Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Финтовете на Ратко Лъжеца
1 седмица и тоз не бил хубав,на подуяне и фергюсън да доиде пак нема оправия
- blue magic
- Контакти:
Очевидно е че авторът на тази статия има личен интерес да оплюе Ратко Достанич. Откъде е разбрал че всички играчи били здрави, а Ратко бил казал че са контузени не е ясно. Тенденциозни статии никой не обича, така че ефектът от тази е нулев.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Хора , дайте шанс на Радко . Да първия мач играхме слабо ,факт. Но това беше най-вече второто полувреме . Първото стояхме горе-долу добре . Имаше преса , нещо което скоро не бяхме виждали от нашия отбор . Изчакайте да се провали и тогава да го плюем .
Стига сме произвеждали напрежение в отбора .При това спокойствие , което има в отбора какво очакваме да играят 

Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!
Според мен мисля, че грешно анализирате казаното от Мъри.
Къде казва, че той е открил въпросните футболисти?
Естествено, че ще каже "мой играч" все пак той е треньор когато са станали тези трансфери и естествено, че на това ниво тези футболисти са негови - мой играч не значи "аз открих тези футболисти"
Обърнете внимание на второто изречение "оценка за работата в целия клуб" никъде човека не си приписва тези трансфери в единствено число "АЗ"
Нима ще отречете, че Левски, когато направи тези трансфери които Мъри споделя не беше силен? - мачкахте тотално, играете красив и динамичен футбол, и това големите западни отбори го виждат.
Няма безгрешни треньори, както и футболисти. И при отбор, и при футболисти, и при треньор винаги има спадове за определен период от време, не може да бъдеш вечно на върха и във върхова форма.
Лично за себе си съм сигурен, че Батков ако беше оставил Мъри да работи в Левски сега Левски щеше да е поне три нива над всеки един български клуб.
Левски направи един слаб сезон в годината на ЦСКА и край вече света свършил, е хубаво Батков го махна и от това Левски, какво спечели? - ще кажете шампионска титла, да това ласкае, но след като сте шампион защо толкова Ви е страх от БАКУ, защо псувате по управниците в клуба, нали сте шампиона в момента?
Къде казва, че той е открил въпросните футболисти?
Все пак български футболист и мой играч за пореден път успя да премине в голям отбор. Това е оценка не само за моята работа, но и за работата в целия клуб.
Естествено, че ще каже "мой играч" все пак той е треньор когато са станали тези трансфери и естествено, че на това ниво тези футболисти са негови - мой играч не значи "аз открих тези футболисти"
Обърнете внимание на второто изречение "оценка за работата в целия клуб" никъде човека не си приписва тези трансфери в единствено число "АЗ"
Нима ще отречете, че Левски, когато направи тези трансфери които Мъри споделя не беше силен? - мачкахте тотално, играете красив и динамичен футбол, и това големите западни отбори го виждат.
Няма безгрешни треньори, както и футболисти. И при отбор, и при футболисти, и при треньор винаги има спадове за определен период от време, не може да бъдеш вечно на върха и във върхова форма.
Лично за себе си съм сигурен, че Батков ако беше оставил Мъри да работи в Левски сега Левски щеше да е поне три нива над всеки един български клуб.
Левски направи един слаб сезон в годината на ЦСКА и край вече света свършил, е хубаво Батков го махна и от това Левски, какво спечели? - ще кажете шампионска титла, да това ласкае, но след като сте шампион защо толкова Ви е страх от БАКУ, защо псувате по управниците в клуба, нали сте шампиона в момента?

- slavia_forever
- Контакти:
Че ние го познаваме. Дано да греша, но тоя за мен е некадърен треньор!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
"Като ще му го ядем на Ратко" - ще му го ядем.
Това си е наш проблем. Хайде субекти, които нямат нищо общо с Левски, да изчезват.
Това особено се отнася за откачалката и целувач на испански задници Лорд Вуду.
Това си е наш проблем. Хайде субекти, които нямат нищо общо с Левски, да изчезват.
Това особено се отнася за откачалката и целувач на испански задници Лорд Вуду.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- slavia_forever
- Контакти:
ehh написа: "Хайде субекти, които нямат нищо общо с Левски, да изчезват."
Как да преценим, къде можем да пишем и къде не? Цитирай правило.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
-
- Контакти:
Гонзо накара Батков да махне Велев, а Велев го върна на Герена и го накара да остане, докато публиката искаше да се махне. Истината е че батков се влияе от мнението на други хора, няма твърда ръка и за това левски не върви нагоре.
-
- Контакти:
абе защо си чешете езиците за глупости Кокала и с пазача на стадиона да беше сменен пак щеше да е много по добре.Този човек с неговата некомпетентност магарешки инат нанесе толкова вреди че ще трябва много време за да се оправят простотиите му
-
- Контакти:
Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс
ЛЕВСКИ-ЛИТЕКС 1-0
И ДВЕ СИНИ СЪРЦС БИЯТ В МАДРИД
И ДВЕ СИНИ СЪРЦС БИЯТ В МАДРИД