Pichichi написа:За мача снощи - колеблив Реал би страхлив БДЖ

Върза им много с рикошетите при 2-ия и 3-ия гол на комшиите, ама кво да се прави - на Кроос дузпата беше леко пресилена, но си се свиреше и никой нищо не може да му каже на Роки... Картоните на Ло Чоло

- първия абсолютно измислен, при дузпата също не беше за картон, така че не знам какви претенции може да има за ЧК
Какво да кажа това го има в играта, Роналдо беше на точното място. На мен друго ми е интересно С. Рамос
спаси 2 чисти гола с уникално пласиране и блокиране на голови удари на ПСЖ но няма кой да го отличи!
Рамос също така направи дузпата, макар и тя да бе в положение при което не може да се реагира на момента. За съжаление допуска прекалено много индивидуални грешки, глупави картони и два-три такива момента някак си остават в сянката на цялостното представяне.
То и Бензема вчера направи доста приличен мач, ала като не е вкарвал от няколко месеца, ще си остане като човек, който повече вреди на отбора си, защото това му е основно задължение.
Колкото за Асенсио- хубаво, изнесе силен двубой, ала пича игра само 15-на минути. Няма как с толкова малко игра да станеш играч на мача. Срещата я изнесоха Кроос, Марсело, Рамос и Иско. А Роналдо обра лаврите заради головете и една от причините е, че за момента от всички нападатели на Реал, само той може да вкарва често в такива моменти, макар понякога и Бейл да избухва.