Битката за титлата: ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Битката за титлата: ЦСКА

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 16:56

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:а хора, как смятате от каква позиция би било по удобно за нас, да излезнем за мача в разград. като водач-нужен ни дори и равен да спечелим титлата, или от страната на догонващ-длъжен задължително на три точки ? замислих се днес, и моето мнение незнам защо е, че ако търсим хикс, това ще ни подведе в развоя на мача. вие как мислите

Бъди сигурен, че ще ни подценят и първото полувреме е това, в което трябва да нанесем своя удар. Ако водим с гол или два на почивка, може и да успеем да вземем неодходимия ни резултат, било то победа или хикс.
Само че второто полувреме не трябва да се затваряме в глуха защита, както направиха Локо Пд. Халфовете са тези, които трябва да спрат Марселиньо и Гъргоров. Не знам само докъде ще стигнат силичките на Янчев и Галчев.
Като цяло нямам големи надежди за мача...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 18 май 2012 17:09

tsonpen написа:И дума не обелваш как ти се видя играта. Лудогорец смаза с игра Черноморец. Заслужена победа!

Другия мач не съм го гледал целия и затова не искам да влизам в подробности, но при резултат 2:0 и изпусната дузпа е малко странно да се плаче.

А защо ме цитираш толкова избирателно?Още в следващото изречение написах че след дуспата не съм гледал повече мача и не съм казал че сте били незаслужено!Просто началото на мача започна в "правилната посока",което се оказа достатъчно за развитието на двубоя.
***cska*** написа:Превключих на другия канал,белким другия "филм" ме надърви повече - уви,и него съм го гледал.

А относно нашия мач,и ти по същия начин заявяваш че не си го гледал,ама обясняваш че "не требвало да плачеме"!И за него съм си написал мнението,ама пак цитираш избирателно.
***cska*** написа:Мораеш излиза срещу вратаря на Миньор,играе пръв с топката,вратаря не докосва същата но с две ръце нокаутира нападателя.Дуспа с червен картон(викам си аз),но уви.Съдията пак нищо не видЕл! Дежавю от мача с Левски!.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 май 2012 17:53

@***cska***,
за вашия мач - признавам, нямам право много да приказвам, след като почти не съм го гледал. Само изразих мнение, че при този резултат и само една претенция за дузпа, а друга изпусната, не звучат добре оправданията. Все пак - преимам да нямам право, гледах само част.

А за нашия коментирах само това, което ти коментира, т.е. - докъдето си гледал. Лудогорец от самото начало играха добре, нищо че допуснаха ранен гол. Този мач съм го гледал и наживо и после съм гледал видео, така че мога да твърдя уверено, че нямаше тенденциозно съдийство и в никакъв случай победителят не е подменен. Може би някои грешки, но основните неща - дузпата, картона и изгонването си бяха редовни.

Така се беше надул балона преди тези мачове, че нямаше как да не гръмне, дори и при безобиден повод.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 май 2012 19:56

mistreated написа:Бъди сигурен, че ще ни подценят и първото полувреме е това, в което трябва да нанесем своя удар. Ако водим с гол или два на почивка, може и да успеем да вземем неодходимия ни резултат, било то победа или хикс.
Само че второто полувреме не трябва да се затваряме в глуха защита, както направиха Локо Пд. Халфовете са тези, които трябва да спрат Марселиньо и Гъргоров. Не знам само докъде ще стигнат силичките на Янчев и Галчев.

Много рано си хвърлил кърпата...Да, по-добри са, но не винаги по-добрите печелят, има късмет, надлъгване, мач накриво тръгва, стъписване( вж коментара ми за Лц точно по темата със стъписването), съдийски грешки( като цяло не съм съгласен с ревовете тук, че сте все ощетени, има и достатъчно грешки във ваша полза). Виж, загубите ли Мораес за този мач, вече става сложно-с Литекс трябва да е като агънце, два пъти му се разминава, но трети няма да има! Иначе спортно-технически всичко е ясно за този мач, но такива дербита се играят повече на мускули и психика, че и на караминьол, ако трябва... ;)
На мен обаче ми направи впечатление търпението, с което те си чакаха момента на финала, въпреки негативния резултат. Ударът беше бърз и смазващ, Локо Пд останаха даже без право на отговор...И играчи, и публика бяха в шок, само късметът ги спаси от тежък резултат накрая. Факт!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 20:30

Синьо сърце написа:
mistreated написа:Бъди сигурен, че ще ни подценят и първото полувреме е това, в което трябва да нанесем своя удар. Ако водим с гол или два на почивка, може и да успеем да вземем неодходимия ни резултат, било то победа или хикс.

Много рано си хвърлил кърпата...Да, по-добри са, но не винаги по-добрите печелят, има късмет, надлъгване, мач накриво тръгва, стъписване( вж коментара ми за Лц точно по темата със стъписването), съдийски грешки( като цяло не съм съгласен с ревовете тук, че сте все ощетени, има и достатъчно грешки във ваша полза). Виж, загубите ли Мораес за този мач, вече става сложно-с Литекс трябва да е като агънце, два пъти му се разминава, но трети няма да има! Иначе спортно-технически всичко е ясно за този мач, но такива дербита се играят повече на мускули и психика, че и на караминьол, ако трябва... ;)
На мен обаче ми направи впечатление търпението, с което те си чакаха момента на финала, въпреки негативния резултат. Ударът беше бърз и смазващ, Локо Пд останаха даже без право на отговор...И играчи, и публика бяха в шок, само късметът ги спаси от тежък резултат накрая. Факт!

Силно казано е, че съм хвърлил кърпата, но гледам да съм реалист. Мен не ме притесняват толкова Лудогорец, колкото нашата игра извън София. С изключение на един мач в Пловдив, който по стечение на обстоятелствата започна с гол от съблекалнята за нас, нищо хубаво не сме показали далеч от Армията. Загуба от Черноморец и Миньор, големи мъки в Севлиево...
Общо взето това ме притеснява. Но каквото дойде. То вече претръпнахме май с губенето на титли в последните кръгове. А и този път ще гледам да не се ядосвам много, защото тия дни разбрах, че май ще ставам татко. Така че даже и да не станем шампиони, пак ще черпя много :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 май 2012 21:58

А, дано двойна радост! :lol: :lol: :lol:

Сега да не впрягаме каруцата пред коня! Нека да мине и утрешния мач при една победа ще отидем с друго настроение и обратното не биеме ли гаранция губим титлата.

Споменаваш , че ни били трудни мачовете в провинцията.Трудни са понеже винаги гоним трите точки, а нямаме потенциал да ги смачкаме. Този мач ще е различен, по- близък е до турнирните в случай , че бием Литекс нас ни устройва и хикс.Спомнете си мача в Тулуза, Стойчо му е трудно с нападателния футбол , но умее да затваря играта.Според мен биеме ли Генчев и Марселиньо Бадема и Стоянов остават изолирани.Колкото и да е назобан Бадема все пак е на годинии и след мача за купата, където доста потича тоя мач го виждам до 60м и край.Както каза Сърцето не винаги по- добрия побеждава най- вече във футбола.Това не е волейбол или баскетбол където много рядко стават изненади.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 май 2012 21:37

Хм, днес перфектно съдийство-никой не се оплаква, а доколкото видях кадрите няма и от какво! Дано и последния кръг е така-всъщност ето я битката за титлата! Няма контузени, няма наказани, перфектно време и терен, пълен стадион-какво повече? Така е честно и справедливо, нека цяла България види кой е достойният шампион! Прогноза не мога да дам, както каза onegavon-не е баскет или хокей това, още повече в такъв мач...Мач, който просто се гледа, а тези които са на стадиона-просто си подкрепят отбора! Вие ще го следите с трепет, аз с интерес-защото, честно казано, нямам предпочитания! Единственото, което ми се иска е съдията да остане незабелязан-оттам нататък който е-да е! Пожелавам успех на вас, ще пожелая успех и на Лудогорец! Двата тима си извоюваха правото на тази битка! По-добрият, хитрият, умният, ако щете и късметлията ще е новият шампион на България!
Нашето участие в този шампионат завърши. За добро или зло сме трети. Може би с победата си в Дербито помогнахме на Лудогорец да стигне дотук, но и това е относително... В маратон от 30 мача всяка точка е важна-няма значение къде и как е спечелена или загубена. В този мач сте сами-зелени срещу червени. Това е.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 май 2012 09:57

Синьо сърце написа:Хм, днес перфектно съдийство-никой не се оплаква, а доколкото видях кадрите няма и от какво! Дано и последния кръг е така-всъщност ето я битката за титлата! Няма контузени, няма наказани, перфектно време и терен, пълен стадион-какво повече? Така е честно и справедливо, нека цяла България види кой е достойният шампион! Прогноза не мога да дам, както каза onegavon-не е баскет или хокей това, още повече в такъв мач...Мач, който просто се гледа, а тези които са на стадиона-просто си подкрепят отбора! Вие ще го следите с трепет, аз с интерес-защото, честно казано, нямам предпочитания! Единственото, което ми се иска е съдията да остане незабелязан-оттам нататък който е-да е! Пожелавам успех на вас, ще пожелая успех и на Лудогорец! Двата тима си извоюваха правото на тази битка! По-добрият, хитрият, умният, ако щете и късметлията ще е новият шампион на България!
Нашето участие в този шампионат завърши. За добро или зло сме трети. Може би с победата си в Дербито помогнахме на Лудогорец да стигне дотук, но и това е относително... В маратон от 30 мача всяка точка е важна-няма значение къде и как е спечелена или загубена. В този мач сте сами-зелени срещу червени. Това е.

Браво за мнението. Аз също се моля съдиите да вземат правилните решения във всяка една ситуация в този двубой. Най-тъжното ще е, ако шампионът на България се реши със съдийска подкрепа в пряк двубой за титлата.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 20 май 2012 11:35

След като вчера директивата към Левски се изпълни частично и им осигуриха третото място ,очаквам мафиотското Бфс да направи Лудогорец и шампион.Затова и Локо не се натискат много да са трети ,защото знаят ,че лудите ще вземат и тази титла и ще играят в Европа без много зор.Всичко за съжаление ще бъде в следващия двубой против нас и ще ни отрежат главата независимо от играта на отбора.Ако все още се бореха и другите отбори за нещо ,щях да бъда оптимист ,но след вчера --- вече няма как.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 май 2012 10:31

Отлична побда в дербито с "Литекс" и отиваме с аванс в Разград - точно така исках да стане. За мача в Каварна не съм имал особени илюзии, но все пак "Калиакра" имаха добри ситуации при 0-0 и 0-1, така че може само да ги поздравим. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”