Аз сега не мога да разбера: Гара, Грийн, Мюлдер и Илиев последно Иванов ли ги е докарал или не? Или той е докарал Башлиев и Старокин само? Аз лично се съмнявах, че Гонзо е "видял", Гарра и мислех, че всъщност е бил Ясен(харесвах Яската и мисля, че разбирапе играта... по свой си начин), ама Ясен казва: "Гонзо прави селекцията"
...Такааа... Я да видим при Ясен без Гара къде щяхме да сме? Щяхме да сме завършили сигурно извън евроквотоите, нали? То не, че ни огря, де...
Сега ... сериозно ще си изкривите душите - върлите противници на Иванов, ако кажете, че той не спомогна да сме това, което сме, нали? В смисъл, освен в отрицателен план, и в положителен. Грийн, Мюлдер, Райков, Илиев - без тях ...накъде(не съм сигурен в статистиката, но Симо е най-резултаният подавач на голови пасове през есента...включвам и мачовете срещу Спартак)? Кой е по-добър в настоящият състав от тези играчи, които станаха основни за кратко време?
Исках да видя експеримента Георги Иванов - треньор, докрай, но не съжалявам и на йота, че Костов го смени.
И все пак щеше да ми е интересно. И това пак не му го признаха много хора! Видя, че не му се получава, оттегли се и назначи доказал се специалист на свое място. Вместо като магаре да се пъне цяла пролет на треньорският пост. Нали?
Ма той човека е свикнал ...
[offtopic]Имам мааааааааааалко бира в поста си, та.. за което съжалявам....[/offtopic]
А и между другото от това да си делим първото място с Разград ни дели автогола на Грийн... Нали знаете?
еее тоз криминалния гол от 1:20 защо са го добавили сега ще ме бъзикат че обичаме да побеждаваме със съдийски аванти
Тоя пък?!