we are the champions написа:GGMU_forever написа:we are the champions написа:Ако искаш да се сменим ?!
Ко? Не!
Хаха,добре айде изчезвам аз да пия 5-10-15-20 бири
Леле, ко прайш ти бе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:GGMU_forever написа:we are the champions написа:Ако искаш да се сменим ?!
Ко? Не!
Хаха,добре айде изчезвам аз да пия 5-10-15-20 бири
pomiqr10 написа:becks32milan написа:Вие знаете ли кво значи да пиеш докато ти се пръсне панкреаса ?
А ти знаеш ли какво е да повръщаш и след това да си избършеш устата, да я изплакнеш с бира и да продължиш да пиеш (това не съм аз)?
Кашчей написа:
да ти задам една проста задачка тогава![]()
1/2 + 1/2 =1
1/2 идиот + 1/2 идиот = ?
Цял идиот ли ще се получи или цял нормален човек
vasilnv написа:Кашчей написа:
1/2 + 1/2 =1
Това си ти. Ти кажи идиот ли си, или нормален човек![]()
Тоя английски ми е голяма мъка
1/2 + 1/2 =1
Това си ти. Ти кажи идиот ли си, или нормален човек![]()
Тоя английски ми е голяма мъка
Кашчей написа:
ПП-Бих ти препоръчал да си по-отворен към шеги и да не използваш една шега за повод за обида към задалият я!Аз също мога да съм "оригинален" в стил "шивача", но това ми е под нивото! Ще е добре да е и под твоето, като имам предвид годините ти и това, че сега се формираш като човек.
Dani написа:Лексика или граматика?
ПП-Бих ти препоръчал да си по-отворен към шеги и да не използваш една шега за повод за обида към задалият я!Аз също мога да съм "оригинален" в стил "шивача", но това ми е под нивото! Ще е добре да е и под твоето, като имам предвид годините ти и това, че сега се формираш като човек.
Майтапех се, знам че си пич![]()
Dani написа:Лексика или граматика?
Граматика...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта