Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Къде ми е аватараааааааа?!?!?!
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Къде ми е аватараааааааа?!?!?!
Владо.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
калпазанчо написа:Къде ми е аватараааааааа?!?!?!
До довечера да си го намерил!!! Иначе ти спираме и чая

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Въх, няма ми го аватара, не мога да го намеря!? Странно, почнах да се потя, паника ме обзе, започнах да залитам.....Ще си направя харакири! Довиждане, момчета, радвам се, че се запознах с вас. Беше ми приятно......

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Бърз обзор,че ми се спи....Такааа,оказа се,че познавам повече хора отколкото си мислих!
Нейчо познавал сестра ми,а аз познавам брат му(само не знам откъде) и Духчето познавам(служебно)!Беше забавно,макар и кратко!Миро твърдо стоеше на позицията си(нищо,че с/у него имаше цял отбор откачени) и не мръдна и милиметър!То с таз физика бая ши трябва да го 'молим" да идва с нас!Ши на мята кът кегли!!
Идеята на petkan за кафето е добра!Не знам с идеята на картаго кво става!!Някой пусна мухата да викнем Киряков и да му зададем няколко въпроса(Колко дължат действително ЦСКА за Платини както предложи Миро примерно),ама и да не го викнем пак можем да си задаваме въпроси помежду си!Баси как забрайх да платя!Тц!Тц!А бе Ицо,аз що си мисля,че беше от ЦСКА или Нейчо те отвори за правата вяра??
Или бъркам...Аз се стягам за 4-ти!Не знам дали ще мога да се видя с вас преди това!Ако не се видим,ще (си) пишем!!Между другото мисля,че имам едно знаме-синьо,със старата емблема!Вероятно датира от края на 90-те!!Дано го открия!!Ами тва е май!Владо,във форума на ЦСКА ми е скучно днеска,пък и няма кой да ми пази гърба!!
Аре лека ,пичове!И утре леко с аналгетиците!!

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
На ей сега се прибирам, около 2 часа сутринта. Продължението беше култово Данчо, имаше един авер на Петьо и на духа - около 1,90 висок с огромни ръце,и само викаше: Вий сте едни ммммммммммУшенннннннннннннннннници. Абе трябва да се чуе, не може да се преразкаже. Обеща ни едни 150 квадрата в новата си сграда на центъра
Голямо образ...Бистрихме бая неща, да знаете вторника си правиме една среща да дообработим идеята за ......(тайна, който не идва няма да разбере
) Обсъжда се нещо за мача и с ЦСКА, така че....който се покрива - другия път да дойде....
Картаго уникално сериозен - изостави си банкета с 17 души в Сарафово за да дойде с такси да ни види!!!!!!!! После на няколко пъти се включи на живо по тела на Петьо с изпълнения на живо...дано не се уплаши като си види сметката после...Петьо и духа продължиха в Дувъра, така че не очаквайте включване от него утре.
Адаша Владо и авера му Живко също са много готини пичове, абе изобщо супер сбирчица си стана, аз съм много доволен.
Дизел, страшно сме разочаровани, такова безотговорно поведение от твоя страна, да ни оставиш гладни
Лека нощ!

Картаго уникално сериозен - изостави си банкета с 17 души в Сарафово за да дойде с такси да ни види!!!!!!!! После на няколко пъти се включи на живо по тела на Петьо с изпълнения на живо...дано не се уплаши като си види сметката после...Петьо и духа продължиха в Дувъра, така че не очаквайте включване от него утре.
Адаша Владо и авера му Живко също са много готини пичове, абе изобщо супер сбирчица си стана, аз съм много доволен.
Дизел, страшно сме разочаровани, такова безотговорно поведение от твоя страна, да ни оставиш гладни

Лека нощ!
Момчета, най-хубавото беше, че се събрахме много хора, не очаквах, наистина. Имаше истини, спорове, сериозност, но имаше и много смях. Вторник ще се видим на по чаша кафе и пастичка, че снощи толкова много вино, че нямаше начин, да станат нещата
Владо, тия 150 квадрата, накрая останаха 100
, така че, не се знае
Аз обаче имам оплакване към Духчето - Дух, що свърши виното, бе? Жадни останахме! В този ред на мисли, Ице, наздраве! Поздрави и на Владо и аверчето му, че дойдоха, бяха сериозни, запознахме се, дано не сме ги отказали да дойдат и пак
И тези, които не дойдоха могат да съжаляват.

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Bartolomej
- Контакти:
пиянки 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
subzero написа:Бърз обзор,че ми се спи....Такааа,оказа се,че познавам повече хора отколкото си мислих!Нейчо познавал сестра ми,а аз познавам брат му(само не знам откъде) и Духчето познавам(служебно)!Беше забавно,макар и кратко!Миро твърдо стоеше на позицията си(нищо,че с/у него имаше цял отбор откачени) и не мръдна и милиметър!То с таз физика бая ши трябва да го 'молим" да идва с нас!Ши на мята кът кегли!!
Идеята на petkan за кафето е добра!Не знам с идеята на картаго кво става!!Някой пусна мухата да викнем Киряков и да му зададем няколко въпроса(Колко дължат действително ЦСКА за Платини както предложи Миро примерно),ама и да не го викнем пак можем да си задаваме въпроси помежду си!Баси как забрайх да платя!Тц!Тц!А бе Ицо,аз що си мисля,че беше от ЦСКА или Нейчо те отвори за правата вяра??
Или бъркам...Аз се стягам за 4-ти!Не знам дали ще мога да се видя с вас преди това!Ако не се видим,ще (си) пишем!!Между другото мисля,че имам едно знаме-синьо,със старата емблема!Вероятно датира от края на 90-те!!Дано го открия!!Ами тва е май!Владо,във форума на ЦСКА ми е скучно днеска,пък и няма кой да ми пази гърба!!
Аре лека ,пичове!И утре леко с аналгетиците!!
Данчо,аз и цска ,по добре ме напсувай на майка.Обиждаш ме бич, само Бургас.
Only god can judge me.