Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
“Последния път, когато се друсах, взех повече, отколкото някой може да издържи. Започвах с парчета от крек по седем грама и не оставях нищо на масата, защото съм си такъв. Имам само една скорост и тя е “Давай!”. Просто съм различен. Сърцето ми е друго, имам тигрова кръв, човече. Умирането е за глупаците, за аматьорите!”
“Биполярен ли? Аз съм бипечелещ. Печеля тук, печеля и там. Сега какво?”
Полковник Муамар Кадафи: "Не съм чак такъв диктатор, че да блокирам Фейсбук. Просто ще вкарам в затвора всеки, който се логва в него.”
"Каква е разликата между това да бъдеш гадже на Чарли Шийн и да си електорат? В първия случай като те еб@т, поне ти плащат!”
- we are the champions
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IiJfZMXKB00[/youtube]
Айде на хорото !
Айде на хорото !

Мързи ме да превеждам, така че:
Charlie Harper: Let me put it this way: alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
Jake Harper: Yeah, so?
Charlie Harper: I rest my case.
Jake Harper: What case?
Charlie Harper: Let me put it this way: alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
Jake Harper: Yeah, so?
Charlie Harper: I rest my case.
Jake Harper: What case?
[center]
[/center]

Героят Ал Червик към брокера си: „Купувай, купувай, купувай! Какво? Всички купуват? Тогава продавай, продавай, продавай!"
"Никога не прекъсвай отношения с хората. Никога не знаеш - днес новак, утре старши партньор."
"Алчността е, как да се изразя, хубаво нещо. Алчността е нещо добро, нещо което работи. Алчността пречиства, влиза в дълбините и улавя същността на еволюционния дух. Алчността във всичките й форми - алчност за живот, за пари, за любов или за знание е карала човечеството да върви напред."
От кой филм е? Не изполлзвайте бай гугъл.
От кой филм е? Не изполлзвайте бай гугъл.
"Приятелката ми винаги се смее по време на секс, без значение какво чете."
На кого са тези думи?
На кого са тези думи?
Последна промяна от pomiqr20 на 26 сеп 2013 19:55, променено общо 2 пъти.