-ца![]()
THE RED SNAKE написа:шивача написа:първо да се извиня, ако съм подвел някой с прогнозата си за 1-ца![]()
Шивач, единица ли си го дал бе братле! Аз пък до последно вярвах в победата, но един куп пропуски са направили хората в атака дявол да го вземе
![]()
![]()
!
Teo написа:Не съм гледал мача и не знам какво е било, гледам че към съдията имаме претенции... ние сме слаби хора, така че точката си е успех
Morgause написа:Teo написа:Не съм гледал мача и не знам какво е било, гледам че към съдията имаме претенции... ние сме слаби хора, така че точката си е успех
Днес се видя, че тия мърди ако си напънат малко гъзетата могат. Локото ше ги бием, ще тръгнем нагоре, нищо не е решено все още в първенството... едва 2 кръга са минали. От тук нататък само победи!
П.П. Все пак играхме с/у Литекс и Черноморец, уважавайте противниците!
Morgause написа:Teo написа:Не съм гледал мача и не знам какво е било, гледам че към съдията имаме претенции... ние сме слаби хора, така че точката си е успех
Днес се видя, че тия мърди ако си напънат малко гъзетата могат. Локото ше ги бием, ще тръгнем нагоре, нищо не е решено все още в първенството... едва 2 кръга са минали. От тук нататък само победи!
П.П. Все пак играхме с/у Литекс и Черноморец, уважавайте противниците!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта