Мнениеот zlatan » 01 авг 2009 11:13
валди не се съмнявам в качествата на мъри аз също много го уважавам,но ме подразни факта че си приписва заслуги за които такива няма разбери ме правилно.
Националният селекционер коментира и трансфера на Станислав Манолев в холандския гранд ПСВ Айндховен: „Факт е, че ще ни липсва. Той е един от основните ни футболисти. Даваше разликата, особено когато отборът трябваше да атакува по-масирано. Но пък аз съм изключително щастлив от този трансфер. Все пак български футболист и мой играч за пореден път успя да премине в голям отбор. Това е оценка не само за моята работа, но и за работата в целия клуб. Станислав си заслужи този трансфер, а Литекс като клуб също заслужи да има негов представител на такова високо ниво!”
„Естествено, че ме ласкае фактът, че докато аз бях треньор в Левски, бяха продадени Ники Михайлов в Ливърпул, Валери Домовчийски в Херта, Наско Курдов в Байер. Тук трябва да прибавим и трансфера на Ричард в Русия, който пък бе продаден за сериозна сума. Не всеки ден се случва да продадем играчи в клубове от толкова високо ниво. Изключително съм щастлив, че мои играчи намират място в сериозни европейски клубове”, завърши бившият наставник на Левски.
LEVSKI_FOREVER