Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

феновете на мача

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 01 авг 2009 15:53

да попитам днес колко фена ще има на мача ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Re: феновете на мача

Мнениеот Lord_Dexter » 01 авг 2009 15:56

3 :lol: :lol: :lol:
Всички са на работа ...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!

Мнениеот maximalniq » 01 авг 2009 15:58

PFC Litex написа:Според мен мисля, че грешно анализирате казаното от Мъри.
Къде казва, че той е открил въпросните футболисти?
Все пак български футболист и мой играч за пореден път успя да премине в голям отбор. Това е оценка не само за моята работа, но и за работата в целия клуб.

Естествено, че ще каже "мой играч" все пак той е треньор когато са станали тези трансфери и естествено, че на това ниво тези футболисти са негови - мой играч не значи "аз открих тези футболисти"

Обърнете внимание на второто изречение "оценка за работата в целия клуб" никъде човека не си приписва тези трансфери в единствено число "АЗ"

Нима ще отречете, че Левски, когато направи тези трансфери които Мъри споделя не беше силен? - мачкахте тотално, играете красив и динамичен футбол, и това големите западни отбори го виждат.

Няма безгрешни треньори, както и футболисти. И при отбор, и при футболисти, и при треньор винаги има спадове за определен период от време, не може да бъдеш вечно на върха и във върхова форма.

Лично за себе си съм сигурен, че Батков ако беше оставил Мъри да работи в Левски сега Левски щеше да е поне три нива над всеки един български клуб.

Левски направи един слаб сезон в годината на ЦСКА и край вече света свършил, е хубаво Батков го махна и от това Левски, какво спечели? - ще кажете шампионска титла, да това ласкае, но след като сте шампион защо толкова Ви е страх от БАКУ, защо псувате по управниците в клуба, нали сте шампиона в момента?

Това е да си фен на български отбор.Във България си силен и фаворит в шампионата,а в Европа трепериш като куче,да не паднеш от Баку,Бате,Дери,Хайдук Кула... Добре ,че е Черно Море да ни отсрами поне малко.
Изображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 01 авг 2009 16:00

Само пуберчетата и безработните ще са там... :)
Изображение

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 01 авг 2009 16:00

към дванайсет човека, защо питаш?

manchev_13
Контакти:

Re: Финтовете на Ратко Лъжеца

Мнениеот manchev_13 » 01 авг 2009 16:01

Какви финтове, какъв лъжец???? Това са поредните провокации на 7 дни спорт!
Гледали ли сте тренировка на Левски откакто Ратко е треньор??? Ми човека си му личи, че си разбира от това! Индивидуален подход, при всяка една грешка спира играта , показва на играча как да се движи , къде да застане при дадена ситуация! Тренировките са главно за тактика , защото Кокъла само им хвърляше една топка и крещеше "къв футболист си ти бе , за нищо не ставаш..." и тем подобни простотии! Просто Ратко дойде в отбор който е тактически неграмотен заради Джеймс! И сега му обира парсата! Оставете човека да работи и ще дойдат съвсем скоро резултатите!
Суперкупата ... майната и! не ни трябва , искаме си ШЛ! Мачкаме Баку и следващия съперник и сме там!
Само един проблем има... Йовов играе защото е тартор, а вече и за Своге не става! Дано всичко е наред с Жо и да играе с Баку! Бардон да остане на скамейката! Може да игаре само с слабите от А група! За какво им беше? За да кажат " ето правим селекция!" . Дарко да остане! Той е мотора! И скоро Огнянов и Цачев ще са основни играчи!

:idea: :!:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 01 авг 2009 16:03

интересно ми е сега с новия тренер нали ще има повече интерес
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 01 авг 2009 16:03

Не повече от 100 :shock:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 01 авг 2009 16:10

Дано да се съберат доста,за да се получи (освен качествен двубой) и прекрасна атмосфера.
Последна промяна от Converse на 01 авг 2009 18:57, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 01 авг 2009 16:10

ВИЕ ПИЯНИ ЛИ СТЕ БЕ :mrgreen:
12 ЧОВЕКА, АМА ДРУГ ПЪТ
НЕ ПО-МАЛКО ОТ 8000

Върни се в “Архив”